Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1580, 20

Вихованка центру «Дорога життя» провела концерт в Ужгороді

Нещодавно в палаці дітей та юнацтва відбувся вечір творчості вихованки реабілітаційного центру «Дорога життя» Уляни Кастран.   На сцені ПАДІЮНу в цей вечір виступили також академічний камерний хор «Кантус», Заслужений артист України Олександр Садварі, естрадно симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії та вокальний дует «Писанка», які співали разом з Улянкою.

Юрія Шипа висувають на премію Лесі Українки

Щорічна премія Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки вручається за кращі літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва у чотирьох номінаціях – література, художнє оформлення книжки, театральна вистава та кінотвір.

В Ужгороді пройшла перша солодка віп-презентація (ФОТО)

Відомий кондитер Валентин Штефаньо розпочав серію презентацій, що стосуються відродження середньовічних кондитерських традицій для закарпатців. Перша з них відбулася у старовинній будівлі в історичному центрі міста - у кімнаті із захоплюючою панорамою на старий жупанат (нині - художній музей), в якій свого часу творив видатний закарпатський художник Гаврило Глюк та збиралася місцева богема. Сьогодні у цьому приміщенні розташований відомий журналістський центр - Ужгородський прес-клуб.
 

У філармонії готують повтор музичного хіт-параду "Hollywood"

В обласній філармонії на численні прохання глядачів повторять музичний хіт-парад «HOLLYWOOD», а також зіграють вечір фортепіанної музики. Події заплановані на 30 і 29 січня.

Запрошення на карнавал (ФОТО, ВІДЕО)

Запрошуємо вас на Маскарадний бал «КАРНАВАЛІЯ» 16 лютого 2013 року. Перетворіть в одну чарівну ніч ваше життя на казку! Під магією Святого Валентина зробіть неймовірний подарунок своїй половинці, або знайдіть своє кохання!

До 75-річчя від дня розстрілу Івана Падалки, відкриється виставка творів художника

22 січня 2013 року о 12.30 у виставкових залах музею Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури відбудеться відкриття виставки художніх та графічних робіт І.Падалки, видатного українського митця, що був одним з кращих художників Європи ХХ століття.

Анонс вечора чеської поезії

Літературний портал «LITFEST» (www.litfest.ru), цього разу – за співпраці із Чеським центром в Києві (http://kyiv.czechcentres.cz/), продовжує серію літературних зустрічей   «Вечори світової поезії», та радо запрошує всіх охочіх 23 січня у Букарню «Бабуїн» (вул. С.Петлюри, 10, Київ) відвідати «Вечір чеської поезії».

В Ужгороді відзначили 180-річчя Павла Третьякова

У читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася відкрита творча зустріч з активом Ужгородського і Закарпатського товариств російської культури «Русь», присвячена 180-річчю з дня народження російського мецената, підприємця, збирача витворів російського мистецтва, засновника Третьяковськой галереї Павла Михайловича Третьякова (15 (27) грудня 1832 р. – 4 (16) грудня 1898 р.).

Закарпатська коляда на фото

У неділю, 20 січня, у Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту відбувся обласний фестиваль «Коляди в старому селі».

На Берегівщині розпочнуть весну з фестивалю вина (ПРОГРАМА)

8-10 березня цього року відбудеться вже 13-й традиційний Міжнародний фестиваль вина на Берегівщині. Місце дії – центральна площа міста. Організатори фестивалю: Берегівська районна рада, Берегівська районна державна адміністрація, Берегівська міська рада, Берегівський Винний Лицарський Орден святого Венцела.

Топ 7 кращих подарунків для закарпатців

Новорічні свята позаду, а хороший настрій залишився. Ще б пак, адже кожен з нас отримав море позитивних вражень та хороших спогадів після двотижневого святкування. Але ж як день святого Миколая, Новий рік та Різдво без подарунків? Як ви помітили, протягом 3 тижнів на нашому сайті проводили голосування за кращі варіанти подарунків на зимові свята. Отож, маємо такі результати голосування.

В Ужгороді пройде медіа-захід на льоду

У четвер, 17 січня, об 11.00 відбудеться виїзна прес-конференція Ужгородського прес-клубу на центральній ковзанці Ужгорода – Ice Land. Йтиметься про успіхи дитячої хокейної команди Закарпаття.

Закарпатським школярам вручили подарунки росіяни

28 грудня 2012 р. – останній день навчання І семестру в БПЛ «Інтелект» - ЗОШ №11 м. Ужгороду пройшов святково і радісно.

Нову книжку Петра Мідянки презентують у Москві

У Всеукраїнському державному видавництві «Карпати» вийшла книжка закарпатського поета, лідера Національної премії України імені Тараса Шевченка Петра Мідянки.

Рокаш презентував свій другий альбом (ФОТО)

12 січня закарпатський гурт РОКАШ спільно з Ужгородським прес-клубом презентував свій другий альбом – «Отава». Приємно, що музиканти виконали обіцянку, дану журналістам торік під час попереднього фестивалю «Червене вино» і презентації першого альбому - через рік презентувати ще один.

ПАДІЮН подарував ужгородцям подорож країнами світу

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»   на Старий-Новий рік   мандрували країнами світу.

Рокаш завтра презентує свій перший альбом

На презентації свого першого альбому "In Vinko Veritas", яка відбулася рівно рік тому, музиканти гурту РОКАШ пообіцяли за рік презентувати наступний. У суботу, 12 січня, вони виконають своїх обіцянку.

У мукачівському драмтеатрі заспівають молоді виконавці

У Російському драматичному театрі в Мукачеві відбудеться Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс естрадної пісні «Різдвяна зіронька».

Репертуар від лялькового театру Бавка

Дивіться афішу вистав у ляльковому театра "Бавка".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат