Прогноз на гру «Мілан» - «Торіно»: матч десятого туру Серії А

25.10.2021 19:16 СПОРТ

26-го жовтня в десятому турі Серії А запланований поєдинок «Мілан» - «Торіно».

«Мілан» в перших дев'яти матчах чемпіонату ще жодного разу не програв, здобувши вісім перемог. Це неймовірний показник, команда по праву йде поміж лідерів. «Торіно» в цьому сезоні робить ставку більше на оборону, цей колектив не прагне атакувати. Фахівці більше схиляються на перемогу господарів. Поставити на перемогу «Мілана» в БК Tennisi.bet можна за 1,60, вікторія «Торіно» оцінюється в 5,90, а нічия в 3,96. У БК Tennisi ставки на спорт приймаються з різних валют, а також поповнення рахунку відбувається як з картки, так й з електронних гаманців.

«Мілан» йде другим, маючи 25 очок. Команда налаштована рішуче, гравці зловили свою гру, і виступають зараз навіть краще, ніж в минулому сезоні. Стабільно працює атака, забито вже 22 м'ячі, і лише травма воротаря Маньяна є проблемним чинником, але поки що атака «Мілана» компенсує і цей момент.

«Мілан» на куражі, зупинити таку команду непросто, «червоно-чорні» впевнені в собі як ніколи.

«Торіно» на 11-му рядку, набравши 11 балів. Якщо в минулому сезоні ця команда любила зіграти від атаки, то зараз все змінилося. Не дивно, що за середньої результативності туринський клуб займає останнє місце в лізі.

У п'яти останніх особистих зустрічах «Мілан» здобув три перемоги, а двічі була нічия.

Але після травми Маньяна, «Мілан» став стабільно багато пропускати, і повинен це якось компенсувати своєю атакою. У лад повернувся Ібрагімович, це значуща фігура команди. На своєму полі «Мілан» буде діяти з позиції сили, і повинен багато атакувати. «Торіно» в стані забити, тим більше відновився Белотті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат