Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1360, 20

На Перечинщині існує цілюще джерело, з якого пив воду сам угорський король

На Перечинській полонині Руна наші журналісти знайшли чарівний колодязь. За легендами його вода цілюща, а кількасот років тому з нього пив воду і набирався сил сам угорський король.

На Закарпатті пройдуть Дні словацького закордоння

З 13 по 15 вересня на Закарпатті пройдуть Дні словацького закордоння. Їх уперше саме в нашій області організовують Товариство словаків Закарпаття ім. Людовіта Штура та Всесвітня асоціація словаків, які проживають за кордоном.

Філармоныя запрошує на сольний концерт

19 вересня 2013 р. (четвер) о 18.00 у великому залі філармонії відбудеться концертзаслуженого артиста України Олександра САДВАРІЯ "Живу, щоб співати".

Берегову виповнюється 950 років (ПРОГРАМА)

27 вересня Берегово відзначатиме 950-річчя. Вже оголосили план заходів святкування.

Прем’єра «Травіати» Верді відбулась в Ужгороді

Уперше в обласному центрі поставили знамениту оперу Джузеппе Верді «La Traviata». Незвичним культурну подію зробило й те, що музичний твір виконували не, традиційно, в залі театру, а у холі будівлі обласної   державної адміністрації.

У Закарпатті пройде міжнародний етно-фест

Закарпатська обласна державна телерадіокомпанія з радістю повідомляє про проведення 15-го Міжнародного фестивалю теле- та радіопрограм «Мій рідний край», який відбудеться 12-13 вересня 2013 року за підтримки Держкомтелерадіо України, Закарпатської облдержадміністрації та обласної ради.

Програма свята бринзи у Закарпатті

У неділю, 8 вересня, у Рахові відбудеться вже традиційний фестиваль «Гуцульська бриндзя».

В Ужгороді відкриється тематична виставка до Дня міста

Закарпатський краєзнавчий музей та Ужгородський замок запрошують ужгородців та гостей міста відвідати наступні постійно діючі експозиції та виставки музею:

Закарпатців запрошують провести ніч у бібліотеці й виграти конкурс фото з книжкою

До Всеукраїнського дня бібліотек Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф. Потушняка оголошує конкурс на краще фото на тему "Я в бібліотеці" (фото, пов'язані з бібліотекою та книгою).    

Клоуни, караоке й конкурси будуть 1 вересня для ужгородських школярів

Правління Асоціації   Молодіжних Ініціатив Краю та управління у справах культури, спорту сім’ї та молоді у рамках святкування Дня знань проведе масовий захід для молоді міста.

2 вересня в Ужгороді для студентів співатиме Аліна Гросу

У понеділок, 2 вересня, УжНУ проводить низку заходів, присвячених Дню знань і початку нового навчального року.

Тіна Кароль стане головною зіркою BEREG FEST 2013  

50-ий найстаріший фестиваль Закарпаття цього року співпаде у часі з святкуванням 950-річчя Берегова.

Цими вихідними ТЕТ зніматиме у Мукачеві шоу "Зупиніть, я закохалася"

Перші зйомки розпочнуться в обід близько 13.00 в центрі міста, де вперше зустрінуться 13 дівчат та 3 місцевих холостяків.

В Ужгороді гратиме джазовий квінтет з Талліну (ФОТО, ВІДЕО)

1 вересня у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО"   відбудеться концерт джазового квінтету з Талліну “TANEL RUBEN Quintet”.

У Закарпатті пройде ювілейний фестиваль "Кришталеві грона 2013"

У середу, 28 серпня, у Виноградові проходитиме ювілейний ( 15-ий) Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона 2013».

Контроль якості по-білоруськи

Всі давно звикли до того, що Білорусь — країна жорстких рамок, де будь-який процес регламентований і виконується чітко за інструкцією. Кожен свідомий споживач радіє тому, що ці суворі принципи збереглися у виробництві продуктів харчування. Вже багато років і до сьогодення білоруські продукти беззаперечно вважаються одними з найбільш якісних та натуральних.

Як і де можна провести свята в Ужгороді (ПРОГРАМА)

План заходів до Дня Незалежності України.

Вночі, при свічках у музеї Бокшая в Ужгороді пройде концерт

Нещодавно Ансамбль солістів під керівництвом Олени Короленко повернувся з Міжнародного музичного фестивалю у Словаччині і 25 серпня о 20:00 у Закарпатському обласному музеї імені Йосипа Бокшая артисти колективу запропонують до уваги поціновувачів класичної музики частину фестивальної програми , доповнену новими творчими доробками.

Прем’єра «Приборкання норовливої» Шекспіра (АФІША)

Палац Україна (Мала зала). ПРЕМ’ЄРА «Приборкання норовливої»! (Вистава за Вільямом Шекспіром Театру Володимира Завальнюка «Перетворення»). 15 вересня. 19.00.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат