Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1500, 20

РІАННА. Карибська зірка засяє над Балтією

Почалося все на Барбадосі. В окрузі Сент-Майкл наприкінці зими 1988 року народилося ніжне створіння, чарівна дівчинка, батьки якої назвали її подвійним іменем Робін Ріанна. Було щось у цій дитині незвичайне, щось навіть дивовижне в її несміливих рухах, у глибокому погляді її очей, у її голосі.

Шістнадцята літера алфавіту – велична «Л»

Саме з неї починається усім знайоме і близьке слово, яке передає сотні емоцій – «Любов», її величність любов. Саме любові був присвячений вечір лірики, який пройшов у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

Актор Московського театру проведе в Ужгороді тренінги з йоги

У вівторок, 16 квітня, о 16.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч із Станіславом Евентовим, актором   Московського драматичного Театру під керівництвом   А.Джигарханяна, актором   російського кіно.

Який відпочинок обирають закарпатці?

Серед брендових туристичних країн цього року — Греція

Культурні заходи за участі дітей з 5 по 21 квітня в Ужгороді

План роботи управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді на 15-21 квітня.

У ляльковому театрі   відновлюють систему абонементів та готуються до фестивалю   в Туреччині

На Закарпатті триває театральна весна. Між Днем лялькаря, що відбувся 21 березня, і Міжнародним днем театру, який святкують 27 березня, Закарпатський академічний обласний театр ляльок «Бавка» організував тиждень показу вистав. Насичена програма зібрала повні зали глядачів, тож деякі вистави навіть запланували повторити.

В Ужгороді презентують книгу тих, хто не уявляє життя без Інтернету

Нещодавно побачила світ книга закарпатських авторів, яке можна назвати онлайн-поколінням, адже ці люди, як і більшість нас з вами, «виросли» за комп’ютером і вже не уявляють свого життя без Інтернету, електронної пошти, скайпу і численних соцмереж.

Неперевершена "Сільва" підкорила ужгородців

Оригінальна назва оперети "Королева Чардашу". Це знана у всьому світі робота угорського композитора Імре Кальмана.

"Бавка" запрошує найменших ужгородців на вистави

Репертуар Закарпатського академічного обласного театру ляльоктеатру на квітень.

В Ужгороді відкриється виставка каменів

З 8 до 17 квітня Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує відвідати виставку виробів із натурального каменю.

ТаРута презентує новий альбом «EthnoLab» (ФОТО, ВІДЕО)

25 квітня, о 20.00 у "бочці" на Подолі гурт ТаРута презентує «EthnoLab» − новий альбом, результат захопливого експерименту зі стилями: рок, диско, ф’южн та народні мелодії, етно-панк і етно-даб, класичне українське жіноче багатоголосся, акустична гітара, сопілка і ксилофон. Ця жива етнічна лабораторія з душею і з характером влаштує гучну прем’єру альбому у клубі «Бочка» на Подолі.

В Ужгороді пройшли "еротичні" майстер-класи з contemporary dance та контакт-танго

30 березня, в Ужгороді, у рамках фестивалю еротичного мистецтва «Березневі коти», який традиційно проходить навесні в обласному центрі Закарпаття, відбулися майстер-класи з contemporary dance та контакт-танго.

Ужгородцям підготували цікавий тиждень

Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молодів Ужгороді підготувало цікаву програму на 01 - 07 квітня 2013 року.

Де дешевше відпочивати   у Греції з дітьми

Більшість готелів Греції на літній відпочинок по­селяють дитину до 12 років із двома до­рослими в номері безко­штовно. Але іноді буває дуже прикро, коли ди­тині лише виповнилося 12 років і готелі рахують поселення дитини як ще одного дорослого в номе­рі. Цього року для сімей, у яких діти старші за 12 років, є хороша новина.

Василь Кузан отримав обласну премію ім. Федора Потушняка

Вчора в облдержадміністрації керівник краю Олександр Ледида та виконувач повноважень голови обласної ради Володимир Закурений вручили лауреатам премії у різних галузях мистецтва.

"Meine liebe Віра" — прем’єра в Ужгороді у День театру за Олександром Гаврошем

«Любовну драму з прибамбасами» за п’єсою, написаною нашим земляком, письменником, сценаристом і драматургом, переможцем «Коронації слова» на сцені Закарпатського музично-драматичного театру поставив знаменитий київський режисер, заслужений діяч мистецтв України Сергій Архипчук.

В Ужгороді презентували "Перчу" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі ужгородський фольк-рок гурт "Триста8ісім" презентував свій дебютний міні-альбом під назвою "Перча".

Триста8ісім представить "Перчу" у Закарпатті (ФОТО)

У вівторок, 26 березня, о 12:00, в Ужгородському прес-клубі ужгородський фольк-рок гурт "Триста8ісім" презентуватиме свій дебютний міні-альбом під назвою "Перча".

Відомий київський режисер готує для ужгородців «любовну драму з прибамбасами»

Вистава «Mеine liebe, Віра» стане учасником еротартфесту «Березневі коти».

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат