Артем Далакян захистив титул Чемпіона світу WBA

22.11.2021 20:27 СПОРТ



На вихідних у Києві пройшов чудовий вечір боксу. Професійний бокс видався приголомшливим, бій відбувся в активному темпі і порадував нас нокаутом.

Боксер з України Артем Далакян успішно захистив свій чемпіонський титул WBA у найлегшій вазі – у 12-раундовому поєдинку українець переміг панамця Луїса Консепсьйона.

До речі, тридцяти чотирьох літній боксер Далакян вийшов на ринг вперше з лютого 2020 року. Тоді бокс видався не таким швидким, Артем переміг рішення суддею над венесуельцем Госбера Переса.

У серпні 2021 року WBA зобов'язала Далакяна провести бій, за захист титулу чемпіона в найлегшій вазі, інакше був би втратив чемпіонський титул. Консепсьйон був претендентом на пояс українського боксера, і Далакян погодився провести боксерський бій.

Бій почався з розвідки, обидва боксери не поспішали атакувати, Консепсьйон зайняв центр рингу та намагався пробити українського боксера бічними ударами. Панамець довго цілився, і різкими випадами намагався дістати Артема. Далакаян у середині раунду зловив суперника потужним ударом по щелепі на такому випаді.

Другий раунд Луїс почав атакувати, він намагався затиснути Артема у розі рингу. Наприкінці другого раунду Артему таки вдалося розрядити двоєчку в голову супернику. І за пару секунд до гонгу серія ударів приголомшила панамського бійця, але його гонг явно врятував від нокдауна.

Наступні 2 раунди поєдинку проходили під контролем Далакяна. Українець зрозумів стратегію панамця і давав йому атакувати, і цим же робити помилки. Удари, які проводив Консепсьйон, абсолютно ніякої загрози Артему не становили. Чемпіон активно контратакував бічними ударами, і проводив комбінації із серій ударів у корпус та голову противнику.

Вже в п'ятому раунді така стратегія дала свої плоди і Далакян двічі відправляв Консепсьйона в нокдаун. Витримка у тридцяти шести літнього боксера вдалася феноменальною і щоразу піднімався і протриматися до гонгу.

Далакян продовжив виконувати свій план на бій, не припиняв атакувати Консепсьйона у наступних раундах. На початку дев'ятого раунду панамець втретє опинився у нокдауні, а вже за кілька секунд рефері зупинив бій, оголосивши про технічний нокаут, на цьому бокс завершився.

Читайте також: Далакян переміг Консепсьйона технічним нокаутом у дев’ятому раунді.

Артем Далакян продовжив свою безпрограшну серію у професійному боксі, тепер його статистика складає 21-0 (15 КО).

Далакян вп'яте успішно захистив чемпіонський титул WBA у найлегшій вазі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат