Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

Футбол. ФК Ужгород продовжує клепати перемоги у Чемпіонаті Закарпаття

Минулими вихідними у Чемпіонаті Закарпаття відбулися матчі 6-го туру. Лідер Вищої ліги ФК "Ужгород" розгромив ФК "Середнє" з найбільшим переможним рахунком у турі - 6:1. При цьому першими рахунок відкрили гості. Голи: Гегедош (24, 83), Пиняшко (25, 58), Реплюк (45, 75) - Мадяр (5). Роберт Гегедош, який у грі відзначився дублем, є лідером серед бомбардирів Вищої ліги. У 4-х зіграних поєдинках Гегедош забив 9 голів. Матчі наступного туру відбудуться у суботу-неділю, 28-29 травня. Початок ігор дорослих команд о 17.00.

Автоспорт. Трутнєв переміг на етапі Чемпіонату України

14—15 травня на Івано-Франківщині відбулися 2-й та 3-й етапи Чемпіонату України з гірських перегонів! Ужгородець Вадим Трутнєв став переможцем (1 місце в класі) 2-го етапу "Трембіта-Гірська", ставши при цьому третім в абсолюті (2-й кубок), та здобувши 2-е місце етапу "Трембіта-Буковель".

В Ужгороді відбулось вручення медалей найкращим командам Суперліги 2015/2016

Церемонія пройшла   відразу після останньої гри, в якій чемпіон - львівська «Галичанка» -   завдала поразки володарю срібла – «Карпатам»   - 28:18. В іншому матчі дня «Дніпрянка», яка завоювала бронзу, перемогла «Спартак», що фінішував четвертим - 28:24.

Юні Ужгородці стали володарами Кубка світу з кікбоксингу

Закінчився найсильніший з турнірів світової серії з кікбоксингу — Кубок Світу Hungarian Kickboxing World Cup, який проходив з 12 по 15 травня в Будапешті.

На Чемпіонаті Закарпаття з шашок-64 перемогла ігравська команда

Особисто-командний чемпіонат Закарпатської області з шашок-64 проведено в актовій залі Іршавського районного Будинку дитячої творчості (РБДТ) 14-15 травня.

БК Ужгород Чемпіон Закарпатської області з баскетболу

14-15 травня в СК Юність відбувся фінальний тур Чемпіонату області з баскетболу серед чоловічих команд.

Ужгородську “Говерлу” виключили з Прем’єр-ліги

Апеляційний комітет ФФУ відхилив апеляції харківського “Металіста” та ужгородської “Говерли”.

«Гребля» на характері перемагає «Боржаву»

Про один із найконкурентніших матчів 2-го туру відкритого літнього чемпіонату Іршавського району читайте далі.

Футбол. Пісял 5-го туру Чемпіонату Закарпаття лідирують команди з Ужгородщини

Минулими вихідними відбулися матчі 5-го туру Чемпіонату Закарпаття у Вищій та Першій лігах.

"Говерла" програла "Волині" в заключному турі сезону

"Говерла" завершила виступи у Прем’єр-лізі сезону 2015/2016. У останньому матчі команді Грозного не вдалося гримнути наостанок дверима, натомість це зробила команда гостей.

«Сакура» побила всі рекорди

Цьогорічний традиційний міжнародний турнір із петанку «Сакура», який проходив у Ужгороді 6—8 травня, побив усі рекорди за 9 років свого існування.

ФК "Говерла" в суботу закриє сезон в домашній грі з "Волинню"

Цими вихідними відбудеться заключний тур у Прем’єр-лізі, в якому "Говерла" зіграє з "Волинню". Гра відбудеться у суботу, початок о 14.00. У матчі першого кола команди зіграли внічию — 0:0.

ФК "Мукачево" зарахували три технічні поразки за фальшування документів

На засіданні КДК ФФЗ, що відбулося сьогодні, прийнято рішення про зняття з мукачівської команди шістьох очок у рамках Вищої ліги Чемпіонату Закарпаття.

Б. Петровський: "Ми гратимемо вдома і маємо порадувати вболівальників".

Заключний тур ЧУ з гандболу серед жіночих команд Суперліги пройде в Ужгороді з 15 по 17 травня. Розклад матчів ужгородського туру.

У обласному Чемпіонаті відбулися матчі 4-го туру

У Вищій та Першій лігах минулими вихідними відбулися матчі 4-го туру. Матчі Вищої ліги за участі "Ужгорода" та "Севлюша" перенесені через участь цих команд у фіналі Кубка Закарпаття.

ФК "Ужгород" володар Кубка Закарпаття 2016

У понеділок, 9 травня, на мукачівському "Авангарді" у фіналі обласного Кубка зійшлися дві кращі команди за підсумками минулого сезону: ФК "Ужгород" та ФК "Севлюш" (Виноградово).

Визначилися фіналісти Кубка Закарпаття з футболу

Відбулися повторні матчі півфіналу обласного Кубка. За їх результатами у фінальному поєдинку зійдуться ФК "Севлюш" та ФК "Ужгород". Гра відбудеться у понеділок, 9 травня, на стадіоні "Авангард" у Мукачеві. Початок о 15.00.

Юні Ужгородські таекондисти привезли 5 золотих та 3 срібні нагороди з Чемпіонату України по Таеквон-


3 15 по 17 квітня 2016 року у Кіровограді відбувся Чемпіонат України з Таеквон-До ІТФ у віці з 7-14 років. У змаганнях взяли участь 350 учасників з 20 областей України.

Футбол. У першому півфіналі Кубка області "Ужгород" розбив "Дийдо"

Сьогодні відбулися півфінальні матчі Кубка Закарпаття.

Мотоспорт. На Берегівщині відбувся 1-й етап кубка України

У селі Великі Береги Берегівського району відбувся 1-й етап Кубку України з мотокросу. У змаганнях взяли участь представники Західної України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат