Новини » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 620, 20

Обласним лікарням обіцяють інгалятори

Протягом наступних двох тижнів (до 5 лютого 2013 року) десяток інгаляторів надійде у подарунок обласним дитячим лікарням Західної та Східної України.

Чорний та зелений чаї допоможуть оживити та зміцнити волосся

Асортимент різних косметичних засобів для догляду за волоссям величезний. Проте, щоб покращити стан шкіри голови та волосся не обов'язково витрачати багато часу та грошей.

У Закарпатті впровадять єдину систему лікування хворих з серцевими та мозковими захворюваннями

У четвер, 24 січня об 11.00 у прес-центрі УОЗ   (пл. Театральна, 6, обласний Центр здоров'я) відбудеться брифінг на тему «Створення єдиної системи надання допомоги хворим з серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями та удосконалення організації екстреної допомоги хворим на гострий інсульт та інфаркт».

Закарпатця госпіталізували з відмороженням ніг

21 січня об 11.54 до ОКЦ ТУ МНС надійшло повідомлення про госпіталізацію до Мукачівської ЦРЛ з діагнозом загальне переохолодження, відмороження кінцівок рук та стоп гр. Й. 1954 р.н., мешканця Мукачівського району, смт. Чинадієво.

Грип прийде на Закарпаття у лютому (ФОТО, ВІДЕО)

Три штами грипу очікують у лютому   закарпатські медики. Два штами грипу А і один В. Серед них: давній знайомий - пандемічний, т.зв. «свинячий грип» H1N1 та новий   H3N2 – Вікторія. Саме через нього днями оголошено надзвичайний стан в Бостоні та Нью- Йорку.

Економити на окулярах можна без шкоди здоров’ю

Здавалося б, зайвим є нагадування про те, що наші очі потребують неабиякої уваги, і купуючи неякісні лінзи чи базарні окуляри, ми власними руками та за власні гроші завдаємо подеколи непоправної шкоди здоров’ю. Однак бажання зекономити або інші фактори досі тримають «на плаву» як виробників «базарної» оптики, так і їхніх реалізаторів.

Вчені ввважають, що солярії викликають рак

Засмага у солярії в 2 рази частіше викликає рак шкіри, ніж відпочинок на Середземному узбережжі, а його випромінювання вдвічі більш шкідливе, ніж вважалося до того.

Що обов’язково має бути в аптечці при перетині кордону

Законодавство України та Митного союзу має певні відмінності, які можуть спричинити ненавмисні правопорушення з боку фізичних осіб, що прямують до Росії, Білорусії або Казахстану на особистому автотранспорті.
 

У МОЗ кажуть, що епідемії грипу поки що немає

Медики прогнозують зростання захворюваності в кінці січня або ж на початку лютого.

10 хвилин має "швидка", аби приїхати на екстренний виклик (ВІДЕО)

10 хвилин в межах міста та 20 хвилин в сільській місцевості - за такий час "швидкі" повинні доїзджати до хворого. Ці вимоги диктує Закон про "Про екстрену медичну службу", який вступив в дію з початку року. Самі лікарі "швидкої" стверджують що витримати часові нормативи - цілком можливо хоча й певні складнощі виникають через погодні умови та погані   дороги.

Українцям у січні загрожують 7 магнітних бур

Вже сьогодні деякі українці зможуть на собі відчути влив магнітної бурі

Вберегтися від застуд допоможуть правильне харчування й відпочинок

На дворі сезон простудних захворювань та грипу. Лікар терапевт Яромир Подільський розповідає, як правильно підняти свій імунітет і вберегтися від застуди.

Жувати гумку довше п'яти хвилин не варто

Експерт із якості та безпеки продуктів Марина Яковець стверджує, що жувальну гумку варто жувати не довше п'яти хвилин.

Від штучної ялинки можуть сльозитися очі

Щороку все більше українців віддають перевагу штучним ялинкам, бо вони дешеві і їх можна використовувати кілька років підряд. Дитячий лікар-алерголог Валентина Соханська каже, що вони зроблені з низькоякісного пластику і можуть викликати алергію у дітей і дорослих.

Як боротися зі свербіжем — вивчали дерматологи Закарпаття

В Ужгороді відбулася семінар для дерматологів області. На зібранні йшлося про новітні альтернативні  шляхи боротьби зі свербіжем.

Як уникнути обморожень, — поради лікарів

Лікарі застерігають українців від переохолоджень та наполегливо просять дбати про своє самопочуття.

Мукалтин, Панкреатин і Ранітидин заборонили продавати в аптеках

Державна служба лікарських засобів своїми розпорядженнями від 10 грудня 2012 року тимчасово заборонила в Україні реалізацію (торгівлю) і вживання трьох медичних препаратів:

Закарпатські окулісти вчилися у фахівця з інституту Філатова (ВІДЕО)

Офтальмологи з усієї області зібрались в Ужгороді на засідання асоціації, щоб спільно обговорити проблеми діагностики та лікування запальних захворювань очей.

Головний лікар Закарпатської обласної лікарні: “Кількість ліжок скоротилася десь на 200″

“Питання оптимізації медицини досить болюче як для працівників, так і для керівників, медичних закладів, яким треба приймати непросте рішення, – визнав головний лікар Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Новака Юрій Яцина.

В Ужгороді ліки для гіпертоніків за рецептом — дешевші (ВІДЕО)

Кожен четвертий українець має гіпертонічну хворобу. І хоча сам по собі підвищений тиск є тільки симтомом певних порушень в організмі, проте наслідки гіпертонії   важкі - інфаркти міокарда, інсульти, серцева недостатність, інвалідизація хворих, і як наслідок - збільшення смертності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат