Єгор Мехонцев: Підставте Усику свою голову - і дізнаєтеся, чи є у нього нокаутуючий удар

23.09.2021 17:02 СПОРТ

Єгор пояснив, чому британцеві не можна сподіватися на домашнє суддівство і тиснути масою, і що робити Усику, щоб привезти з Лондона перемогу.

Олімпійський чемпіон з боксу Єгор Мехонцев в інтерв'ю для спортивного порталу «Рейтинг Букмекерів» розібрав майбутній бій між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа, який відбудеться 25 вересня. Також на порталі «РБ» можна переглянути прогнози з вигідними коефіцієнтами від БК на бій між британцем та українцем. Нагадаємо, що більшість букмекерських контор пропонують користувачам прибуткові бонуси за реєстрацію в БК.

В інтерв’ю Єгор запевнив, що буде вболівати за Усика. Проте шанси в обох боксерів 50 на 50. За словами Мехонцева, Олександр може не нокаутувати суперника чи не побити його, але і супернику нічого не дозволить зробити з собою.

Також, Єгор відповів, що Усик легше і швидше Джошуа на ногах. Олександр зовсім недавно поміняв вагову категорію і ще не наростив м'язами, а Джошуа - природна скеля. Він більше і повільніше Усика, який і в 91 кг перемагав за рахунок швидкості. На думку Єгора, у суперважкій вазі Олександр повинен ще більше буде перевершувати суперників у цьому плані.

Ходять чутки, що у самого Усика нокаутуючого удару немає. Проте як вважає Єгор, це дурниця. «Підставте йому свою голову, нехай він за нею вдарить. Людина 20 років щодня займається відпрацюванням ударів - як у нього може не бути нокаутуючого?»

У цьому бою Усик повинен набирати очки та не пропускати. Як прокоментував Мехонцев, то якщо бій закінчиться за очками, може перемогти Усик. Але, якщо Джошуа його зачепить, то шанс буде більший у британця.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат