Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1560, 20

В Ужгороді оберуть кращого хлопця

Спеціально до Міжнародного Жіночого Дня вже традиційно в Ужгороді проводять розважальне шоу «НУМО, ХЛОПЦІ!». Дійство відбудеться 7 березня у нічному клубі «Фантом».

Концерт гурту "Брати Блюзу" відбудеться днем раніше

Як повідомив керівник гурту "Брати Блюзу" Мирослав Левицький, їхній концерт відбудеться на день раніше, ніж повідомлялося, - 29 березня.

Позитивна, жертовна   й хвороблива любов

Справжнім почуттям треба вчитися і показувати їх не лише в День Святого Валентина.

В Ужгороді видаватимуть одноденні свідоцтва про шлюб

Про це в Ужгородському прес-клубі розповів Євген Бобров, начальника Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому.

В Ужгороді пройде перша кавова вечірка!

Ужгород славиться чи не найкращою кавою в Україні. Відтак, одна з ужгородських кав’ярень вшанує цей чудо-напій вечіркою під назвою Espresso Party. Мета: показати жителям міста та гостям, що в Ужгороді вміють готувати не лише найкращу каву, а й багато її цікавих різновидів для гурманів. Та не кавою єдиною. Вечірка буда пізнавальною, веселою та передбачає дегустацію найрізноманітнішої смакоти.

В Ужгороді святкуватимуть Масляну (ВІДЕО-анонс)

Ужгородці будуть ласувати палачінтами, спалювати мару та дертися на стовпа вже у цю неділю, 10 лютого .

У Берегові цього тижня можна наїстися угорських страв за півціни

На Закарпатті вперше відбудеться «Тиждень угорських страв». Спробувати найкращі страви національної угорської кухні можна зі знижкою 25-50%.

У лютому Облмуздрамтеатр покаже чимало вистав, у тому числі гастрольних

Вже 7 лютого до Ужгорода з гастролями завітає Житомирський академічний музично-драматичний театр ім. І. Кочерги.

Василь Поп виховав майже половину Cпілки письменників Закарпаття

В Ужгороді відсвяткували 80-річчя основоположника літературної критики.

У Філармонії зіграли «голлівудський» хіт-парад

На численні прохання глядачів симфонічний оркестр та солісти Обласної філармонії (диригент – Вікторія Свалявчик-Цанько) повторно зіграли концерт відомих саундтреків з популярних голівудських кінофільмів «Зоряні війни», «Супермен», «Місія», «П’ятий елемент», «Привид опери», «Список Шиндлера», «Індіана Джонс», «Пірати Карибського моря», «Титанік».

У лютому "Бавка" покаже два мюзикли для дітей

Репертуар лялькового тетру на наступний місяць. Найменшим закарпатцям обіцяють казки і м’юзикли "Цирк Івана Сили", "Дід Кузьма та юрба", "Красуня і чудовисько" та "Чукокола".

Шевченкіана репресованого художника у творчості Романа Коваля (РЕЦЕНЗІЯ)

Асоціація українських письменників висунула на здобуття Шевченківської премії книгу киянина Романа Коваля «Михайло Гаврилко: і стеком, і шаблею». У книжці   розповідається про скульптора і художника, автора першої і, на жаль, забутої Шевченкіани, січового стрільця, начальника штабу Сірої дивізії Армії УНР, повстанського отамана Михайла Гаврилка (1882–1920), життя якого закінчилося трагічно. Восени 1920 року «большевики на двірці в Полтаві його живим вкинули до печі в локомотиві». Історичний нарис з успіхом пройшов уже два етапи, визначені комітетом, а 12 лютого ми дізнаємося про переможців-номінантів найпрестижнішої в Україні премії.

В Ужгородській міській бібліотеці вшанували пам’ять героїв Крут

  "Ми схиляємо голови пред героями , які віддали свої життя за вільну Україну 29 січня 1918 року. Запалімо свічку та вшануймо їх пам’ять хвилиною мовчання".
  Саме цими словами розпочався вечір вшанування пам"яті героїв Крут   , під назвою "Моя Україно - Вітчизно трагедій" в Ужгородській міській бібліотеці для дітей .

У Виноградові у нічному клубі читатимуть еротичну поезію

9 лютого у Виноградові відбудеться вечір еротичної поезії. Напередодні Дня Валентина у одному з виноградівських нічних клубів будуть читати еротичну поезію.

В Ужгороді проведуть фаш’янговий бал

Свято словацької культури незабаром відбудеться у Ужгороді.

Товариство "Словацьких митців Закарпаття ім. Енді Варгола" організувало акцію в Ужгородській школі

Товариство «Словацьких митців Закарпаття ім. Енді Варгола» днями провело свою першу культурно-мистецьку акцію.

Діти змагатимуться на лижах у Закарпатті

10 лютого у селі Пилипець Міжгірського району відбудеться відкрита обласна спартакіада серед дітей та підлітків «Юний спартаківець» з лижних гонок та гірськолижного спорту.   Учасниками будуть молоді люди віком від 17 років.

Вироби закарпатки прикрашають інтер’єри Італії та Франції (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція ужгородської художниці Альони Савріко, яка займається унікальним розписом по дереву.

Василь Іванчо:   «Не лише звикаєш до тварини, вона стає частиною життя»

У будинку голови Державної податкової служби в Закарпатській області хоч і не зовсім мирно, але співіснують кіт із собакою. Вочевидь, їхня дружба й любов це наразі питання часу. Родина надзвичайно радіє своїм білим і пухнастим улюбленцям. Собака Френсіс — більше для пана Василя і сина, а білява Пуся — для дружини і особливо для донечки. Отже, сьогодні про своїх братів менших розповідає головний податківець області. І ні слова про податки.

Концерт гурту "Брати блюзу" перенесли

Сьогодні, 25 січня мав відбутися концерт "Брати блюзу".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат