Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1620, 20

AERONAUTICA та Лагутенко готують інноваційне шоу в планетаріях світу (ВІДЕО)

Ілля Лагутенко і електро-рок-одесити AERONAUTICA презентували альбом «Космічний рейс» − у величезному сучасному клубі Москви «Stadium Live», у білих космічних скафандрах, з візуальним шоу з кадрів першого радянського фантастичного фільму 1935 року «Космічний рейс».

У новорічну ніч KOZAK SYSTEM представить Україну на Червоній площі Москви (ВІДЕО)

У ніч Нового року KOZAK SYSTEM представить Україну на Червоній площі Москви у розпалі великого мультикультурного фестивалю за участі Zdob şi Zdub, Иван Купала, Дримба да Дзиґа – артистів з України, Молдови, Грузії та Росії. Концерт відбудеться відразу після бою курантів як символ багатонаціонального мегаполіса і стане частиною двотижневого святкового дійства, що охопить 1300 заходів за участі 5 мільйонів чоловік.

БИПЛАН номінований на литовську премію «M.A.M.A.» (ВІДЕО)

Литовський гурт БИПЛАН став рекордсменом за кількістю номінацій щорічної музичної премії Литви «M.A.M.A.». Два альбома, чотири кліпа, успішні концерти в Литві у цьому році були відзначені в категоріях «рок-виконавець року», «музичний відеокліп року» та «гурт року».

Пісня БИ-2 «Молитва» з’явилася на радіо в подарунок до свят (ВІДЕО)

Відбулася радіо-прем’ера пісні БИ-2 «Молитва» з восьмого альбому «Spirit». Чуттєва пісня про любов, про те як порожньо в душі без чарів та міражів, «молитва про те, щоб у нас усе виходило, наші кохані завжди були з нами, і щоб любов нікуди не зникала» ( Льова БИ-2).

Закарпатці побували у творчому турне в Європі (ФОТО)

З 18 по 26 грудня 2012 року Ужгородські   дитячі творчі колективи побували в Чехії з культурними програмами «В Прагу до Святого Миколая» та «Європейське Різдво у Празі».

«Казку про казку» показали в Падіюні і покажуть ще (ФОТО)

Її розпочала Зима, холодна, але не люта. І саме вона була головною героїнею на святковому, передноворічному дитячому концерті у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

Перша кавова екскурсія пройшла в Ужгороді

Сьогодні, 22 грудня о 8.00 від кав’ярні "Меделін", що на площі Корятовича в Ужгороді стартувала кавова екскурсія.

Східний танець дає легкість у тілі   й гармонію в душі

Танцюючи, жінка вчиться висловлювати власні емоції.

Празький зоопарк: у   калейдоскопі яскравих барв, вражень, відчуттів

Давно мріяв відвідати Празький зоопарк ( Zoologická zahrada Praha), про який чимало чув не тільки схвальних,   а й захопливих відгуків.   І не випадково, адже цей   зоопарк, розташований у Златій   Празі,   належить до найкращих на планеті та   входить до «світової 10-ки   зоопарків»,   а також є   найкращим у Центральній та Східній Європі.

Депутат Ужгородської міськради презентував свою книгу

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація нової книги закарпатського письменника, науковця, публіциста і депутата Михайла Рошка «Світами, книжками, серцями…». У виданні зібрані журналістські публікації автора, есе про подорожі світами, відгуки на книжки закарпатських письменників, вибрані інтерв’ю.  Книжка містить і блоки фотографій, що ілюструють роботу та особисті враження автора.

"Брати Блюзу" зігрють в Ужгороді ювілейний концерт

20-ліття заснування гурту «Брати блюзу» вирішили   відзначити кількома концертами в Україні, в тому числі й в Ужгороді.   Яке шоу чекає на поціновувачів музики та власне про сам гурт у прес-центрі «Закарпатської Правди» розповідав керівник та один із засновників «Братів блюзу» Мирослав Левицький.

Сьогодні в Ужгороді - "Акваріум" і Гребенщіков (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Ужгород с концертом посетит легендарная группа Аквариум и Гребенщиков. В творчестве «Аквариума» родилась целая эпоха: эпоха свежего воздуха, стихи Гребенщикова заставили думать и взрослеть.

Ужгородці пройдуть маршрутом "Радянський Ужгород"

23 грудня 2012 року під час вільної екскурсії, яка вже традиційно відбувається в неділю і розпочнеться о 14:00 від Миколайчика на пл. Театральній, відбудеться презентація екскурсійного маршруту «Радянський Ужгород».

Парад Миколаїв пройде завтра в Ужгороді!

Відпочинок в Ужгороді на день Святого Миколая є традиційним, що пройде 19 грудня в центральній частині міста.

Депутат Ужгородської міськради презентує «Світами, книжками, серцями…»

У вівторок, 18 грудня, о 13.30 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація нової книги закарпатського письменника, науковця, публіциста, а також депутата Ужгородської міськради Михайла Рошка «Світами, книжками, серцями…».

"Брати блюзу" виступатимуть в Ужгороді

У вівторок, 18 грудня, о 10:00 у прес-центрі “Закарпатської правди” відбудеться прес-конференція на тему: “”БРАТИ БЛЮЗУ” – 20-й   ювілейний концерт в Ужгороді”.

Театр "Райдуга" вже провів свято Миколая, а зараз готується до Діда Мороза в Ужгороді

«Святий, святий Миколай, добрим людям помагай – Миколай!». Словами із цієї пісні своїх батьків та гостей Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» вітали вихованці школи раннього художньо-естетичного і творчого розвитку «Радість».

ПАДІЮН проведе благодійний концерт-лотерею (ЗАПРОШЕННЯ)

Шановні добродії!
Запрошуємо Вас взяти участь у благодійному концерті-лотереї «Свіже повітря – талантам ПАДІЮНУ!», який відбудеться 26 грудня, о 18.00 у концертній залі ПАДІЮНУ.

Сергій Мошак: «Я жодного разу не бачив, щоб собака зрадив свого друга, про людей, на жаль, такого ск

Сторінка про братів наших менших набуває популярності, і «РІО» вдячна читачам за моральну підтримку. Цього разу публікуємо нашу розмову про звіряток із народним депутатом України Сергієм Мошаком. Ні слова про політику, лише позитив.

Маніфест легендарного француза як спонука до побудови демократичного суспільства в Україні

Минулого тижня у відомому ужгородському видавництві «ІВА» вийшла друком книжка з вельми промовистою назвою «Обурюйтесь!». Її автор – 95-річний француз Стефан Ессель - легендарна особистість у своїй країні: соратник генерала Шарля де Голля, учасник Руху опору, в’язень концтабору Бухенвальд, де його ледь не повісили як англійського шпигуна, організатор кількох втеч в’язнів вже з інших німецьких концтаборів, остання з яких принесла свободу, бо союзники вже підійшли близько до концтабору.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат