Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1580, 20

Василь Іванчо:   «Не лише звикаєш до тварини, вона стає частиною життя»

У будинку голови Державної податкової служби в Закарпатській області хоч і не зовсім мирно, але співіснують кіт із собакою. Вочевидь, їхня дружба й любов це наразі питання часу. Родина надзвичайно радіє своїм білим і пухнастим улюбленцям. Собака Френсіс — більше для пана Василя і сина, а білява Пуся — для дружини і особливо для донечки. Отже, сьогодні про своїх братів менших розповідає головний податківець області. І ні слова про податки.

Концерт гурту "Брати блюзу" перенесли

Сьогодні, 25 січня мав відбутися концерт "Брати блюзу".

Закарпатська художниця продемонструє розпис по дереву

У п’ятницю, 25 січня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція ужгородської художниці Альони Савріко, яка займається унікальним розписом по дереву.

Вихованка центру «Дорога життя» провела концерт в Ужгороді

Нещодавно в палаці дітей та юнацтва відбувся вечір творчості вихованки реабілітаційного центру «Дорога життя» Уляни Кастран.   На сцені ПАДІЮНу в цей вечір виступили також академічний камерний хор «Кантус», Заслужений артист України Олександр Садварі, естрадно симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії та вокальний дует «Писанка», які співали разом з Улянкою.

Юрія Шипа висувають на премію Лесі Українки

Щорічна премія Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки вручається за кращі літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва у чотирьох номінаціях – література, художнє оформлення книжки, театральна вистава та кінотвір.

В Ужгороді пройшла перша солодка віп-презентація (ФОТО)

Відомий кондитер Валентин Штефаньо розпочав серію презентацій, що стосуються відродження середньовічних кондитерських традицій для закарпатців. Перша з них відбулася у старовинній будівлі в історичному центрі міста - у кімнаті із захоплюючою панорамою на старий жупанат (нині - художній музей), в якій свого часу творив видатний закарпатський художник Гаврило Глюк та збиралася місцева богема. Сьогодні у цьому приміщенні розташований відомий журналістський центр - Ужгородський прес-клуб.
 

У філармонії готують повтор музичного хіт-параду "Hollywood"

В обласній філармонії на численні прохання глядачів повторять музичний хіт-парад «HOLLYWOOD», а також зіграють вечір фортепіанної музики. Події заплановані на 30 і 29 січня.

Запрошення на карнавал (ФОТО, ВІДЕО)

Запрошуємо вас на Маскарадний бал «КАРНАВАЛІЯ» 16 лютого 2013 року. Перетворіть в одну чарівну ніч ваше життя на казку! Під магією Святого Валентина зробіть неймовірний подарунок своїй половинці, або знайдіть своє кохання!

До 75-річчя від дня розстрілу Івана Падалки, відкриється виставка творів художника

22 січня 2013 року о 12.30 у виставкових залах музею Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури відбудеться відкриття виставки художніх та графічних робіт І.Падалки, видатного українського митця, що був одним з кращих художників Європи ХХ століття.

Анонс вечора чеської поезії

Літературний портал «LITFEST» (www.litfest.ru), цього разу – за співпраці із Чеським центром в Києві (http://kyiv.czechcentres.cz/), продовжує серію літературних зустрічей   «Вечори світової поезії», та радо запрошує всіх охочіх 23 січня у Букарню «Бабуїн» (вул. С.Петлюри, 10, Київ) відвідати «Вечір чеської поезії».

В Ужгороді відзначили 180-річчя Павла Третьякова

У читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася відкрита творча зустріч з активом Ужгородського і Закарпатського товариств російської культури «Русь», присвячена 180-річчю з дня народження російського мецената, підприємця, збирача витворів російського мистецтва, засновника Третьяковськой галереї Павла Михайловича Третьякова (15 (27) грудня 1832 р. – 4 (16) грудня 1898 р.).

Закарпатська коляда на фото

У неділю, 20 січня, у Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту відбувся обласний фестиваль «Коляди в старому селі».

На Берегівщині розпочнуть весну з фестивалю вина (ПРОГРАМА)

8-10 березня цього року відбудеться вже 13-й традиційний Міжнародний фестиваль вина на Берегівщині. Місце дії – центральна площа міста. Організатори фестивалю: Берегівська районна рада, Берегівська районна державна адміністрація, Берегівська міська рада, Берегівський Винний Лицарський Орден святого Венцела.

Топ 7 кращих подарунків для закарпатців

Новорічні свята позаду, а хороший настрій залишився. Ще б пак, адже кожен з нас отримав море позитивних вражень та хороших спогадів після двотижневого святкування. Але ж як день святого Миколая, Новий рік та Різдво без подарунків? Як ви помітили, протягом 3 тижнів на нашому сайті проводили голосування за кращі варіанти подарунків на зимові свята. Отож, маємо такі результати голосування.

В Ужгороді пройде медіа-захід на льоду

У четвер, 17 січня, об 11.00 відбудеться виїзна прес-конференція Ужгородського прес-клубу на центральній ковзанці Ужгорода – Ice Land. Йтиметься про успіхи дитячої хокейної команди Закарпаття.

Закарпатським школярам вручили подарунки росіяни

28 грудня 2012 р. – останній день навчання І семестру в БПЛ «Інтелект» - ЗОШ №11 м. Ужгороду пройшов святково і радісно.

Нову книжку Петра Мідянки презентують у Москві

У Всеукраїнському державному видавництві «Карпати» вийшла книжка закарпатського поета, лідера Національної премії України імені Тараса Шевченка Петра Мідянки.

Рокаш презентував свій другий альбом (ФОТО)

12 січня закарпатський гурт РОКАШ спільно з Ужгородським прес-клубом презентував свій другий альбом – «Отава». Приємно, що музиканти виконали обіцянку, дану журналістам торік під час попереднього фестивалю «Червене вино» і презентації першого альбому - через рік презентувати ще один.

ПАДІЮН подарував ужгородцям подорож країнами світу

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»   на Старий-Новий рік   мандрували країнами світу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат