Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-11') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1160, 20

Чим здивують гостей "Черемош-фест 2014" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів фестивалю карпатської туристичної культури «Черемош-Фест 2014», що відбудеться 2-4 травня у селі Криворівня на Івано-Франківщині.

Закарпатські медсестри співали й танцювали на конкурсі "Ескулап-професіонал" (ФОТО, ВІДЕО)

Найкращу медсестру області визначали під час фінального   етапу обласного   конкурсу «Ескулап-професіонал», що пройшов у четвер в Хусті на базі   медичного коледжу.

В Ужгороді пройде вечір електронної музики (АФІША)

2 травня, о 20.00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір електронної музики.

На Черемош-фест презентують карпатську культуру й гратиме гурт Триставісім

У понеділок, 28 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів фестивалю карпатської туристичної культури «Черемош-Фест 2014».

Ужгородська поетеса перемогла в престижному літературному конкурсі видавництва "Смолоскип"

24 квітня у київській книгарні «Є» відбулося нагородження лауретів літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» за 2014 рік – однієї з найважливіших літературних премій країни для молодих письменників. У 2014 році до числа переможців увійшла поетеса з Ужгорода Ольга Мацо.

У Закарпатті відкриють новий басейн з джакузі, де прийматимуть ванну з самогоном (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення на Закарпатті Чемпіонату Бограчу та можливості для відпочинку туристів у непростий для рекреаційної галузі краю час.

Баха, Генделя, Чайковського гратимуть на Пасхальному концерті в Ужгороді

27 квітня, о 17.00, в Закарпатському   обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая відбудеться ПАСХАЛЬНИЙ КОНЦЕРТ.

3000 літрів бограчу за 2 дні зварять у Закарпатті

У четвер, 24 квітня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стануть можливості для відпочинку туристів на Закарпатті та атракції, які пропонують закарпатські комплекси для відвідувачів у непростий для рекреаційної галузі краю час.

Відомий дизайнер Андре Тан навчить ужгородців одягатися й роздаватиме подарунки

26 квітня, о 12.00, в Ужгороді, у   ТЦ Дастор відбудеться урочисте відкриття бутіка авторського одягу, найвідомішого українського дизайнера Андре Тана   «а.Таn».

Студент продав душу за 350 євро

Голландський студент Шон Баклс (Shawn Buckles) продав з аукціону власну «цифрову душу» – повний пакет даних коли-небудь розміщених ним в Мережі. Вартість лота склала € 350.

В Ужгороді пригощатимуть тибетським чаєм з молоком та сіллю

"Запрошуємо вас на офіційне відкриття Днів буддійської культури на Закарпатті,а саме на відкриття центральної частини заходу - виставки "Скарб Тибету", — пишуть організатори.

Молодь Закарпаття організовує благодійні заходи для допомоги дітям

У травні на Закарпатті пройдуть благодійні заходи, кошти з яких підуть на допомогу дітям з школи-інтернат с. Нижній Бистрий.

У Закарпатті кияни покажуть танцювальну виставу "НіК"

«НіК» - це оригінальна танцювальна постановка в стилі contemporary. Це не просто танець, це філософія відносин , історія пошуку любові і шляху до досконалості через страждання.

Експерт з туризму Федір Шандор обіцяє, що Ужгород стане велостолицею України (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало відкриття цьогорічного велосипедного сезону в Ужгороді та проведення першого Night Ride цього року у місті.

Я хочу допомогти! А ти?

Із таким закликом ужгородці допомагали збирати кошти для Ільницької школи-інтернат.   13 квітня відбувся благодійний аукціон «I Believe In U», де всі охочі могли купивши хоча б одну річ, долучитись до підтримки дітей, які цього потребують.   На вечорі були представлені художні та фото роботи, а також вироби ручної праці.

В Ужгороді влаштують майстер-класи з миловаріння для дітей і дорослих (АФІША)

26.04 та 27.04 в Ужгороді відбудуться ряд майстер-класів з миловаріння для дітей та дорослих з "Мильною Бульбашкою".

Закарпатські хореографи показали «Дзе ше курі» у Кошіце

Протягом 24 років словацька благодійна організація «друзів з дитячих будинків «Посмішка як подарунок»», проводить благодійний концерт – «Наймиліший концерт року» в м. Кошіце (Словаччина).

Завтра в Ужгороді камерний хор "Кантус" співатиме зі швейцарськими колегами (АФІША)

У суботу, 12 квітня, о 18.00, у Великому залі Закарпатської обласної філармонії відбудеться концерт академічного камерного хору   «Кантус».

Сьогодні відомі представники шоубізу обиратимуть найгарнішу ужгородку

Вже сьогодні, 11 квітня Ужгород дізнається ім‘я дівчини, яка цілий рік носитиме горде звання найгарнішої дівчини міста над Ужем – «Міс Ужгород 2014».

До Ужгорода з концертом їдуть письменники та видавці Капранові (ВІДЕОАНОНС)

17 квітня 2014 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір у стилі кобза-реп від братів Капранових.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат