Київський театр представив ужгородцям «Сімейну вечерю»

Наталія Каралкіна, Rionews 15.11.2013 23:06 ДОЗВІЛЛЯ

В Ужгороді розпочалися гастролі Київського Національного академічного театру російської драми ім. Л. Українки. Гості привезли з собою дві комедії – «Сімейна вечеря» та «Бабине літо». Комедію на дві дії під назвою «Сімейна вечеря» (М. Камолетті) показують двічі. Перший показ у п’ятницю, 15 листопада ужгородці прийняли повною залою Облмуздрамтеатру.

Дія вистави відбувається у звичайній родині, у тихий вечір, за типових обставин. У центрі подій – подружня зрада й намагання її приховати. Відтак протягом усієї комедії герої «пишуть» нову історію, вигадуючи деталі й ролі для власного виправдання.

«Дружина збиралася їхати , щоб провідати улюблену матусю, чоловік тихенько радів у передчутті швидкої зустрічі з коханкою. Але лунає телефонний дзвінок і ... Одне слово неправди - це маленька брехня, кілька фраз - великий обман, а підміна понять - це вже , вибачте, захоплююча гра», - йдеться в описі комедії. (анонси вистав - за цим лінком)

Направду, жартів у виставі – хоч відбавляй. Глядач сміється й, очевидно, у деяких моментах впізнає і себе. До того ж, відмінна акторська гра, декорації, музичне оформлення налаштовують на відповідне сприйняття. Адже ситуація на сцені насправді настільки правдоподібна.

У суботу, 16 листопада в Ужгороді покажуть ліричну комедію у двох діях «Бабине літо». А в неділю для тих, хто завершував робочий тиждень не за переглядом «Сімейної вечері», її зіграють повторно. Початок о 19.00.

Наталія Каралкіна, Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат