Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 400, 20

Щастя на кам’янистій дорозі…

Уродженцеві села Голятин, докторові філологічних наук Миколі Зимомрі — відомому українському вченому-літературознавцеві, членові Національної спілки письменників України, академікові АН Вищої школи України — виповнюється ювілей: на калиновому мості життя зустрічає своє сімдесятиліття...

Ужгородські гандболістки грають зі швейцарками за європейський Кубок виклику

Уже цими вихідними в Ужгороді, у СК «Юність» відбудуться два матчі в рамках Кубку Виклику.

У центрі Берегова починають монтувати ковзанку IceLand

У центрі Берегова на площі Кошута перед Будинком культури знову працюватиме ковзанка IceLand. Вже можна побачити, що вже завозять необxідне обладнання.

Студенти УжНУ вибороли срібло Чемпіонату світу з гирьового спорту

26–30 жовтня в Казахстані відбувся Чемпіонат світу з гирьового спорту.

Гандбол. В Ужгороді з’явився чоловічий професійний клуб

В новому гандбольному сезоні виступають відразу дві закарпатські команди, у жіночій Суперлізі ГК "Карпати", а у чоловічій Першій лізі (третій дивізіон) - ГК "Закарпаття".

Черговий фурор Ужгородських таеквондистів

Днями в м. Івано-Франківськ відбувся традиційний турнір з Таеквон-До «Ivano-Frankivsk open». У змаганні взяли участь понад 200 учасників.

Учні з Ужгородщини гідно виступили на змаганнях "Козацький гарт"

У черговий раз пройшли спортивні змагання у рамках Всеукраїнського фізкультурно – патріотичного фестивалю «Козацький гарт», які проводить Міністерство освіти України.

Петанк. В Ужгороді пройшли рекордні ювілейні "Каштани"

7—9 жовтня в Ужгороді на території парку «Підзамковий» пройшов ювілейний X Міжнародний турнір із петанку «Каштан-2016».

Фехтування. Ужгородці здобули 4 медалі на змаганнях Всеукраїнської Дитячої Ліги

Юні ужгородські фехтувальники повернулись із Львову з медалями.

В Мукачеві відбувся Чемпіонат області з боксу, який був відбірковим турніром до Чемпіонату України

Змагалися юнаки 2003-2004 років народження - близько п’ятидесяти спортсменів з десяти районів області. Основна мета цих змагань - відбір збірної області для участі в Чемпіонаті України, який відбудеться 17-23 жовтня в Надвірній.

На ЧУ з пауерліфтингу закарпатці здобули 10 медалей

У місті Полтава пройшов чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед усіх вікових груп, в якому взяли участь понад 350 спортсменів з 24-х областей країни.  

Спартакіада. Щедрий ужинок колосівців на пшеничних та спортивних полях

Минулої суботи (24 вересня 2016 р.) знову ожив один із найкращих сільських спорткомплексів Закарпаття. Спозаранку до села Пийтерфолво, що на Виноградівщині, почали з’їжджатися збірні команди районів на свою чергову спартакіаду, яку традиційно проводить обласна рада ФСТ «Колос» (голова М. Ю. Тимчак).

Карпати розібралися з Реалом і здобувають вже загалом 8 балів

23-24 вересня відбулися матчі 2-го туру жіночої гандбольної суперліги.

ФК "Ужгород" та "Севлюш" відриваються від інших команд вже на 9 очок

Минулими вихідними пройшли матчі чергових турів у Вищій та Першій лігах обласного чемпіонату з футболу.

Важкоатлетка з В. Березного здобула бронзу на Чемпіонаті Європи

13 вересня у польському місті Нови-Томишль пройшов юнацький ЧЄ. У складі збірної України виступила вихованка Закарпаття – майстер спорту України - Марія Гангур. Спортсменка підняла в сумі 162 кг і здобула бронзову нагороду.

На Кубку України з самбо закарпатці здобули шість медалей

У Кубку України з самбо, що проходив з 8 по 11 вересня. у Києві, представники Закарпаття здобули одну золоту та п"ять бронзових медалей.

Закарпаття: Прихильники гірського бігу провели забіг на Гімбу

Забігом на одну з найстрімкіших вершин Боржавського хребта гору Гимба (1497 метрів над рівнем моря) відмітили День фізичної культури і спорту прихильники гірського бігу.

На площі Народній в Ужгороді відзначали День фізичної культури та спорту

Сьогодні, 9 вересня на площі Народній пройшов грандіозне відзначення Дня фізичної культури та спорту. Відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року, святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні відзначається кожну другу суботу вересня, однак вже традиційно захід приурочений до цього свята в Ужгороді організовують у п'ятницю, оскільки більшість спортсменів на вихідні повинні захищати честь області на всеукраїнських змаганнях.

Чим унікальний сучасний закарпатський футбол

Прес-секретар ФФЗ Володимир Тарасюк підготував підбірку цікавих фактів, що безпосередньо стосуються Чемпіонату Закарпаття з футболу.

Уп"ятницю в Ужгороді відзначатимуть День фізичної культури та спорту

Сьогодні у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася прес-конференція за участі начальника управління молоді та спорту Віталія Ерфана, який детально розповів про особливості підготовки до урочистостей відзначення Дня фізичної культури та спорту, що відбудеться 9 вересня на площі Народній.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат