Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1340, 20

Нецікаві книжки   чи неосвічені читачі?

Половина українців не читає книг.

Джаз із мистецтвом, морем і подарунками

Мрія і щастя — релаксувати, цілком віддаватися радощам у вересні, коли навколо вирує поствідпустковий хаос, доводиться діставати теплі речі з шафи, а хтось натякає і на осінню меланхолію.

Перший фестиваль мисливців зібрав 3 тисячі гостей (Фоторепортаж)

Фестиваль мисливців відбувся днями у с. Бадалово на Берегівщині. В рамках фесту пройшли змагання з приготування страв із дичини, дегустації, змагання зі стрільби.

У неділю в Ужгороді гратимуть Баха, Моцарта, Бетховена та Рахманінова

Академічний камерний хор «Кантус» у неділю, 29 вересня, представить ужгородцям програму «Адажіо».

Студенти коледжу культури і мистецтв відвідали театр ім. Лесі Українки у Києві

21 вересня 2013 року відбулася творча поїздка студентів 3-го курсу режисерської спеціалізації видовищно-театралізованих заходів Ужгородського коледжу культури і мистецтв до м. Києва.

Львів’яни везуть в Ужгород свою комедію (ФОТО)

25 та 26 вересня Львіський національний театр ім. М.Заньковецької приїздить з гастролями в Ужгород. Покажуть львів’яни комедію в 4-ох діях Бронислава Нушича «Пані Міністрова».

Ужгород святкуватиме свій День народження з 26 вересня по 8 жовтня (ПРОГРАМА)

Програма заходів з нагоди святкування 1120 річчя міста Ужгород.

В Ужгороді відбудеться фортепіанний речіталь Етелли Чуприк

28 вересня о 19:00 у Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО"
відбудеться фортепіанний речіталь Етелли ЧУПРИК.

ПАДІЮН зібрав таланти з усього Закарпаття

21 вересня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості “ПАДІЮН” зібралися обдаровані   діти з усієї   області. Тут   стартував ІІ етап фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості “Ми — таланти твої, Закарпаття”.

Головний прокурор Закарпаття любить чау-чау, але заведе вівчарку

Головному прокуророві Закарпаття Володимирові Корбаню до вподоби порода «чау-чау», але самому кортить, аби в його домі мешкала східноєвропейська вівчарка. Просто мати вдома улюбленця — це не його мета, він хоче і справді приділяти час чотириногому другу. Відтак наразі через брак часу не поспішає брати на себе відповідальність за брата меншого. Старший радник юстиції цінує собак за розум і вірність й не надто симпатизує котам, бо вважає їх хитрими. Легке бліц-інтерв’ю з головним прокурором ... не про резонансний кримінал, а про пухнастих улюбленців.

П’ятниця 13-го під рухи ча-ча-ча

У п’ятницю 13-го в затишному залі ужгородського ресторану-готелю «Дует плюс» відбулася вечірка запальних латинських танців. Прикрасою заходу стали танцювальні номери хобі-групи з бальних танців центру творчого розвитку «ЗІРАТІ», керівниця Т. Ардельянова.

Зірки театру під керівництвом   легендарного А. Джигарханяна покажуть   в Ужгороді свою улюблену виста

У понеділок, 23 вересня, з виставою «Кафе «Жизнь в розовом цвете» Ужгород відвідає театральна трупа Московського драматичного театру під керівництвом Армена Джигарханяна.

«Львівське Дункель» на «Львівській забаві»

Пивні фестивалі — хороша традиція європейських міст. В Україні історія пивоваріння розпочинається зі Львова. Найстарішій в Україні Львівській пивоварні вже майже 300 років. Тут варять славетне пиво «Львівське», а сам Львів наче створений для того, аби частувати мешканців і гостей напоєм, відомим тут із 1715 року.

Програма дитячого фестивалю, який пройде у ПАДІЮНі

21 вересня в Закарпатському   обласному   палаці дитячої та юнацької   творчості «ПАДІЮН» пройде 2 обласний етап   фестивалю - конкурсу дитячої та юнацької творчості   «Ми – таланти твої, Закарпаття!». Початок заходу о   10.00 – урочисте відкриття заходу.

В Ужгороді створять неформальний туристичний путівник

28 вересня ужгородці зможуть «загубитися» у власному місті й за власними маршрутами. Саме у цьому полягає ідея неформального проекту, який реалізує студентка факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ Марія Транчич у рамках програми «Майстерня громадської активності». Квест-путівник "Но, і ДЕ я?» після створення буде доступний у мережі для кожного, а наразі до організаційної роботи запрошують усіх охочих.

Погорєлов з Ващуком зустрінуться на презентанції книжки в Ужгороді

У Центрі гунгарології УжНУ презентують 30-томник наукових праць Петра Лизанця.

Виставу закарпатської Бавки оцінили на Всеукраїнському фесті (ФОТО)

Стартував V Всеукраїнський фестиваль сценічних першопрочитань "Коломийські представлення". Найкращі театральні колективи, актори і режисери України та Росії провели тут дев’ять днів театрального мистецтва.

На Форумі видавців закарпатці презентували власні твори й отримали відзнаку (ФОТО)

Книжковий Форум – одна з традицій вересневого Львова. Цього року відбувся вже 20 з’їзд видавців з України й закордоння. Із 10 по 15 вересня у приміщенні Палацу Потоцьких три поверхи були всуціль заставлені стендами видавництв. А майданчики для літ подій розташовувалися чи не в кожному близькому до Палацу приміщенні. Спеціальним гостем цього року була Польща, яка привезла з собою не тільки книги, а й чимало літературних подій.

На Перечинщині існує цілюще джерело, з якого пив воду сам угорський король

На Перечинській полонині Руна наші журналісти знайшли чарівний колодязь. За легендами його вода цілюща, а кількасот років тому з нього пив воду і набирався сил сам угорський король.

На Закарпатті пройдуть Дні словацького закордоння

З 13 по 15 вересня на Закарпатті пройдуть Дні словацького закордоння. Їх уперше саме в нашій області організовують Товариство словаків Закарпаття ім. Людовіта Штура та Всесвітня асоціація словаків, які проживають за кордоном.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат