Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1380, 20

Прем’єра «Приборкання норовливої» Шекспіра (АФІША)

Палац Україна (Мала зала). ПРЕМ’ЄРА «Приборкання норовливої»! (Вистава за Вільямом Шекспіром Театру Володимира Завальнюка «Перетворення»). 15 вересня. 19.00.

У Закарпатті відфестивалили свято шишкової «Віагри» (ФОТО)

Днями в Лопухові, що на Тячівщині, пройшов оригінальний фест «Брустурянська кедровиця», присвячений унікальному напою на основі молодих шишок — кедровиці. Навколо цього особливого трунку вже третій рік поспіль лопухівці влаштовують чимале свято з частуваннями шишковою настоянкою, куштуванням місцевої смаженини та запальними гуцульськими піснями й танцями.

Любителям театру покажуть "Саломею" за Оскаром Уайльдом (АФІША)

Скандальна історія про винуватицю загибелі пророка Йоканаана – юну жінку, наділену незбагненною силою пристрасті, що лякає і вабить, втілення цнотливості серед розпусти – побачить світ 7 вересня.

Табачник судитиме іноземні таланти у Закарпатті

У Виноградові 15-й фестиваль «Кришталеві грона» збере представників різних країн світу.

"Триста8ісім" розказали, про що їхній дебютний кліп (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація дебютного музичного відео від фольк-панк-рок гурту «Триста8ісім» та студії «Фінт».

У Закарпатті пройде автентичний фест народних ремесел (ФОТО)

25 серпня у місті Виноградів відбудеться перший районний фестиваль народних ремесел.

Фольк-панк-рок гурт "Триста8ісім" презентує кліп в Ужгороді

Сьогодні, 13 серпня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація дебютного музичного відео від фольк-панк-рок гурту "Триста8ісім" та студії "Фінт".

У Хусті відбудеться Національна виставка собак

25 серпня 2013 в місті Хуст (Закарпатська область) відбудеться Національна виставка собак усіх порід рангу CАC-UA Осінній кубок 2013.

Американський митець подарує свою скульптуру Ужгороду

8 серпня, об 11.30 четвер у ректораті УжНУ (колишній економічний факультет) відбудеться презентацiйна зустрiч із скульптором із США Сергiєм Можневським, який подарує одну із своїх робіт (скульптуру мислителя) Ужгороду.

Завтра у Мукачеві мінятимуться фотографіями

Завтра, 7 серпня, в Мукачеві відбудеться перша на Закарпатті «Сушка» – міська акція вільного виставкового проекту по обміну фотографіями.

"Львівське" у 18 столітті — знято новий креативний ролик

29 липня 2013 року в ефірі українських телеканалів з’явився новий рекламний ролик пива «Львівське 1715» під назвою «Келих». Завдяки поєднанню сучасних технологій зйомки та цифрових спецефектів нове відео реалістично передає трансформацію сьогодення у 18 сторіччя та навпаки.

Рахівщина запрошує на "Гуцульську бриндзю"

7-8 вересня 2013 року – святкуватимуть повернення вівчарів з полонин,
ХIV-ий фестиваль-ярмарок ,,Гуцульська бриндзя”

Маленькі ужгородці перевтіляться у фараонів (ФОТО)

12 серпня у Studio LOOK   в Ужгороді (вул. Швабська, 64а) запрацює дитячий арт-клуб «Чудеса Стародавнього світу».

Чари слова в шатах пісні або враження від пісенника Юрія Шипа «Шиліякі співанки»

Передусім хочу наголосити, що збірка вибраних пісень Юрія Шипа «Шиліякі співанки» пропонується любителям слова та музики з нагоди 70-ліття з дня народження поета.

Подорож на 135 років назад

Закарпатець написав роман-містифікацію про рідне місто на перетині віків із гостросюжетними колізіями й відомими сучасниками.

Фестиваль «Брустурянська кедровиця» відбудеться на Тячівщині

11 серпня в с. Лопухів, давня назва якого – Брустри, відбудеться фестиваль «Брустурянська кедровиця».
Назву фестивалеві подарували кедри, які ростуть у Брустурянському ЛМГ на висоті 1350 м на бідних, кам’янистих грунтах.

25-метровий басейн незабаром запрацює в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно у водному комплексі «AQUARIOPARK», що вже незабаром гостинно відкриється в парку «Підзамковий», відбувся пуск води у головний 25-метровий басейн глибиною до 1,8 метра.

На Воловеччині відгуляли "Дзвінкі перлини Верховини"

Уся Воловеччина лунала дзвінкими перлинами коломийок у виконанні красунь-вокалісток, творчих колективів області та сусідніх регіонів. Щорічний фестиваль "Дзвінкі перлини Верховини", що відбувся 28 липня в смт Воловець, цьогоріч зібрав кілька тисяч глядачів з різних куточків України. Аматорські колективи з усієї області презентували різні за жанром та настроєм коломийки: від ліричних до веселих застільних. Окрім цього, кожна сільська рада Воловецького району підготувала самодіяльні колективи, які виступили на фестивалі.

Концерт "Кантусу" в Ужгородському замку на фото (ФОТО)

У п’ятницю, 26 липня, у внутрішньому дворику Ужгородського замку відбувся концерт, присвячений 1025 річниці Хрещення Київської Русі. Мистецький захід відвідали поціновувачі духовної музики, серед яких були, зокрема, представники влади і духовенства.

Еротичну виставу «Трамвай «Жадання» показали в Ужгороді

Ця вистава показує дно, темні сторони людського єства. Вистава з еротичними сценами, епізодами насильства й цілковитої безнадії та байдужості. Прем’єра відбулася 21 липня в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв. Цим спектаклем завершили 67-й театральний сезон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат