В ужгородському провулку можна споглядати "Варошські акценти" (ФОТО)

Олександр Герешко 01.09.2014 10:53 ДОЗВІЛЛЯ

 

В Ужгороді підбили підсумки фотокомкурсу "Варошські акценти".

Перше місце - Олександр Смутко. Друге місце - Олеся Білкей. Третє місце - Ольга Микита. Приз глядацьких симпатій - Анастасія Ножка. Перше місце у відеономінації - Юрій Резвий.



Згідно досліджень Кембриджського університету, «нежавно в каокм подякре рпасолоежны бкувы в слвое. Смаое ваонже, это чотбы пеарвя и понесдяля бкува блыи на свиох метсах». Перефразуючи – не важливо, в якому порядку опинилися на фініші учасники конкурсу. Головне, що всі вони, без виключення, виявилися майстерними і достойними представляти наше місто.



Нам вдалося, також вперше в історії міста, провести ще одну акцію – флеш-фотосесію, яка наблизила до світу фотографії нових зацікавившихся людей. Душею сесії стала династія відомих ужгородських фотографів Попових – Олексія старшого і особливо Олексія молодшого.

Приз глядацьких симпатій отримала робота, яка через технічну якість не змогла б навіть потрапити до інших конкурсів. Її автор Анастасія Ножка помітила коротку мить першої секунди зустрічі солдата, що повернувся з полону, зі своєю дівчиною. І емоційний момент став вирішальним в оцінці роботи.



Просто фантастичні плани відзняв з повітря переможець відеономінації Юрій Резвий. Вперше ми побачили Мукачево і Ужгород такими…Безумовно, поділ на перше, друге і третє місця суб’єктивний і умовний. В колі журі в ході обговорення (відкрию таємницю) навіть пропонувалося визначити переможців жеребкуванням, настільки важко було виокремити три роботи із 184-х практично рівноцінних за критеріями любові до нашого міста. І не варто журитися, якщо хтось з авторів не знайшов себе в умовному списку номінантів. Головне, що всі автори, всі, вже потрапили в історію Ужгорода. Найбільшим визнанням для них буде вдячність ужгородців, наприклад, 2050-х, 2090-х років людям, які залишили нащадкам своє бачення Ужгорода наших днів. Всі 184 фотографії – це вже історія.

Самі ж фото можна подивитися на стіні у провулку "Гірчичне зерно".  

Олександр Герешко

ТЕГИ : Гірчичне зерно

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат