Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1300, 20

15—16 листопада закарпатки пізнаватимуть у собі богинь

Закарпатським жінкам пропонують пізнати в собі богиню. Спеціально для закарпатських жінок вперше в Ужгороді 15-16 листопада відбудеться 2 - х денний тренінг - семінар "Мандала Богині "!

В Ужгороді відбудеться електро-акустичний проект

9 листопада в 19:00 в Мистецькому центрі “Галерея ІЛЬКО” відбудеться вечір джазової музики. Електро-акустичний проект Андрія Арнаутова "Triangular Matrix" виконує музику в стилях ethnojazz, world music, trip-hop.

Триває кастинг маленьких закарпаток на "Чарівну перлинку 2013"

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості ПАДІЮН запрошує взяти участь у конкурсі Міні-міс Ужгорода «Чарівна перлинка 2013».

5 молодих закарпатських художників претендують на 100 тисяч гривень премії PinchukArtCentre (ФОТО)

Цими днями в PinchukArtCentre відбувається виставка номінантів   першої приватної загальнонаціональної премії в галузі сучасного мистецтва для молодих українських художників до 35 років.

У Закарпатті закликають вже писати листа Миколаю

Традиційна загальнозакарпатська акція "Напиши листа Миколаю!" розпочалася. На Закарпатті листи до Миколая надсилайте до 15 грудня, за адресою: Ужгород, Головпошта, а/с 1"а", “Святому Миколаю”.

В Ужгороді виступатиме Етелла Чуприк

ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ!
Початок о 18:00. Вільний вхід. Площа Театральна, 10

Вистава про закарпатського опришка перемогла на Всеукраїнському огляді-конкурсі (+ АФІША)

Під час урочистого відкриття Міжнародного фестивалю театрів ляльок „Інтерлялька-2013” представник Міжнародної асоціації лялькарів УНІМА-Україна Михайло Урицький вручив нагороди закарпатським лялькарям за перемогу у огляді-конкурсі „Прем’єри сезону”, але за бурхливими подіями фесту вони залишилися непоміченими. Прийшов час розповісти про конкурс детальніше.

В Ужгороді буде триденна магія з музикою,   PJ show і коктейлями (АФІША)

31.10-02.11.2013 відбудеться грандіозне відкриття концерт- холу «Алхімік ». Серед запрошених гостей- ІЛЮЗІОНІСТ Юрій Мончак , бармен і fire шоу , виступи місцевих груп ( GorRA , Точка кіпіння , К402 , rabbits in hats ).

В Ужгороді на відкритті Music hall "Алхімік" покажуть справжню магію

31.10-02.11.2013 відбудеться грандіозне відкриття концерт- холу «Алхімік ». Серед запрошених гостей- ІЛЮЗІОНІСТ Юрій Мончак , бармен і fire шоу , виступи місцевих груп ( GorRA , Точка кіпіння , К402 , rabbits in hats ).

Закарпатці брали участь у відкритті Центру української культури у Пряшеві

У концертній програмі відкриття Центру української культури взяв участь народний інструментальний ансамбль „Рапсодія” Ужгородського районного будинку культури (керівник Леся Дубенко).

Прем’єра! Вперше «Травіата» Дж. Верді зусиллями закарпатських артистів

Нетипова, безпрецедентна, унікальна для Ужгорода культурна подія очікує на закарпатців на початку листопада. Захід, який сміливо можна назвати культурною подією року, творчий подвиг та мистецький прорив останніх років — прем’єра опери Джузеппе Верді «Травіата» у виконанні закарпатських артистів та вихідців із Закарпаття.

Філософія буддизму з уст Олени Леонтієвої

24 жовтня до Ужгорода завітала Олена Леонтьєва – кандидат історичних наук, буддолог. Вона презентувала свою енциклопедію «Путеводитель по буддизму» і провела лекцію на тему «Любов і партнерство».

Письменниця з Закарпаття видала в Америці книгу про реальних людей та їх історії (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція італійської письменниці із закарпатським корінням Тайві Тум з нагоди виходу її 3-томної книги «Исповедь» в США.

В Ужгороді на показі мод збиратимуть іграшки й книжки для дитбудинків

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів традиційного показу мод «Uzhgorod Fashion Day», що цього року матиме ряд особливостей та благодійну місію.

До Ужгорода з гастролями їде театр російської драми ім. Лесі Українки

З 15 до 17 листопада 2013 року на сцені Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру ім. братів Юрія-Августина і Євгенія Шерегіїв відбудуться ГАСТРОЛІ Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки (м. Київ), під час яких будуть показані найкращі та найпопулярніші комедії нашого репертуару.

Книга закарпатки Тайві Тум вийшла в Америці

У середу,   23 жовтня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція італійської письменниці із закарпатським корінням Тайві Тум з нагоди виходу її 3-томної книги «Исповедь» в США.

В Ужгороді обіцяють створити центр моди європейського рівня

У середу,   23 жовтня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів традиційного показу мод «Uzhgorod Fashion Day», що цього року матиме ряд особливостей та благодійну місію.

У Закарпатті продемонструють, як готують вино на сучасному обладнанні

У четвер,   24 жовтня, відбудеться виїзне засідання Ужгородського прес-клубу до Сваляви на тему «Розвиток виноградарства та виноробства у Карпатському регіоні».  

У Закарпатті представлять сад у вигляді календаря друїдів та багато незвичних цікавинок

У суботу,   26 жовтня, об 11.00 відбудеться виїзд Ужгородського прес-клубу на Перечинщину, де цього дня проходитиме урочисте відкриття першої черги реконструкції парка Шенборна в урочищі Воєводино, який незабаром має стати однією з найпривабливіших туристичних родзинок Закарпаття.

На Закарпаття приїжджає Національний академічний театр ім. Лесі Українки

З 15 до 17 листопада 2013 року на сцені Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру ім. братів Юрія-Августина і Євгенія Шерегіїв відбудуться ГАСТРОЛІ Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки (м. Київ).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат