Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1240, 20

Коляда у "старому селі" пройшла у Закарпатті

У неділю, 12 січня, в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту вчетверте проходив обласний фестиваль „Коляди в старому селі”. У фестивалі взяли участь колядницькі колективи з усіх районів Срібної Землі.

У «Галереї Ілько» презентують два проекти сучасного мистецтва

У п’ятницю, 10 січня, в мистецькому центрі «Галерея Ілько» о 18.00 відбудеться відкриття виставки сучасного мистецтва «Іnsomnia» (з лат. – безсоння).

На Старий Новий рік в Іршаві будуть фестивалити бетлегеми

14 січня в Іршаві відбудеться районний фестиваль вертепів і колядницьких колективів «Іршавський бетлегем».

На Тячівщині поставили вертеп на румунській мові

У Глибокому Потоці і досі бережуть справжні румунські традиції.

Виставою року на Закарпатті стала «Meine Liebe Віра»

Наприкінці 2012 року в Ужгороді було створено журналістський клуб «Театрал Закарпаття». За підсумками 2013 року ним було проведено анкетування журналістів, що пишуть про театральне мистецтво краю.

Фестиваль “Червене вино – 2014″ в Мукачеві

З 11 по 14 січня центральна площа Мукачева перетвориться в таку собі Мекку для винолюбів. Понад 150 закарпатських виноробів представлять свої напої на фестивалі “Червене вино”.

У старому селі вчергове лунатиме колядка

У неділю, 12 січня 2014 року, в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту вчетверте відбудеться обласний фестиваль „Коляди в старому селі”. У фестивалі візьмуть участь колядницькі колективи з усіх районів Срібної Землі.

У Закарпатті в січні, майже щодня – свято

Зустріччю предків на Святвечір у Закарпатті розпочинається період найважливіших зимових свят – Різдвяні свята, котрі закінчувалися проводами на Водохреща.

У Мукачеві знову куштуватимуть червоне вино

З 11 по 14 січня 2014 року центр Мукачева, що на Закарпатті, перетвориться на своєрідний ярмарок. На площі Миру стоятимуть намети, в яких будуть розміщені барила з вином.

Міндоходів гучно відсвяткувало свій День народження в Ужгороді (ФОТО)

"24 грудня  2012 року Президент України підписав   Указ «Про створення Міністерства доходів і зборів». Саме тому ми вчора, як кажуть: святкували маленький ювілей – 1 рік нашої діяльності", - пише ДПІ в місті Ужгороді.

Маленькі закарпатці за любов до річок одержать подарунки

На Закарпатті триває конкурс дитячого малюнку «Я люблю свою річку».

У ПАДІЮНі пройшов "Різдвяний передзвін" (ФОТО)

Традиційний «Різдвяний передзвін» лунав у стінах Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

В Ужгороді у римо-католицькому соборі пройде концерт "На Різдво Господнє"

26 грудня у римсько-католицькому храмі святого Георгія в Ужгороді відбудеться благодійний концерт «На Різдво Господнє» за участю хору Ужгородського   державного музичного училища імені Д.Є.Задора (Керівник - Олексій Тулюк) та ансамблю солістів під керівництвом Олени Короленко.

BIPLAN, який виступав на Євромайдані, номіновано на "гурт року" литовської премії (ФОТО, ВІДЕО)

BIPLAN номіновано на «гурт року» литовської премії M.A.M.A. як автора «Amore» − найбільшого хіта Литви цього року.

400 маленьких ужгородців презентували радість від Радості (ФОТО)

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» продовжують активно готуватися до Нового року. Цими вихідними на головну сцену закладу із новорічними привітаннями, піснями та танцями вийшли наймолодші вихованці.

На Закарпатті видали збірку пісень співачки Ганни Опришко

16 грудня Ужгородський коледж культури і мистецтв на базі Закарпатського обласного академічного театру ляльок «Бавка» презентував книгу «Пісня ─ то моє життя». Це збірник українських народних пісень, записаних з голосу народної співачки Анни Опришко із села Голобутів, Стрийського району, Львівської області.

В Ужгороді створять атмосферу віденського балу

Кажуть, уявлення про бал, як про якесь чарівне, казкове дійство, давно втратило свою актуальність.

Міндоходів подарували презенти учням закарпатської школи-інтернат (ФОТО)

"Через поле, через гай йде до діток Миколай" — цитата з віршика, якого розповідали учні Ільницької школи-інтернату І-ІІІ ступенів Закарпатської області.

Експерти назвали кращі закарпатські ресторани, туроб'єкти, анімації (РЕЙТИНГ)

Туристично-інформаційний центр Закарпаття (керівник Коваль О.Д.) підвів підсумки цілорічного сезону діяльності в туристичній індустрії краю і узагальнив експертну та масову інформацію щодо учасників туристичного ринку-2013.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат