Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1280, 20

Дівчина з Берегово стала Міс Закарпаття 2013 (ФОТО)

Вчора, 21 листопада у приміщенні лялькового театру журі оголосило переможницю «Міс Закарпаття 2013». Нею стала уродженка міста Берегова – Беатріса Міндак.

В Ужгороді переглянуть 100 фільмів за 100 хвилин

30 листопада та 1 грудня в Ужгороді вдруге відбудеться фестиваль присвячений екстремально короткому кіно – «100 фільмів за 100 хвилин». Сотня повноцінних, нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години.

Дочинець презентував свій роман про мандри молодого журналіста з мудрецем Світованом (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація книги письменника і видавця Мирослава Дочинця «Світован. Штудії під небесним шатром».

У п’ятницю в Ужгороді буде незабутнє фаєр-шоу

У п’ятницю, 22 листопада, у ляльковому театрі в Ужгороді проведуть благодійний концерт. Участь у заході візьмуть волонтери із Закарпаття, а також з Києва та Луганська.  

Відомий і популярний письменник презентує свою книгу в Ужгороді

У вівторок, 19 листопада,   о 15.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація книги письменника і видавця Мирослава Дочинця «Світован. Штудії під небесним шатром».

Ніч у банку можна було провести у Львові (ФОТО)

«Кредобанк» виступив партнером однієї з найпомітніших подій культурного життя Львова – п’ятого міського фестивалю «Ніч у Львові». У рамках фестивалю, що відкриває двері найцікавіших об’єктів міста у нічний час, відбулася перша нічна екскурсія до одного з відділень банку в центрі Львова.

22 листопада ужгородці вийдуть на лід

Ужгородська ковзанка наступного тижня відкриває сезон.

Св. Миколай нагадує закарпатським дітлахам про листи

Щороку у холодні грудневі ночі, коли навколо все вкрите снігом, у віконечка, де живуть хороші і чемні хлопчики та дівчата заглядає добрий Святий Миколай.

До закарпатського НПП "Синевир" привезли 6-річну ведмедицю Машу

Шестирічну ведмедицю Машу працівники Національного природного парку «Синевир» нещодавно привезли із м. Сколе, Львівської області. Маша стала вже 12-ю жителькою ведмежого притулку на Міжгірщині.

Київський театр представив ужгородцям «Сімейну вечерю»

В Ужгороді розпочалися гастролі Київського Національного академічного театру російської драми ім. Л. Українки. Гості привезли з собою дві комедії – «Сімейна вечеря» та «Бабине літо». Комедію на дві дії під назвою «Сімейна вечеря» (М. Камолетті) показують двічі. Перший показ у п’ятницю, 15 листопада ужгородці прийняли повною залою Облмуздрамтеатру.

Сьогодні в Ужгороді виступить «Without Limits»

Сьогодні в Ужгороді відбудеться концерт мукачівського гурту «Without Limits»

На Закарпатті відсвяткують 90-річчя Іштвана Мартона

До 90-річчя від дня народження Іштвана Мартона, основоположника закарпатської професійної музичної школи, в обласній філармонії відбудеться низка ювілейних заходів. Зокрема, 24 листопада о 17.00 заслужений академічний Закарпатський народний хор презентує програму кращих творів композитора, написаних саме для цього колективу.

Ужгородські коти вже реєструються на конкурс краси (ФОТО)

Традиційна щорічна виставка-конкурс кішок "Міс-Кіс" знову збирає в стінах палацу пухнастих домашніх улюбленців та їх господарів.

21 листопада оберуть Міс Закарпаття (ФОТО УЧАСНИЦЬ)

21 листопада Закарпаття дізнається про дівчину, яка є найгарнішою в нашій області. Адже, саме в цей день, в обласному театрі ляльок відбудеться регіональний конкурс краси "Міс Закарпаття 2013".

Камерний хор “CANTUS” виконає шедеври класичної музики у Галереї ІЛЬКО" (АФІША)

16 листопада, о 19:00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір класичної музики.
“Шедеври класичної музики з хором” – камерний хор “CANTUS” у програмі “Adagio”.

Ужгородцям продемонструють бойові мистецтва як засіб самовдосконалення

23 листопадав СК “Юність” відбудеться цікава подія під назвою«Знайомтесь — бойові мистецтва!» - захід,що триватимез метою популяризації занять бойовими мистецтвами як одним із методів самовдосконалення, в тому числі, ведення здорового способу життя, покращення психологічної стійкості та духовного розвитку людини.

Падіюн організовує "Осінній вернісаж"

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" запрошує всіх поціновувачів дитячого таланту на творчий вечір "Осінній вернісаж".

Українці на свята відпочиватимуть 2 дні (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

На Новый год в Украине будет только два выходных, - СМИ. Ранее премьер-министр Украины Николай Азаров заявил, что Украина не может себе позволить длительные выходные на новый год.

У Філармонії відсвяткують рік дитячої творчості

15 листопада о 16.30 у великій залі Закарпатської обласної філармонії відбудеться гала-концерт, присвячений «Року дитячої творчості», за участі учнів та колективів обласних шкіл естетичного виховання - лауреатів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат