Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1540, 20

Анонс літвечору поетеси Мідної (ФОТО, ВІДЕО)

10 березня о 17:00 у новому арт-клубі «Barсlay Perkins», що у Білій Церкві відбудеться авторський вечір поетеси Мідної у рамках «Літературних посиденьок зі Світланою Варламовою».

Відбудеться концерт чеського дуету DEŠI (ФОТО, ВІДЕО)

Цей чеський дует поєднує саксофон з австралійським діджеріду, проте «діджеріду+саксофон» — надто спрощена формула для Deši. Йдеться про діалог між народною та академічною музичними традиціями, між деревом та металом, між чоловіком та жінкою. Проект легко мігрує від джазу і фанку до етнічної музики.

Актори київських театрів проведуть вечір «Озеленення території»

28 березня, о 20:00) у вільному просторі нового формату «Freud House» відбудеться вечір поезії «Озеленення території». Молоді актори київських театрів читатимуть твори молодих поетів: Мідної, Тараса Малковича, Михайла Жаржайла, Олега Дороша, Мирослава Лаюка, Світлани Лісовської.

Відпочивай із задоволенням

Переваги літнього відпочинку в Греції від «Дрім Тревел».

Закарпатський хор уперше   за 70 років одягли   у верхній зимовий сценічний одяг

80 комплектів верхнього зи­мово-осіннього одягу вартістю понад 120 тис. грн. днями вручив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида артистам Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, повідомляє прес-центр ОДА.

На 8 Березня закарпатські чоловіки швидше подарують парфуми і ювелірні прикраси

До 8 Березня ми влаштували на власній сторінці у «Фейсбуці» невелике опитування. Просили жінок відповісти на запитання, що б ті хотіли отримати в подарунок. У чоловіків в окремому пості поцікавилися, що збираються дарувати. Жінки жваво обговорювали навіть саме свято, натомість чоловіки виявилися не надто активними.

В УжНУ за 3 місяці навчать угорської

Ужгородський національний університет оголошує про проведення інтенсивних курсів угорської мови.

В Ужгороді починається арт-весна

Відчути арт-весну на дотик, на поетично-проникливий дотик, на картинно-глибинний дотик, на музично-напоєний дотик. Скинути із себе залишки   зимової сплячки і поринути у фантасмагорію творчості.

Відомий український поет проведе презентацію в Ужгороді

У вівторок,   5 березня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі з журналістами зустрінеться відомий український поет Олег Короташ (мешканець Києва, родом з Івано-Франківська).

У Падіюні зіграли музику Баха (ФОТО)

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшов вечір класичної музики «Великий Бах. Музика всесвіту». Приурочений захід Дню народженню світового класика Йоганна Себастьяна Баха. Вихованці відділу духовного і творчого розвитку «Джерела» підготували з десяток музичних номерів.

Свята справжніх жінок і чоловіків

Напередодні жіночого свята 8 Березня й після 23 Лютого, яке вважають святом чоловіків, стають актуальними теми подарунків і порад про те, як поводитися, щоб здивувати протилежну стать. У Інтернеті можна відшукати чимало ознак справжньої жінки й чоловіка, а також дізнатися їхні вподобання. Зазвичай ці суб’єктивні характеристики зводяться до ознак зовнішності й забуваються внутрішні, набагато важливіші риси. У чому ж секрет справжності, чому люди шукають ідеал своєї пари і чому страждають від того, що відчувають себе недосконалими.

В Ужгороді святом "Проводи зими" планують відсвяткувати Масницю (ПРОГРАМА)

Ужгородський міський виконавчий комітет повідомляє, що 9-10 березня 2013 року в обласному центрі Закарпаття, в Боздоському парку відбудеться яскраве зимове свято -- народне гуляння «Проводи зими».

Автори саундтреку до «Форсаж-5» LALO Project зняли новий кліп (ФОТО, ВІДЕО)

LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастеру «Форсаж 5», зняли новий кліп. У кіно-павільйоні «Точка зборки» були збудовані декорації, в яких танцювала красуня, грали музиканти і співала ніжна та яскрава Ксюша Зотова. Кліп на пісню «In This Moment» у близькому для гурту стилі електро-денс знімався 12 годин.

На Хустщині під час фестивалю-конкурсу заспівають стрілецькі пісні

До річниці проголошення Карпатської України 16—17 березня в місті Хуст в рамках святкування 74-ї річниці проголошення державної незалежності Карпатської України відбудеться V відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні “Красне поле”.

До Ужгорода приїде відома столична діджейка

Ошатна та стильні дівчина зіграє ексклюзивний сет на презентації путівника Varosh в клубі Panorama by Kashtan.

Наталка Карпа, гурт   «Glamour» та Рената Штіфель   цього року виступатимуть на «Міс Ужгород»

6 березня в Ужгороді оиратимуть кращу дівчину і зберуться відомі зірки.

22 лютого: Вечір чеської поезії (ФОТО)

Літературний портал «LITFEST» та   «Чеський центр» радо запрошують всіх охочіх 22 лютого в Чеський центр у Києві (вул. І. Франка, 24а, ст.м. «Золоті ворота») відвідати «Вечір чеської поезії».

Як відсвяткували ужгородці День святого Валенина (за результатами опитування)

14 лютого закохані усього світу відзначали   День св. Валентина, який вважається їх покровителем. У цей день прийнято дарувати коханим подарунки, часто символічні – у вигляді сердець. В наші дні День св. Валентина все частіше дорікають у тому, що він став вдалим бізнес-проектом. Зазначимо, що згідно з дослідженням, результати якого наводить ВВС, понад 70% опитаних українців сказали, що позитивно ставляться до цього свята. Тільки 4% опитаних не подобається День св. Валентина.

Лоліта: «Я — найкращий   на світі психотерапевт»

В Закарпаття артистка їде зі своїми мамою і дочкою і перебуватиме в рідному краї три дні.

З Угорщини до Ужгорода привезуть бюст Петефі

15 березня на День революції 1848-1949 рр. в Угорщині до Ужгороду привезуть бюст Шандора Петефі з Будапешту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат