Мер Ужгорода Погорєлов запевнив, що жіночі консультації на БАМ не перенесуть

admin 08.08.2013 09:10 ЗДОРОВ'Я

Вчора виконком Ужгородської міськради схвалив 4 медичні програми.


На розгляд виконавчого комітету було винесено проект рішення про продовження діяльності 4 медичних програм, а саме про медичне забезпечення ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни, розвиток нефрологічної та гемодіалізної служби в місті, забезпечення пожиттєвої  терапії хворих – інвалідів ендокринологічного профілю та про первинну спеціалізацію лікарів з фаху загальна практика – сімейна медицина.

Ці програми в місті вже успішно діють. Виконком лише продовжив строк їх реалізації  - до 2017 року. Дане рішення виконкому має затвердити сесія міської ради.

Під час обговорення цієї теми виникло незрозуміле запитання про перенесення жіночої консультації по вул. 8 Березня і вул. Другетів на «БАМ» до приміщення Ужгородського міського перинатального центру. Озвучив такі чутки депутат міської ради Віктор Щадей.  
Віктор Погорелов запевних усіх присутніх, що міська влада не планувала і не планує переносити згадані медичні заклади. Лікарі працюватимуть там, де й працювали, ужгородці комфортно і звично отримуватимуть медичну допомогу. А намагання влаштувати провокації, висмикуючи будь-які аспекти роботи міського голови  (як наприклад, ознайомлення з роботою лікарні) і вигадуючи неіснуючі приводи для скандалу, ніколи не матимуть успіху. 

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : віктор погорєловУжгородмедицина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат