Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 560, 20

Закарпатська пара танцюристів стала абсолютними володарями Кубку України

На початку лютого у столиці проходила знакова подія: Київ приймав учасників Кубку України з танцювального спорту.

У першому турі року "Говерла" може не зіграти

Визначено дати і час проведення 17-го туру Чемпіонату України. У стартовому турі 2016 року ужгородська "Говерла" зіграє на виїзді проти запорізького "Металурга". Втім поєдинок може не відбутися, оскільки питання з фінансуванням запорізької команди вирішити поки що не вдалося.

Закарпатські пауерліфтери вибороли право виступати на Чемпіонаті світу

Закарпатська команда повернулась з чемпіонату України з пауерліфтингу з жиму лежачи і класичного жиму лежачи, що проходив у Коломиї.

Фехтування. Сергій Горецький бронзовий призер Чемпіонату України

16 лютого у Києві відбувся Чемпіонат України з фехтування на шпагах серед юніорів.

Збірна Закарпаття стала третьою на ЧУ з легкої атлетики

У Сумах впродовж трьох трьох днів (11-13 лютого) проходив Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів у приміщенні.

«Говерла» зіграла в нічию перший спаринг

Ужгородська «Говерла», яка проводить тренувальний збір на базі спортивно-готельного комплексу «Камелот» зіграла перший міжнародний товариський матч. Суперником ужгородців став лідер другої словацької ліги (аналог нашої першої) МФК «Кошице», гравці якого також приїхали на п’ятиденний тренувальний збір на Закарпаття.

Ужгородці здобули золото й бронзу на ЧУ із дзюдо

з 10 по 12 лютого на арені львівського манежу навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України проходив Чемпіонат України серед юнаків і дівчат до 18 років. Чемпіонат України зібрав понад 450 дзюдоїстів з 22 областей. Представники Закарпаття здобули дві медалі. У ваговій категорії до 55 кг чемпіоном став Лев Смагін, а серед дівчат у вазі до 57 кг бронзу виборола Яна Шова.

"Ужгородські вовки" - переможці 5-го ЧЗ з хокею

У неділю на льодовому полі “IceLand” відбулися фінальні ігри сезону.

Фехтування. Варфоломеєва стала третьою на Чемпіонаті України серед кадетів

6-7 лютого у Харкові відбувся Чемпіонат України з фехтування на шпагах серед кадетів. Останній відбірковий турнір до кадетської першості Європи зібрав 57 шпажисток і 78 шпажистів із усіх куточків України.

У четвер—п’ятницю "Карпати" зіграють з "Галичанкою"

11 та 12 лютого на майданчику СК "Юність" відбудуться матчі 10-го туру Чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги. Ужгородські Карпати прийматимуть львівську Галичанку.

БК "Ужгород" переміг БК "Калуш" і очолив турнірку

Цими вихідними у спорткомплексі "Юність" БК "Ужгород-УжНУ" приймав БК "Калуш-ПНУ" у рамках першого туру другого кола Чемпіонату України.

Визначилися фіналісти ЧЗ з хокею

6-7 лютого в Ужгороді відбулися півфінальні матчі Чемпіонату Закарпаття з хокею. На льоду змагалися «Ужгородські вовки» – «Синевир» та «Шахтарські Барси» – «Спартак».

Закарпатський боксер привіз перше місце з міжнародного турніру

На міжнародному турнірі класа А. в м. Жлобин (Білорусь) юний боксер збірноі України з міста Мукачева на Закарпатті Юрій Попелич посів перше місце.

Хокей. Відбувся перший півфінальний матч ЧЗ сезону 2015-2016

Сьогодні відбулася перша гра півфіналу Чемпіонату Закарпаття 2015-2016. У поєдинку між “Синевирівцями” та “Ужгородськими вовками” з рахунком 4:2 перемогу здобули останні.

Мотоспорт. Закарпатська команда "Хуст-Екстрім" серед кращих у сезоні-2015

30 січня у Києві відбулося щорічне підбиття підсумків чергового сезону з мотоспорту. Традиційно, участь у події взяли і закарпатські представники цього виду спорту.

Іванна Мигович: «Хочу виграти чемпіонат»

Один із лідерів «Карпат», права крайня Іванна МИГОВИЧ, після двох перемог в Суперлізі над «Реалом» (35: 24 та 36:20) дала коментар сайту Федерації гандболу.  

Закарпатські волейболісти стали третіми на Чемпіонаті України з пляжного волейболу

В Ужгороді завершились змагання юнацької першості України з пляжного волейболу. З понад двадцяти команд? кращими виявились волейболісти Кіровоградської області, на другому місті спортсмени Рівненської області та третьому місті – господарі турніру, команда Закарпатської області.

У Мукачеві пройшов Чемпіонат області з боксу (ВІДЕО)

З 29 по 31 січня у Мукачеві проходив Чемпіонат Закарпатської області з боксу. Минулих вихідних у СК «Рукавичка» боролись за звання кращих молодші боксери, а цього разу на ринг вийшли юніори 2001-2000 р.н. та молодь 1998-1999 р.н.   У старшій віковій категорії виборювали першість 30 боксерів у 12 вагових категоріях. З-поміж молоді за звання кращих змагались 26 спортсменів в 9 категоріях.

Говерла розпочала збір з новачками

Ужгородська Говерла підписала кількох новачків.

Закарпатська збірна з кікбоксингу розпочала спортивний рік з перемоги на міжнародних змаганнях у Сло

Закарпатська збірна з кікбоксингу відкрила спортивний рік у Словаччині, де зайняла призові місця, знову привезла додому нові нагороди. Про це повідомляють на сторінці спортивного клубу Ippon у мережі Фейсбук.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат