У Закарпатті зменшать малюкову смертність завдяки новому перинатальному центру (ФОТО)

admin 04.09.2013 10:41 ЗДОРОВ'Я

Фінансування будівництва обласного перинатального центру   розпочнеться ще до кінця 2013 року.

У цьому під час зустрічі з очільником Закарпаття Олександром Ледидою запевнив голова Держінвестпроекту Владислав Каськів. Актуальні питання розвитку краю посадовці обговорили у вівторок, 3 вересня.
– Зведення сучасного перинатального центру для закарпатців сьогодні надзвичайно важливе. Упродовж тижня ми завершимо формування пакету документів на будівництво, остаточно узгодимо всі технічні моменти. Тож сподіваємось і на вашу підтримку, адже з виділенням коштів, розпочати роботи зможемо ще цьогоріч, - підкреслив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.
– Розумію, яка величезна робота була проведена в області задля підготовки необхідних для зведення перинатального центру умов. Тому, щойно завершиться узгодження документів, буде розпочато фінансування. Закарпаття має цілковиту підтримку у цьому питанні на найвищому рівні, - запевнив голова Держінвестпроекту Владислав Каськів.
Реалізація цього проекту дозволить зменшити відсоток малюкової смертності до мінімуму. На цьому, зокрема під час свого нещодавнього інтерв’ю, наголосив Президент України. Так, вже минулоріч цей показник в Україні зменшився до 8 випадків на 1000 народжених дітей.
Також Владислав Каськів розповів про те, що до кінця року буде підключено до нацпроекту «Відкритий світ» ще кілька закарпатський шкіл.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат