Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1480, 20

1300 дітей танцювали у центрі Ужгорода (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Минулими вихідними жителі та гості Ужгорода мали можливість спостерігати за яскравим дійством. Вперше в Ужгороді, в рамках свята «Сакура фест» проведено захід до Міжнародного дня танцю.

Маленькі хористи виступили у Мукачеві (ФОТО)

З великим успіхом 28 квітня у стінах Християнського культурного центру у м.Мукачеві виступили колективи Ужгородської ДМШ № 1 ім. П.І.Чайковського   - Вокальний ансамбль "Перлинка" (керівник Марія Мудранинець) та Хор учнів молодших класів (керівник Валентина Зелінка).  

Неочікуване продовження "оберегової" акції УжНУ

Акція «Стань Ужгороду оберегом – і Ужгород стане твоїм», започаткована студентами Ужгородського національного університету у вигляді фотогалереї, дістала продовження у дещо новій формі

В Ужгороді лунала музика відомих українських композиторів

Фольклорно-етнографічний клуб «Світлиця» Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості запросив поціновувачів інструментального звучання на концерт «Українська музика – жива душа народу». Головні герої заходу - вихованці відділу   духовного   і   творчого   розвитку   «Джерела».

Ужгородську Свободку одягли по-японськи

Останній тиждень квітня Ужгород був в цвіту сакур. Про сакури тут говорять всі -- від дітей до дорослих. З усіх куточків країни їдуть туристи, щоб потрапити в атмосферу весни і сакур.

«Музика, народжена Львовом» - свято від пива «Львівське» до Дня Львова

11 травня 2013 року з нагоди Дня Львова – пиво «Львівське» представляє незабутнє свято – музичний літопис «Музика, народжена Львовом». Вперше трьохсотлітня музична історія міста Лева лунатиме у його «серці» завдяки бренду «Львівське». Вона оживе у творах найвідоміших композиторів та виконавців, які були натхненні Львовом: від Ксавера Моцарта до Володимира Івасюка.

100-річний Будапештський цирк виступить у Перечині

Цирк «Європа» провів в Ужгороді майже два тижні. Артисти виступатимуть перед ужгородцями ще на вихідних. Потім цирк поїде до Перечина.  

За найсмачніший бограч закарпатці можуть отримати 25 тисяч гривень

9 травня в нашій області відбудеться чемпіонат з приготування бограчу. Захід цікавий тим, що участь у ньому братимуть команди з усього Закарпаття. Усі учасники, серед яких закарпатці віком від 20 років (на сьогоднішній день найстаршому – 62!), змагатимуться за головний приз – 25 тисяч гривень.

В Ужгороді пройде сільськогосподарський ярмарок

З метою поліпшення задоволення попиту населення, підтримки місцевих товаровиробників та насичення споживчого ринку товарами за цінами виробників по вул. Фединця в Ужгороді 27 квітня проводитиметься обласний сільськогосподарський ярмарок. 

LALO Project презентують кліп на саундтрек до фільму для «Каннських Левів» (ФОТО, ВІДЕО)

LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастеру «Форсаж 5», зняли новий кліп. Танцювальный трек у стилі electro-dance «In This Moment» з ніжним вокалом і надихаючим гітарним соло увійде до французької короткометражки-учасника «Каннських Левів», найвідомішого фестивалю реклами у світі.

Чеські рок-гурти виступатимуть під час фесту у Закарпатті

У травні на Закарпатті відбудеться фестиваль «Швейк тур». Його організаторами є місто Їглава та край Височіна Чеської Республіки, а також місто Ужгород та   Закарпатська обласна   рада.

Дні Сакури в Ужгороді вже не за горами!

З 29 квітня по 12 травня 2013 року в Ужгороді дано старт Дням Сакури в Ужгороді. За 5 років період цвітіння сакур в Ужгороді позначений різними назвами "Сакура-фест", фестиваль днів цвітіння Сакур, дні Ужгородської Сакури.

Олександр Малінін:   «моя сім’я — справжній подарунок долі»

Завтра в обласній філармонії знаменитий співак дасть єдиний концерт.

Ігор Свищо: «Домашні улюбленці додають гармонії, рівноваги, спокою»

Перший заступник голови адміністрації ОДА Ігор Свищо має амбіції щодо своєї вівчарки Рекса, хоче завести собі найзвичайнісіньку кішку та любить сам доглядати за своїми кіньми. Не щодня зустрічаєш чиновника, який постійно зайнятий, напружений, але при цьому щодня приділяє час своїм улюбленцям і так невимушено може розповісти про пухнастих друзів. Відтак пропонуємо легку й позитивну бесіду лише про братів менших, ні слова про політику.

У Падіюні виставили «Барви Великодніх свят» (ФОТО)

Виставку писанок та великодніх виробів організували вихованці «ПАДІЮНу». Авторські техніки, декупаж, квілінг, дряпанки та крашанки. Вибір на будь який смак та вподобання. Яскраві, неординарні, творчі   та креативні.   Для всіх бажаючих педагоги провели майстер-клас із оформлення великодніх яєць. «Є десятки способів і технік зробити великодню писанку особливою та ексклюзивною.

Посольство Чехії запрошує на урочисте відкриття Карпатського туристичного шляху

Посольство Чеської Республіки в Україні у співпраці з Закарпатською обласною радою та МНС України люб’язно запрошує на презентацію та урочисте відкриття Карпатського туристичного шляху – пішохідного туристичного шляху довжиною 334 км, який веде від українсько-словацького кордону до кордону з Румунією через полонини та долини Закарпаття

РІАННА. Карибська зірка засяє над Балтією

Почалося все на Барбадосі. В окрузі Сент-Майкл наприкінці зими 1988 року народилося ніжне створіння, чарівна дівчинка, батьки якої назвали її подвійним іменем Робін Ріанна. Було щось у цій дитині незвичайне, щось навіть дивовижне в її несміливих рухах, у глибокому погляді її очей, у її голосі.

Шістнадцята літера алфавіту – велична «Л»

Саме з неї починається усім знайоме і близьке слово, яке передає сотні емоцій – «Любов», її величність любов. Саме любові був присвячений вечір лірики, який пройшов у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

Актор Московського театру проведе в Ужгороді тренінги з йоги

У вівторок, 16 квітня, о 16.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч із Станіславом Евентовим, актором   Московського драматичного Театру під керівництвом   А.Джигарханяна, актором   російського кіно.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат