Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-12') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 500, 20

Футбол. У першому півфіналі Кубка області "Ужгород" розбив "Дийдо"

Сьогодні відбулися півфінальні матчі Кубка Закарпаття.

Мотоспорт. На Берегівщині відбувся 1-й етап кубка України

У селі Великі Береги Берегівського району відбувся 1-й етап Кубку України з мотокросу. У змаганнях взяли участь представники Західної України.

Фехтування. Турнір пам"яті В. Герея. (Фото)

26-27 квітня у спорткомплексі "Юність" проходить турнір з фехтування присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Василя Герея.

Говерла досі не розрахувалася з Райчевичем

Замість грошей Мірко Райчевічу показали якийсь папірець. Про це Футбол 1 заявив сам гравець.

У "Говерлі" кажуть, що команда фінансово спроможна, а борги будуть погашені

Керівництво ФК «Говерла» опублыкувало звернення щодо реструктуризації боргів.

Фехтування. Герей здобув бронзу на Гран-прі, що проходив у Ріо-де-Жанейро

Останній Гран-прі з фехтування на шпагах в Ріо-де-Жанейро завершився для українців більше, ніж удало. Лідер національного рейтингу Богдан Нікішин завоював «золото», а його товариш по команді Анатолій Герей - «бронзу».

Петанк по-ужгородськи: Абсолютна перемога на дружніх змаганнях у Кошице

Ужгород у Словаччині розгромив Кошице у турнірі з петанку між містами-побратимами, а саме — між Ужгородським петанк-клубом та петанк-клубом "Кассовія" з міста Кошице.

ФК "Говерла" звернулася з відкритим листом до ФФУ

Гравці та тренер молодіжного складу «Говерли» звернулися з відкритим листом до керівника комітету з етики та чесної гри   Федерації футболу України Кочетова Ігоря Миколайовича

"Ужгород" виходить в лідери Чемпіонату Закарпаття

Відбулися матчі других турів обласних Чемпіонатів.

Перлиною українських Карпат можна назвати гори Говерлу і Петрос

Це дві з п'яти найвищих гір України. Підйом на ці гори є найпопулярнішим туристичним маршрутом у Карпатах. Говерла і Петрос входять до складу гірського масиву Чорногора.

Uzhgorod Open в Ужгороді: 2 дні приголомшливих виступів (Фото)

Поблизу обласного центру (с. Барвінок) у спорткомплексі «Золота Гора» у суботу успішно стартували міжнародні змагання зі спортивного танцю.

"Говерла" зустрічається з "Карпатами"

У суботу ужгородці зіграють у Львові з «Карпатами». У матчі першого кола перемогли львів’яни 2:0. Всього в УПЛ команди зіграли 13 разів: +7=3=3.

Карпати здобувають другу постіль перемогу в 13-му турі

Відбувся другий матч за участі "Карпат" у рамках 13-го туру, що проходить у Львові. Перший тайм закінчився з рахунком 14:12 на корить ужгородок. В другому таймі підопічні Петровського поступово збільшили відрив, матч закінчився з упевненою перемогою — 27:22. Найчастіше за "Карпати" відзначалася Косик (6), а також Готра та Лебедєва (5).

Говерлу позбавили 9-ти турнірних очок

У зв’язку з невиконанням ФК «Говерла» попередніх рішень КДК ФФУ від 12 лютого 2016 р. та 3 березня 2016 р. набули чинності штрафні санкції у вигляді зняття з ужгородського клубу 3-х та 6-ти турнірних очок відповідно. Повідомлення з"явилося на сайті УПЛ.

Фещук: Грозний разом з Шуфричем дурять гравців

Колишній нападник ужгородської "Говерли" Максим Фещук в черговий раз торкнувся теми боргів свого колишнього клубу.

"Карпати" перемагають "Спартак" з рахунком 26:21

Матчем "Карпати" - "Спартак" розпочався черговий зїзний тур жіночої Суперліги, що проходить у Львові. Ужгородські "Карпати" невпевнено почали матч проти київського "Спартака" і   вже після перших хвилин поступалися з рахунком 0:3. Досить швидко ситуацію вдалося вирівняти і вийти вперед. Далі до кінця гри ужгородки тримали суперниць на відстані кількох голів.

Бокс. Ужгород, Чемпіонату України серед юнаків. Фоторепортаж

В Ужгороді триває Чемпіонат України з боксу серед юнаків. До вашої уваги фоторепортаж з турніру від нашого фотокореспондента Яноша Немеша.

Говерла - Динамо. Фоторепортаж, огляд

В суботу Говерла на стадіоні Авангард в Ужгороді приймала київське Динамо. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь гостей. Нижче детальний огляд матчу від Богдана Михальчука та фоторепортаж Яноша Немеша.

Бокс. Чемпіонат України серед юнаків відкривав чемпіон WBO у першій важкій вазі Олександр Усик

Уже вдруге Чемпіонат України серед юнаків 2002-2003 року урочисто відкрили у спорткомплексі «Юність». Серед почесних гостей – керівництво області та міста, представники Федерації боксу України та Закарпаття, а також чемпіон Європи та світу, Олімпійських ігор 2012 року, інтерконтинентальний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик.

Гравець молодіжки "Говерли" Станіслав Котьо судитиметься з Цигаником

Програма «Про футбол» на телеканалі «2+2» в останній час дуже ретельно вивчає гру ФК «Говерла». В останній передачі за 17 квітня, її ведучий Ігор Циганик натякнув на можливий фіксований результат у матчі 22-го туру молодіжних складів команд «Говерла» – «Динамо» й безпосередньо звинуватив капітана молодіжного складу командиужгородців Станіслава Котьо в сприянні для досягнення «потрібного результату».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат