Вихованка центру «Дорога життя» провела концерт в Ужгороді

Крістіна Балінт, фото автора 24.01.2013 20:14 ДОЗВІЛЛЯ

 

Нещодавно в палаці дітей та юнацтва відбувся вечір творчості вихованки реабілітаційного центру «Дорога життя» Уляни Кастран.   На сцені ПАДІЮНу в цей вечір виступили також академічний камерний хор «Кантус», Заслужений артист України Олександр Садварі, естрадно симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії та вокальний дует «Писанка», які співали разом з Улянкою.

«Сьогодні ми провели таку акцію для того, аби люди звернули увагу   на дітей з особливими можливостями , які потребують уваги здорового суспільства. Плани в нас великі, ми хочемо продовжувати серію благодійних концертів. Якщо це вдасться – я буду найщасливіша мама» –каже мати Уляни Катран, Людмила Михайлівна.
Вихованці центру «Дорога життя» не залишились осторонь творчого вечору своєї подруги,   і вражали глядачів танцювальними постановками на візках, котрі виконували під час виступів молодої співачки. З танцювальними номерами на цьому вечорі виступили також учні Центру творчого розвитку дітей «Зефірчик»і артисти зразкового театру танцю «Диво».
«Ця молода дівчина дуже старанна та талановита, зі своїми особливостями. Те,що вона дуже здібна   людина підкреслює рівень цього концерту»–ділиться з нами директор МСРЦ   «Дорога життя» Олег Павлович Кириленко
Завершився концерт романтичною композицією «Квітка» у виконанні Уляни Кастран, яке супроводжувалося хореографічним номером всіх учасників заходу.

Крістіна Балінт, фото автора

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат