Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

На Кубку України з самбо закарпатці здобули шість медалей

У Кубку України з самбо, що проходив з 8 по 11 вересня. у Києві, представники Закарпаття здобули одну золоту та п"ять бронзових медалей.

Закарпаття: Прихильники гірського бігу провели забіг на Гімбу

Забігом на одну з найстрімкіших вершин Боржавського хребта гору Гимба (1497 метрів над рівнем моря) відмітили День фізичної культури і спорту прихильники гірського бігу.

На площі Народній в Ужгороді відзначали День фізичної культури та спорту

Сьогодні, 9 вересня на площі Народній пройшов грандіозне відзначення Дня фізичної культури та спорту. Відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року, святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні відзначається кожну другу суботу вересня, однак вже традиційно захід приурочений до цього свята в Ужгороді організовують у п'ятницю, оскільки більшість спортсменів на вихідні повинні захищати честь області на всеукраїнських змаганнях.

Чим унікальний сучасний закарпатський футбол

Прес-секретар ФФЗ Володимир Тарасюк підготував підбірку цікавих фактів, що безпосередньо стосуються Чемпіонату Закарпаття з футболу.

Уп"ятницю в Ужгороді відзначатимуть День фізичної культури та спорту

Сьогодні у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася прес-конференція за участі начальника управління молоді та спорту Віталія Ерфана, який детально розповів про особливості підготовки до урочистостей відзначення Дня фізичної культури та спорту, що відбудеться 9 вересня на площі Народній.

Расчупкін та Шозда чемпіони України з гірського бігу

30 серпня у Ворохті відбувся чемпіонат України з гірського бігу. Двоє представників Закарпаття перемогли у своїх дисциплінах.

Гандбол. Після першого туру "Карпати" йдуть першими

У жіночій Суперлізі завершився перший тур. За підсумками зіграних матчів визначилась трійка лідерів чемпіонату - «Карпати», «Галичанка» та «Дніпрянка», які взяли максимум очок у своїх протистояннях.

Футбол. Минай нокаутує Мукачево, Ужгород входить у лідери

3-4 вересня відбулися чергові тури у Чемпіонаті Закарпаття.

Фехтування. Анастасія Голич перемогла на етапі ДЛ-2016

В Одесі відбувся етап Дитячої Ліги на якому змагалися   шпажисти і шпажистки. Найбільше виграли медалей кияни. Одну золоту нагороду виборола представниця Ужгорода.

Володимир Цифра - Карпатський ведмідь 2016

На вихідні площа Фенцика в Ужгороді перетворилася на великий оглядовий майданчик. Біля Філармонії провели 13-й силовий турнір «Карпатський медвідь». Цього року показові виступи підготували троє українських і двоє чеських стронґменів. Яскрава спортивна подія пройшла за підтримки управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, повідомляє Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

ГК "Карпати" стали другими на міжнародному турнірі

В Угорщині відбувся турнір за участю команд трьох країн. Ужгородські "Карпати" за підсумками трьох ігор стали другими. В останній грі наші гандболістки зіграли внічию - 27:27, тож для перемоги не вистачило зовсім мало.

У 16-му турі ЧЗ "Ужгород" громить хустську команду й виходить у лідери першості

Минулими вихідними відбулися матчі 16-го та 14-го туру чемпіонату та першості області.

Чемпіонами області з шашок стали Шопа та Роман

У Виоградові пройшли фінальні змагання Чемпіонату Закарпаття зі швидких та блискавичних шахів.

Закарпатець Анатолій Герей у дебютному поєдинку на Олімпіаді програв швейцарцю Фабіану Каутеру

Сьогодні на "Каріока-Арені" у Ріо-де-Жанейро шпажист із Закарпаття Анатолій Герей провів свій перший поєдинок проти титулованого швейцарського спортсмена Фабіана Каутера.

В Ужгороді зіграли "Uzhgorod Cup" з баскетболу (ФОТО)

6 серпня у місті над Ужем відбулися матчі етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 "Uzhgorod Cup" (Відкритий чемпіонат Закарпатської області). 29 команд зібрались визначити найсильнішу команду краю у трьох категоріях.

У Боздошському парку патрульні змагались у велоспорті

На двоколісні байки сіли 16 полісменів: по 2 з кожної роти. Під час заїзду поліцейські мали подолати дистанції: 5 км для жінок та 10 км для чоловіків.

Ужгородців запрошують взяти участь у благодійному марафоні

Від поліційного оркестру, сальси і вареників з яфинами – до фаєр-шоу! У п’ятницю в Ужгороді триватиме благодійний творчий марафон

#goHereygo – в Ужгороді стартувало "Селфі з олімпійцем"

Ужгородців і не тільки запрошують долучитися до флеш-мобів, які проходять по всій Україні на підтримку олімпійців.

Уродженець Кольчина Євген Гопко виступає на німецький футбольний клуб "Ворматія Вормс"

У 2005 році у Євгена Гопко з мукачівського Кольчина був вибір – переходити в школу київського «Динамо» або їхати з сім’єю до Німеччини.

Здобутки та проблеми шахів на Закарпатті: відверто з Аркадієм Воровичем

Сьогодні відзначається Міжнародний день шахів. До свята журналісти поспілкувалися з кандидатом у майстри спорту, триразовим чемпіоном області, віце-президентом обласної шахової федерації – Аркадієм Воровичем.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат