Став відомий гонорар Ентоні Джошуа та Олександра Усика за бій

23.09.2021 17:00 СПОРТ

Оприлюднено гонорари боксерів, які невдовзі проведуть бій, Ентоні Джошуа та Олександра Усика. Про це повідомляє The Mirror.

Джошуа заробить 15 мільйонів фунтів. Завдяки тому, що бій з Усиком пройде на заповненому стадіоні, гонорар Джошуа буде в два рази вище, ніж в його минулому поєдинку з Кубратом Пулєвим.

Щодо того скільки заробить Усик, його менеджер Олександр Красюк говорив, що це буде найбільший гонорар в кар'єрі українця. Як повідомляє Total Sport, гарантований гонорар становить 3 млн фунтів.

Згідно з даними джерела, сума може зрости ще на 2 млн, якщо організатори реалізує необхідну кількість платних трансляцій.

Джошуа поб'ється з Усиком 25 вересня в Лондоні на стадіоні «Тоттенхема». За умовами контракту, в разі перемоги українця бійці проведуть реванш. Якщо переможе Джошуа, реваншу не буде. Букмекерська контора 1xBit пропонує на виграш Усика коефіцієнт 3.44, а но перемогу Джошуа - 1.4. За зробленні ставки у цій конторі, користувачі отримують промобали, детальніше тут.

На рахунку Усика 18 перемог в 18 боях на професійному рингу. У Джошуа 24 перемоги і одна поразка.

У 13 випадках Усик відправляв суперників у нокаут. 31-річний Джошуа є чемпіоном світу за чотирма версіями. Британець 22 рази відправляв суперників у нокаут.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат