Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1260, 20

В Ужгороді прдаватимуть прикраси з натурального каміння (АФІША)

В Ужгороді пройде передноворічна виставка-продаж прикрас з натурального каміння. Ужгородцям представлять неймовірний вибір прикрас з натурального каміння.

В Ужгороді київські студенти показали виставу "Бридкий"

На сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв відбувся спектакль за п’єсою Маріуса фон Маєнбурга “Бридкий” у виконанні студентів Київського національного університету театру кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого.

В Ужгороді відбудеться фортепіанний вечір Йожефа Ерминя

13 грудня 2013 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться фортепіанний вечір Йожефа Ерминя.

Ужгородців навчать заспокоювати збуджений розум

У суботу, 7 грудня в Ужгороді пройде лекція на тему «Мистецтво самопізнання».

LALO Project презентують новий альбом із саундтреком до «Форсаж-5» (ВІДЕО)

Український гурт LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастера «Форсаж-5»,   презентують новий альбом із популярним кіно-синглом «Listen to me, looking at me».  

В Ужгороді Курков відповість на всі питання журналістів

У четвер, 5 грудня, об 11.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч з відомим українським письменником Андрієм Курковим.

"Бавка" запрошує на прем’єру "По щучому велінню"

8 грудня Закарпатський академічний обласний театр ляльок
„БАВКА” запрошує на прем’єру за твором Марка Кропивницького "ПО ЩУЧОМУ ВЕЛІННЮ".

В Ужгороді покажуть виставу "Бридкий" (АФІША)

У  середу, 4 грудня, о 15.30   відбудеться показ вистави "Бридкий" Маріуса   фон Маєнбурга за участю студентів КНУКТКіТ ім.І.К.Карпенка-Карого, режисера Валентини Сотніченко для студентів   Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

В Ужгороді відзначать 75-річчя Мирослава Скорика

11 грудня 2013 р. о 18.30 у Філармонії відбудеться концерт до 75-річчя від дня народження Героя України, народного артиста України, лауреата Національної премії ім. Т. Г. Шевченка, академіка Академії мистецтв України,
композитора Мирослава СКОРИКА!

Філармонія запрошує на концерт «O Sole Mio»

9 грудня 2013 р., поч. о 18.00 відбудеться концерт ансамблю солістів «ГАРМОНІЯ» з програмою італійської вокальної музики «O Sole Mio», керівник – Оксана Ільницька-Хархаліс.

Іван Курах: «Ми часом навіть не здатні оцінити, наскільки вони розумні й проникливі...

...Коли повертаюся з роботи, він з першого мого погляду бачить, чи в хорошому я гуморі, чи зі мною варто «загравати» або ні»

Театр-студія Завальнюка презентує виставу "Гамлет" (АФІША)

"Трагедія Гамлета – у необхідності <…> відмовитися від власних духовних вимог і стати звичайним убивцею".   (А. Тарковський).

Театрали покажуть Маленького принца (АФІША)

Вистава для дорослих за А. де-сент Екзюпері «Маленький принц». «Найголовнішого очима не побачиш… Зряче тільки серце». А.Екзюпері.

Сьогодні в Ужгороді поєднають саксофон та електронну хаус-музику

Український проект, що поєднує звучання живого інструменту та електронної хаус музики, який неодмінно спровокує до запального танцю не тільки на танцмайданчику, але й за баром та столиками).

В Ужгороді навчать жити у рожевому світлі

У   грудні в Ужгороді відбудеться другий дводенний авторський семінар - тренінг «Життя в рожевому світлі. Перезавантаження" актора Театру Джигарханяна Станіслава Евентова.

У Києві видали художньо-документальну книгу про закарпатського силача Кротона

Визначний закарпатець Іван Фірцак, або ж Іван Сила чи Кротон, повертається із незаслуженого забуття. Вихід у світ дитячої книги Олександра Гавроша, створеної за мотивами першоджерела, книги Антона Копинця «Кротон (Іван Сила)», та прем’єра української стрічки «Іван Сила» - це не фінал історії повернення героя до свого народу.

В Ужгороді презентують переклади творів закарпатських авторів на словацьку мову

У вівторок, 26 листопада, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація нових видань серії "Між Карпатами і Татрами".

Дівчина з Берегово стала Міс Закарпаття 2013 (ФОТО)

Вчора, 21 листопада у приміщенні лялькового театру журі оголосило переможницю «Міс Закарпаття 2013». Нею стала уродженка міста Берегова – Беатріса Міндак.

В Ужгороді переглянуть 100 фільмів за 100 хвилин

30 листопада та 1 грудня в Ужгороді вдруге відбудеться фестиваль присвячений екстремально короткому кіно – «100 фільмів за 100 хвилин». Сотня повноцінних, нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат