Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1800, 20

250 чашок кави «підвісили» в закарпатській кав’ярні!

Про цікавинки та деякі підсумки акції
«Підвішена кава».

Рената Штіфель потрапила до фіналу національного відбору на Євробачення 2012

У фіналі нацвідбору, який відбудеться 18 лютого, змагатиметься 21 претендент на Євробачення 2012, включаючи переможця телевізійного проекту «Шоу №1» — групу «Нереальні пацани» і тріумфатора онлайн-кастингу у телевізійній соціальній мережі SAY.TV.

У Львові відкрився паб «Білий Лев»

На початку лютого 2012 року в старовинній частині Львова (вул. Л. Українки, 15) відкриється новий заклад для поціновувачів якісного пива – паб «Білий Лев». Бар стилізовано під класичну європейську пивну, головною прикрасою якого є найбільша в Україні статуя білого лева заввишки майже 3 метри. Її створив тандем митців: скульптор, Василь Здреник та консультант, Володимир Цісарик.

Із легкого «УДАРу» закарпатські КВНники вирушили на оглядини   до Маслякова (ДОПОВНЕНО)

2 січня в Сочі стартував XXIII Міжнародний фестиваль команд КВН «Ківін-2012». Виступивши на ньому успішно, команди мають шанси потрапити у прем’єр-лігу, вищу українську чи першу лігу КВН. Вперше за майже 10 років на сочинську сцену вийшла і команда із Закарпаття   «Тяп-Ляп».

«Підвішена кава» і далі буде в Ужгороді!

Як стало відомо, у Харкові (перше місто України, де започаткували традицію «підвішена кава») акція поширена у 18 кав’ярнях, а в маленькому Ужгороді — у 16 закладах. Ми і надалі у році Дракона продовжуватимемо залучати нові кав’ярні до акції з гаслом «Віддай, якщо можеш. Візьми, якщо хочеш».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат