Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1400, 20

Гості фестивалю йоги побувають у першому ведичному планетарії світу (ФОТО)

З 27 по 31 липня в Києві, на Трухановому острові, відбудеться III Міжнародний фестиваль VEDALIFE-2013.

"Кантус" співатиме в Ужгородському замку

У п’ятницю, 26 липня, у внутрішньому дворику Ужгородського замку відбудеться концерт духовної музики, присвячений 1025-річчю хрещення Київської Русі.

10 способів розвинути творчість

Незалежно від того, вважаєте ви себе творчою людиною чи ні, кожен із нас може стати більш творчим, якщо ми присвятимо трохи часу розвитку своїх здібностей. Ці прості кроки допоможуть вам віднайти себе, розвинути свій творчий потенціал та оптимізувати інтуїцію. Оберіть ті методи, які, на вашу думку, підходять вам якнайбільше.

Огляд кафе Чарлі в Ужгороді (ФОТО)

Черговий рест-тест «РІО» вже провела не у кав’ярні, а в кафе, де готують їжу. Власне, вихідними не надто хочеться готувати, кортить кудись піти з близькими і з’їсти поживний і не найдорожчий обід. Редакція вже давно придивляється до закладу харчування «Чарлі», що на вулиці 8 Березня.

LALO Project презентують кліп про літню насолоду і Крим (ФОТО, ВІДЕО)

LALO Project презентують кліп на ремікс «In This Moment» про літню насолоду, море і Крим.

До чого призводить брак любові?

В облмуздрамтеатрі відбувся ювілейний показ любовної драми з прибамбасами «Mеine liebe Віра».

«Фестиваль «The Best City.UA-2013»   пройшов яскраво. Ми розпочинаємо підготовку   до «The Best City.U

У той час, як в Ужгороді поціновувачів року й мотоциклів зібрав «Music Bike Ukraine», у Дніпропетровську вирував ще потужніший фестиваль «The Best City.UA-2013», що зібрав 120 вітчизняних та світових рок-зірок, 50 тисяч зізнань у коханні, 70 тисяч глядачів із усієї України та гостей майже з 10 країн світу.

У Воловці відбудеться фестиваль коломийки

28 липня «Дзвінкі перлини Верховини” запрошують до Воловця.

Закарпатська художниця представить в Ужгороді "Карпатські сни"

У четвер, 18 липня в галереї   «Ужгород» о 16.00 відбудеться відкриття виставки живопису Олени Кондратюк. Знана у нашому краї мисткиня представить понад 30 різножанрових робіт із циклу «Карпатські сни», над якими працювала протягом п’яти років.

Капець! Китайці почали підробляти вже міста і села

(мовою оригіналу) Пиратским копиям дизайнерских сумок и поддельным мобильным телефонам из КНР давно уже никто в мире не удивляется. А многие ими даже пользуются и не жалуются на качество. Если в чем-то китайцы и не оказываются впереди планеты всей, то, по крайней мере, догнать и повторить способны любого.

Закарпатський драмтеатр закінчує сезон виставою "Трамвай "Жадання"

Закарпатський облмуздрамтеатр імені братів Шерегіїв 21 липня 2013 року закінчує 67-ий театральний сезон прем’єрою Теннессі Вільямса «Трамвай «Бажання», яку в Ужгороді назвали
«Трамвай «Жадання»!

Фільм про легенду Закарпаття Івана Фірцака вийде в прокат у жовтні

Вже у жовтні вийде у кінопрокат фільм про легенду Закарпаття Івана Фірцака «Іван Сила». Режисером-постановником стрічки став Віктор Андрієнко.

Цієї неділі Ужгород покаже "Мауглі" та «Здрастуйте, я ваша тітонька»

Закарпатський обласний український музично-драматичний театр   ім. Ю.-А. та Є. Шерегіїв щиро запрошує жителів та гостей міста над Ужем на перегляд вистав, а саме:

Відомі українські письменники візьмуть участь у поетичному марафоні

11 липня, у самому центрі літа, у самому центрі Києва (Кнайп-клуб "Купідон") відбудеться Поетичний марафон-2013.

"EXпозиція слова": поезія в кадрі

Навесні літературний портал "LITFEST" (www.litfest.ru) оголосив про пошук фотографів для участі у новому мистецькому проекті. Фотографам пропонувалося спробувати себе у невеличкому творчому завданні.

В Ужгороді пройде авіаційний байкерський зліт

У п’ятницю, 5 липня, в Ужгородському прес-клубі проходить прес-конференція організаторів байкерського зльоту та фестивалю Music Avia Bike Ukraine 2013, що відбудеться 11-13 липня в Ужгороді.

У "Галереї Ілько" художники персонально представлятимуть свою картину

"Виставка однієї картини" - експозиція одного (бажано нового) твору художника на протязі доби з його персональною презентацією (твір може презентувати мистецтвознавець або довірена особа художника). Це також може відбуватись в форматі хеппенінгу у вигляді публічного створення твору, перформенсі (умови обговорюються окремо).

Закарпатців запрошують до музичних виступів у формаиі вуличного концерту

Мистецький центр "Галерея ІЛЬКО" - місце спілкування людей, які люблять та цікавляться мистецтвом. Для популяризації мистецтва нашої спільноти запроваджують формат "Музичний дебют".
Це професійне виконання короткої музичної програми в клубному форматі - "вуличний концерт" в приміщенні -"Street-in"

Сьогодні - довгоочікуваний Night Ride! (АФІША)

Чим цей Night Ride відрізняється від попередніх:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат