Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

Студент УжНУ здобув бронзу на ЧУ з гирьового спорту

З 9 до 12 червня Одещина приймала спортсменів-гирьовиків з усіх куточків України. У селищі Кароліно-Бугаз проводився чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків та жінок.

ЧЗ. У 10-му турі Вищої ліги забито 40 голів

У суботу-неділю пройшли матчі 10-го туру Чемпіонату Закарпаття.

Дзюдо. Шість медалей з "Кубка Шацьких озер"

Вже вп’яте Шацьк приймав молодих дзюдоїстів різних вікових груп на "Кубку Шацьких озер". Цього року змагання зібрало близько 200 спортсменів з Польщі, Білорусії, Молдови і України.

Легка атлетика. Мукачівець здобув срібло на Чемпіонаті України зі спортивної ходьби

10 червня у Сумах відбувся ЧУ зі спортивної ходьби на 20 км. представник Закарпаття мукачівець Костянтин Пузанов став срібним призером змагань.

Шаховий вундеркінд з Ужгорода

«Спочатку я грав у шашки й вигравав у вcіх. У 6 років мене записали на шахи. Я хочу вигравати в турнірах, щоб мати медалі, і хочу вигравати гроші, щоб купити квадрокоптер», — розповідає про себе чемпіон області з шахів Ілля Лабик.

Петанк-клуб із Данії передав для Закарпаття 25 наборів куль

У рамках одного з найбільших в Європі міжнародних турнірів з петанку, який пройшов у столиці Данії Копенгаген, відбулася приємна акція: клуб-організатор турніру "Боул Гедебо" передав 25 наборів куль для гри в петанк для Закарпаття.

Водне поло. Ужгородська команда перемогла на Чемпінаті України

Вперше в історії Українського водного поло Закарпатські спортсмени 2004 р.н. стали чемпіонами України.

Команда з Ужгорода перемогла у турнірі Шкіряний м’яч

У місті Вишневе завершилася фінальна частина Всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» у молодшій віковій групі. У турнірі за результатами групового етапу команда Ужгорода посіла перше місце і в грі за чемпіонський зустрілася з ЗОШ № 301 із Києва.

Ужгородці – у фіналі «Шкіряного м’яча – Кубку Coca-Cola»

На Київщині у містечку Вишневе стартувала фінальна частина молодшої вікової групи всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola». У цій групі між собою змагаються 8 кращих шкільних команд України – переможці всеукраїнських зональних турнірів.

Рапіристки із Закарпаття вибороли "бронзу" на чемпіонаті України

У Львові триває Чемпіонат України з фехтування. І у Закарпаття вже є перші медалі!

Єдиноборства. Едіта Чемердовська перемогла у Чемпіонаті України і виборола право виступати на Чемпіо

24-28 травня в Харкові відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 1999-2001 років народження.

"Ужгородські Лісоруби" змагалися зі "Львівськими Левами"

29 травня ужгородська команда «Лісоруби» провела свій перший домашній матч в рамках регулярного сезону Української ліги на шляху захисту титулу чемпіонів України з американського футболу.

Мукачівець Олександр Касьянов став абсолютним переможцем ЧУ з орієнтування на велосипедах

Мукачівець Олександр Касьянов привіз "повний комплет нагород" з чемпіонату України зі спортивного орієнтування на велосипедах серед дорослих

У півмарафоні імені Федора Фекети переміг ужгородець Орест Бабяк

У неділю 29 травня відбувся Перечинський півмарафон імені листоноші Федора Фекети. 32 спортсмени долали дистанцію 22 км, що пролягала від Ужгорода до Перечина. Крім спортсменів з України участь у змаганнях взяли також представники Польщі та Угорщини. Кращим марафонцем став ужгородець Орест Бабяк, який здолав дистанцію за 1 годину 23 хвилини та 19 секунд.

"Зелені берети" зі всієї країни змагались в Ужгороді

У місті Ужгород у Боздоському парку культури та відпочинку, на базі Чопського прикордонного загону, завершилися змагання з легкоатлетичного кросу.

Фещук: "Шарашкіну контору" під назвою "Говерла" треба закривати і пошвидше

Форвард молдавської Дачії Максим Фещук розповів, за який період вимагає заборгованості від Говерлі, й поділився цікавими деталями ужгородського етапу своєї кар’єри.

Петанк. Визначилися учасники Чемпіонату України від Закарпаття

Всього   Закарпаття отримало квоту на 6 учасників в індивідуальних змаганнях, та три команди триплетів

Ніколетта Корлат завойовує "срібло" на етапі Європейського кадетського циклу

21-22 травня в румунському місті Сату-Маре відбувся етап Європейського кадетського циклу серед спортсменів 2002 року народження і молодше. Від України на цих змаганнях виступала ужгородка Ніколетта Корлат.

Виноградів на вихідні розважався по-спортивному

У неділю, 22 травня, у Виноградові проводився Фестиваль спорту. Кількість учасників заходу становила близько 700 учасників!

ГК Карпати стали срібними призерами Кубка України

Відбувся фінальний етап кубка України з гандболу. Змагання проходили у Городенці (Івано-Франківщина). У фіналі чотирьох зустрілися команди жіночої Суперліги: "Галичанка" (Львів), "Карпати" (Ужгород), "Дніпрянка" (Херсон) та "Реал" (Миколаїв). Ігри відбулися 20-21 травня. Кращим гравцем турніру стала Наталя Туркало («Галичанка»).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат