Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 520, 20

Бокс. Чемпіонат України серед юнаків відкривав чемпіон WBO у першій важкій вазі Олександр Усик

Уже вдруге Чемпіонат України серед юнаків 2002-2003 року урочисто відкрили у спорткомплексі «Юність». Серед почесних гостей – керівництво області та міста, представники Федерації боксу України та Закарпаття, а також чемпіон Європи та світу, Олімпійських ігор 2012 року, інтерконтинентальний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик.

Гравець молодіжки "Говерли" Станіслав Котьо судитиметься з Цигаником

Програма «Про футбол» на телеканалі «2+2» в останній час дуже ретельно вивчає гру ФК «Говерла». В останній передачі за 17 квітня, її ведучий Ігор Циганик натякнув на можливий фіксований результат у матчі 22-го туру молодіжних складів команд «Говерла» – «Динамо» й безпосередньо звинуватив капітана молодіжного складу командиужгородців Станіслава Котьо в сприянні для досягнення «потрібного результату».

Стартував Чемпіонат Закарпаття з футболу

У суботу-неділю відбулися перші тури чемпіонатів Закарпаття. Про підсумки першого туру Східної Зони першої ліги Закарпаття читайте огляд нашого кореспондента Євгена Свищо.

"Карпати" програли в гандбол

В Херсоні завершився 2-й з’їзний тур другого етапу жіночої Суперліги. В матчі фаворитів чемпіонату «Галичанка» перемогла «Карпати» 24:18 та збільшила свій відрив від ужгородської команди у турнірній таблиці до 4 очок.

Карпати мінімально поступилися Спартаку

Сьогодні ужгородки в напруженій боротьбі поступились столичному Спартаку та сподіваємось, що тільки на мить, втратили лідерство у внутрішньому чемпіонаті.

"Карпати" без ряду гравців все ж перемагають "Дніпрянку"

"Карпати" зіграли в першому матчі 12-го туру, що проходить в Херсоні. Суперником ужгородок була місцева "Дніпрянка". Гра закінчилася впевненою перемогою "Карпат" - 36:30.

Фоторепортаж з Відкритого кубку Закарпаття із бодибілдингу

В Ужгороді пройшов Відкритий кубок Закарпатської області з бодибілдингу та фінесу. У змаганні взяли участь спортсмени із Закарпаття та сусідніх областей. ФОТО Яноша Немеша.

Ужгородці привезли 6 медалей зі Словаччини

9 квітня в Словацькому місті Бардеєв пройшов міжнародний турнір з дзюдо. Турнір зібрав 598 учасників різних вікових груп з 8 країн. Своїх спортсменів на змагання привезли представники таких країн: Болгарія, Чехія, Угорщина, Польща, Косово, Румунія, Словаччина та Україна.

ГК "Карпати" на тижні проведуть три матчі в Херсоні

Сьогодні ужгородська дружина вирушила в Херсон на другий з'їзний тур другого етапу жіночої Суперліги.

"Говерла" з Ягодінскісом програла в Одесі (Відеоогляд)

Відбувся матч 21-го туру "Чорноморець" - "Говерла". Ужгородський клуб зазнав поразки з рахунком - 0:1. Знову у складі "Говерли" вийшов на поле Ягодінскіс, який ніби-от мав відбувати дискваліфікацію. Керівництву "Говерли" знову доведеться пояснювати цей факт, адже Ягодінскіс перебуває у списку відсторонених на цей матч згідно рішення КДК ФФУ.

У суботу "Чорноморець" приймає "Говерлу"

Цими вихідними відбудуться матчі 21-го туру УПЛ. "Говерла" у суботу проведе гру на виїзді із "Чорноморцем". Матч першого кола, що проходив в Ужгороді, закінчився внічию — 1:1. Початок поєдинку в Одесі о 14.00, трансляція на ТК "2+2". Цікавими також обіцяють бути матчі «Зоря» — «Дніпро», в якому команди зійдуться в очній боротьбі за бронзу і «Карпати» — «Олександрія», в якому команди боротимуться за шосте єврокубкове місце.

Вже відомі півфінальні пари 1/2 фіналу Кубка Закарпаття

Відбулися матчі у відповідь 1/4 фіналу Кубка Закарпаття.

Фехтування. Закарпатські паралімпійці здобули дві медалі на Кубку України

27 березня - 1 квітня у Києві на базі Конча- Заспа проходив Кубок України з фехтування серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Кубок Закарпаття 1/4 фіналу. Перші матчі

Завершились перші матчі Кубку Закарпаття 1/4 фіналу.

Бокс. Закарпатці здобули медалі у Зональнеому ЧУ

Закарпатські боксери виборювали першість у Львові на Зональному Чемпіонаті України.

У Закарпатті відкрили сезон петанку турніром у Мукачеві

У Мукачеві відбувся другий традиційний турнір із петанку пам’яті засновника Мукачівського петанк-клубу Володимира Гвоздя. Саме цим турніром у області вже вдруге місцеві петанкісти відкривають сезон улюбленої гри. Цього разу турнір відбувся на нових майданчиках у Мукачеві, спеціально облаштованих для петанкістів у парку “Перемога”.

Сьогодні ужгородські Карпати вирушать в Туреччину

Цієї ночі ужгородські гандболістки розпочнуть свій шлях до Туреччини, де 2 та 3 квітня вони проведеть два поєдинки в рамках півфіналу Кубку Виклику проти місцевої команди з Кастамону.

Визначились господарі стадіонів 1/4 фіналу Кубку-2016

На ТРК «Тиса» у прямому ефірі «Часу футболу» пройшло жеребкування матчів господарів 1/4 фіналу Кубку області серед аматорських команд (прийом-виїзд).

"Карпати" програли "Галичанці" в останньому матчі 11-го туру

Відбулися усі матчі 11-го туру, що проходить у Броварах. «Карпати» провели три поєдинки із яких у двох програли і в одному перемогли. В останній зустрічі ужгородки зустрічалися з «Галичанкою» і програли з рахунком 17:23.

Гандбол. Ужгородська дитяча команда стала другою на Чемпіонаті України

6 кращих гандбольних дівчачих команд протягом п’яти днів визначали в Ужгороді переможців чемпіонату України. Кожен з колективів до цієї стадії переміг у регіональних етапах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат