Історія італійського карпачо: як його готують в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)
Черговий рецепт рубрики "Готуємо з Rionews" пропонує команда газети "РІО" на сайті Rionews.com.ua. Проводьте час на кухні за приготуванням італійського карпачо!
Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля.
Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Готують страву по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.
Страва народилася у Венеції у 1950 році, а її ідейник — Джузеппе Чіпріані, власник культового «Harry's Bar». Італієць назвав її іменем венеціанського живописця епохи Ренесансу — Вітторе Карпаччо. За легендою, цього року у Венеції проходила грандіозна виставка живописця, і Чіпріані розробив рецепт спеціально для однієї відвідувачки, якій лікарі заборонили їсти м’ясо, приготоване за теплової обробки.
Команда газети “РІО” спостерігала за приготуванням фірмової італійської страви у гостинному дворі “Чарда” (http://charda.com.ua), яка є інформаційним спонсором рубрики.
Детальний рецепт страви переглядайте у розділі "Готуємо з Rionews"!
Готуйте з радістю і смакуйте на здоров'я!
Rionews
Коментарі :
Додати коментар