Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1700, 20

Екстремальному туризму навчатимуть у Закарпатті (мова оригіналу)

17-20 декабря 2012 года в Закарпатье 2012 пройдут курсы подготовки инструкторов по горным лыжам и сноубордингу!

Анонс XVI сезону КВК у Закарпатті (АФІША)

В обласному центрі Закарпаття 19-22 листопада відбудуться ігри 1-го туру XVI сезону Закарпатської ліги КВН

Туристичний збір зросте у Закарпатті

Як повідомляє “Український бізнес ресурс“, законопроект “Про внесення змін до статті 268 Податкового кодексу України” пропонує підвищити розмір туристичного збору, встановивши його за один день проживання у готелях в залежності від їх “зірковості” в розмірі 0,5-4% від рівня мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня звітного року.

Клан Балог втрачає бізнес на Закарпатті

Уже до кінця року найбільша на Закарпатті мережа супермаркетів “Барва” отримає нового власника. Покупець вже відомий, повідомляє сайт "Новини Закарпаття" з посиланням на "Голос Карпат" (http://transkarpatia.net/ekonomika/13228)

ПОРАДА ДНЯ

Пропонуємо 5 простих порад,   виконуючи які, ви можете принести в своє життя більше радості. Мало їх прочитати, потрібно їх внести у своє життя.

В Ужгороді оберуть першу королеву вина

Для цього вона ще має вправно володіти шпагою.

День маленьких солодкоїжок пройде в Ужгороді  

Сьогодні у Європі та її маленькій частині Закарпатті розпочинається свято молодого вина, яке у Європі називається божоле. В Ужгороді до цієї події організовано дійство, яке триватиме 4 дні. Сьогодні о 20.00 на перехресті вулиць Корзо та Волошина відбудеться святкова анімація. Бочка з вином, яку привезуть двійко коней у супроводі середньовічного монаха та рицарів, буде урочисто розпечатана міським головою. Триватиме вже традиційна для Ужгорода Французька осінь та Свято молодого вина під лозунгом «Народжене на Закарпатті».

Цінні експонати Бачинського можна побачити в УжНУ

14 листопада   280 років від дня народження видатного релігійного, культурно-освітнього просвітителя краю Андрія Бачинського.Багатогранна діяльність А.Бачинського дає підставу вважати його першим просвітителем на Закарпатті. Про Андрія Бачинського з великою шаною згадували нащадки в різні часи, писали місцеві газети. Його ім’я, як символ освіти, культури, цивілізації на Закарпатті, передавалося з покоління в покоління.

"Бавка" знову на Театральній. У відремонтованому приміщенні (Афіша)

У глядацькій залі Закарпатського академічного обласного театру ляльок "Бавка" на площі Театральній, 8 в Ужгороді проведений ремонт сценічної арки, осипання штукатурки з якої стало причиною того, що приміщення деякий час не експлуатувалося. З неділі 18 листопада театр знов починає працювати у звичному режимі і
готовий приймати своїх глядачів у теплому театральному приміщенні.

В Облмуздрамтеатрі стартує новий сезон

Закарпатський обласний державний український музично-драматичний театр підготував для глядачів у листопаді-грудні 3 комедії 3 музичні казки, драму та роман з народного життя.

Сувенірна крамничка в Ужгороді потрапила до Книги рекордів України (ФОТО)

Родина ужгородських підприємців Людмили та Сергія Чирських потрапила до «Книги рекордів України». Офіційне вручення диплому відбулося 7 листопада в Ужгороді, - інформує власкор Zaholovok.com.ua.

Відкрите серце людини, що продовжує життя іншим

Закарпатець видав книжку про відомого лікаря-хірурга з Хустщини.

Марина Цветаєва ділила чоловіків на геніїв та "гастрономів"

120 років із дня народження Марини Цветаєвої, відомої письменниці, перекладачки,   відзначили літературним вечором в обласній бібліотеці. Вірші читали учні третьої школи. Акомпанувала Леся Дубенко, керівниця інструментального ансамблю «Рапсодія», директор Ужгородського районного будинку культури. На скрипці вона виконала п’єсу С. Рахманінова та «Аве Марію» Ф. Шуберта.

"Бавка" відкриває театральний сезон прем’єрою вистави за книжкою Олександра Гавроша (Програма)

У ляльковому театрі "Бавка" стартує 32-й театральний сезон. Пропонуємо репертуар на листопад 2012 року. Нагадуємо, що театр наразі працює у приміщенні Будинку культури профспілок на вулиці Руській, 3, 2-й поверх.

Закарпатські кішки позмагаються за звання "Міс кіс"

Хвостаті, вухаті, пухнасті та інші змагатимуться за звання найкращого…або найкращої кішки Закарпаття. Традиційна щорічна виставка-конкурс «Міс-кіс 2012» вібудеться у неділю 25 листопада. Просимо усіх охочих зареєструвати до участі своїх улюбленців попередньо. Прийом заявок проходитиме з 15 листопада.

1 грудня в Ужгороді пройде конкурс маленьких Перлинок

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує до участі у конкурсі Міні-міс Ужгорода «Чарівна перлинка 2012». Якщо ваша дитина розкута, креативна, талановита та артистична, то вам саме до нас!

На літературний фестиваль до Ужгорода приїдуть 12 письменників із різних країн

На Закарпатті відбудеться літературний фестиваль «Карпатська ватра». У 2008 році в Ужгороді почав проводитися міжнародний літературний фестиваль «Карпатська ватра». Його ідея - зібрати разом письменників із різних регіонів Карпат, які пишуть українською мовою. Фестиваль проводиться що два роки і цьогоріч відбудеться вже втретє.

В історичній драмі Петра Ходанича «зустрілися» три відомі будителі   Закарпаття  

Збірку письменника висунули на здобуття премії ім. Ф. Потушняка.

«7 днів» зафіксують у часі   творчість семи художників  

На Закарпатті видали альбом із картинами сучасного мистецтва і зараз готують виставку в музеї.

Закарпатські «Ватаги» стали переможцями на міжнародному фестивалі в Білорусі (ВІДЕО)

Нещодавно в місті Горки Могильовської області Білорусії відбувся ХIХ Міжнародний телефестиваль «Агросвіт», який із 1993 року проходить у різних країнах: Латвії, Польщі, Молдавії, Україні та ін. У фестивалі взяли участь і телевізійники Закарпатської обласної держтелерадіокомпанії (канал «Тиса-1»).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат