Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1720, 20

Вже можна починати писати   листа Св. Миколаєві

Стартувала щорічна акція «Напиши листа Св. Миколаю».

11 листопада Ужгороді відбудеться “Пап-джаз -фест”

Вперше фестиваль було проведено у 1997 року як всеукраїнський джазовий фестиваль, і вже наступного, 1998 року, фестиваль здобув статус міжнародного.

Свято молодого вина в Ужгороді святкуватимуть чотири дні (Програма)

Свято молодого вина «Народжене в Закарпатті» пройде 15-18 листопада 2012 року, м.Ужгород, у самому серці міста Ужгорода: вул.Корзо (Фанфан) -вул.Волошина (Шардоне).

До Ужгорода з виставкою приїхали п’ять чеських фотографів

В Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відкрилася пересувна виставка фотографій п’яти визначних фотографів з Чеської Республіки.

В Ужгороді презентують художній альбом з картинами семи художників

В Ужгороді презентують "7 днів". Саме так називається художній альбом, в якому представлені роботи семи ужгородських художників: Сергія Біби, Влада Габди, Сергія Дубовця, Павла Ковача, Тараса Табаки, Тараса Усика та Вадима Харабарука. "Ці митці не подібні один до одного. У своєрідності кожного простежується генетичний зв’язок зі стихійною силою мистецтва краю. Втілюючи на полотнах свої почуття, видіння, химерні фантазії, вони досить точно і безкомпромісно відображають ту ситуацію, в якій перебуває наше суспільство", -- пише у передмові автор проекту Наталія Гончарова.

Листівка молодят із Угорщини долетіла до Закарпаття

«Листівка щастя» Юдіти Голмі та От­то Сокала при­летіла повітряною куль­кою з угорського міста Гойдудорог, що неподалік Ніредьгази.

Як зберегти ідентичність протягом 260 років

Закарпатець видав книжку про найдавнішу українську діаспору світу.

У "Падіюні" навчатимуть мистецтву перевтілення

27 жовтня о 12.00 Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує на майстер-клас по акторській майстерності «Мистецтво перевтілення».

Викладачі УжНУ зняли фільм про відомого мовознавця-діалектолога

Фільм «Життя на карті діалекту» тривалістю 37 хвилин презентували в залі економічного факультету УжНУ. В   документальному жанрі вдалося показати хоч і невелику, зате вагому в ідейному плані частину життя та наукової діяльності українського мовознавця, доктора філологічних наук, професора Йосипа Дзендзелівського.

В Ужгороді на Хеловін організують демонологічну екскурсію

31 жовтня в Ужгороді з ініціативи кафедри туризму УжНУ з нагоди відомого кельтського свята Хеловін буде проведено   кілька флеш акцій.

В Ужгороді відбудеться фестиваль класичної та сучасної музики (Афіша)

Закарпатська обласна філармонія запрошує на ХІІ фестиваль класичної та сучасної музики "Музичне сузір’я Закарпаття", який триватиме з 24 жовтня по 7 листопада.

Анжеліка Лях стала Віце-міс на світовому конкурсі краси

Ужгородка Анжеліка Лях, модель агентства "One Models Agency", на світовому конкурсі "Miss Globe International", який відбувся вчора ввечері на Кіпрі (в м. Нікосія), здобула титул Miss Cosmopolitan та ІІІ Віце-міс світу.

«Rock-H» презентував кліп   на пісню «Палиночка біла біла»

Філософський сюжет змусить замислитися над тим, що людина робить у житті.

Галина Малик вважає,   що письменники лікують дітей словом  

Її книжки можна читати з будь-якого кінця і навіть слухати на iPad.

В Ужгороді відфестивалив "Падіюн Євро-Данс-2012"

Три вікові категорії та дві номінації: сучасна та народна хореографія. Відтак переможців багацько. Колективи «Дружба» та «Зорецвіт» з Рівного отримали перші місця, «Соврєменнік» і «Веселкова мрія» з Вінничини теж перші у різних номінаціях, а ще перше місце у відповідній віковій категорії отримав Ужгородський театр танцю «Диво». Такі остаточні результати 4 всеукраїнського танцювального фестивалю «ПАДІЮН Євро-Данс 2012».

Мамам і татам покажуть, як бути свідомими батьками

ІІ Закарпатський фестиваль свідомого батьківства відбудеться під гаслом «Проведи вихідні в колі родини!», він включає консультації провідних медиків та тренінги з психології для батьків і тих, хто лише готується ними стати. Фестиваль розрахований на три дні, основні заходи відбуватимуться в медичних центрах, жіночих консультаціях, а розважальну програму покажуть у центрі міста і Боздоському парку.

Ужгородська художниця-аматор Світлана Кремінь презентуватиме картини у Києві

Живописні полотна, улюбленої ужгородцями аматорки Світлани Кремінь, відтепер можуть побачити й Кияни та гості столиці.

В Ужгороді відбувся органно-саксофонний концерт

Оригінальний концерт ужгородцям представили лауреати міжнародних конкурсів ужгородка Олеся Гайдук (орган) та одеситка Анна Степанова (саксофон, вокал). Дівчата представили цікаву насичену концертну програму, довівши, що орган і саксофон можуть прекрасно доповнювати один одного.

Закарпатка Анжеліка Лях представлятиме Україну на Miss Globe International 2012

Закарпатська красуня Анжеліка Лях представлятиме Україну на світовому конкурсі краси «Miss Globe International 2012», є одним з найстаріших і відбувається вже 88 рік поспіль. Конкурс триватиме у період з 28 вересня по 15 жовтня на о. Кіпр.

Афіша вистав театру "Бавка" (АФІША-ФОТО)

Репертуар Закарпатського академічного обласного театру ляльок „БАВКА” на жовтень 2012 року. Розпочинається 32-й театральний сезон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат