Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3560, 20

На Закарпатті   продовжують палити авта

У Мукачеві підпалили авто директора охоронної фірми "Зодіак"... Про це він повідомив, 13 червня правоохоронним органам Мукачева.

Правоохоронці знайшли школярку, яка вирішила піти з дому

На Великоберезнянщині правоохоронці встановили місцезнаходження 10-річної дівчинки, яка уникаючи сімейних негараздів, подалася до подруг у сусіднє село.

Депутатку Ужгородської міськради визнають винною в отриманні хабара?

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та передано до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно підозрюваної за одержання хабара (за ч.3 ст.368 КК України) депутата Ужгородської міської ради Марії Зілгалової, - інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

З початку року в регіоні розкрито майже 250 "старих" злочинів

Серед них – і тяжкі, і особливо тяжкі, як то, наприклад, 8 грабежів, 5 убивств тощо, розповів сьогодні на прес-конференції начальник управління УМВС України в Закарпатській області, генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Вину власника ресторану "Венеція" у смерті дівчини довели , - прокуратура

«Власнику бару-ресторану «Венеція», де від ураження електричним струмом загинула дівчинка, оголошено про підозру у вчиненні необережного вбивства 16-річної дівчини, а також необережного середньої тяжкості тілесне ушкодження іншій, досудове розслідування триває» - поінформував процесуальний керівник у цьому кримінальному провадженні прокурор Ілля Ільчук.

На Іршавщині затримали матерів-близнючок, які змушували дітей жебракувати

В селі Загаття Іршавського району співробітники відділу кримінальної міліції у   справах дітей Іршавського   райвідділу міліції майор Василь Волошиновський та молодший лейтенант Іван Боднар   виявили жебраків: молодих жінок із маленькими дівчатками.

13-річна дівчинка викликала швидку, чим врятувала родичу життя

Вісьмома роками позбавлення волі може поплатитися жінка за те, що під час сімейної сварки завдала своєму чоловіку поранення кухонним ножем.

На Берегівщині горів готель

У ніч з 6 на 7 червня в селі Бейгань Берегівського району горів готельно-ресторанний комплекс, що розташований на вулиці Леніна.

Чоловік намагався вкрасти з музею шинель

Серед ночі на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області поступив сигнал «Тривога» з музею Ясінської селищної ради, який знаходиться під охороною Державної служби охорони.

Ужгородця спіймали на збуті метамфетаміну

У минулі вихідні, пізно ввечері, біля одного з ужгородських барів працівники міліції затримали 28-річного жителя Ужгорода, який збув покупцю з Ужгородського району за 700 гривень один грам наркотика метамфетамін.

У Закарпатті вилучили контрабанду цигарок (ФОТО)

29 травня, близько 23.00, співробітники відділу прикордонної служби «Саловка» запобігли спробі незаконного переміщення через державний кордон до Угорщини підакцизних товарів.

Українця, який переховувався два роки, спіймали у Білорусії

16 травня ц.р. з Республіки Білорусь до України екстрадовано громадянина України, який майже два роки переховувався від слідства за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

У Закарпатті з потяга вилучили 4500 пачок сигарет

Минулими вихідними, в залізничному пункті пропуску «Павлово», прикордонним нарядом відділу «Паладь Комарівці» спільно з представниками митниці під час перевірки потяга закордонного прямування було виявлено дев’ять ящиків сигарет.

У Закарпатті у двох німкень вилучили автомобілі (ФОТО)

Спільними зусиллями прикордонників та митників у міжнародному пункті пропуску «Ужгород» вдалось запобігти незаконному ввезенню до України двох коштовних автомобілів.

Рахівчанин згвалтував свою знайому

Після розпиття алкогольних напоїв 48-річний житель Рахова запропонував своїй співрозмовниці вступити з ним в статевий зв’язок. Обурений відмовою чоловік вирішив взяти «своє» силою.

Чопські прикордонники вилучили в українця авто і сигарети (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню сигарет через кордон.

Німця старшого віку намагалися ввезти в Україну (ФОТО)

15 травня, близько полудня, на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Ужгород» прибув легковий автомобіль «Фольксваген Пассат» словацької реєстрації, 1992 року випуску. Керував ним громадянин України, який слідував зі Словаччини до України.

Ревнивий заробітчанин з Хустщини позбавив життя співмешканку


Повернувшись зненацька додому із заробітків й не заставши коханої вдома, 57-річний житель селища Вишково Хустського району, дочекавшись її вже вночі, зчинив сварку, далі взявся «виховувати» свою 40-річну співмешканку кулаками. І перестарався…
Джерело: Закарпаття онлайн

Мукачівка звинувачує свого внука у згвалтуванні свої двох неповнолітніх онучок

За заявою мукачівки, яка підозрює свого онука у зґвалтуванні розпочато розслідування, проте лікарі факт зґвалтування дівчат заперечили – прокурор Мукачівського району Роман П'ятка.

У Закарпатті вилучили контрабанду сигарет

Прикордонники Мукачівського загону припинили спробу вивезення з України партії прихованих сигарет.
В пункт пропуску “Дякове” прибув легковий автомобіль марки “КІА”, під керуванням громадянина України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат