Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1780, 20

Проректор УжНУ їхатиме на міжнародну конференцію до Еквадору

Кафедра туризму УжНУ, як член Всесвітньої геотуристичної асоціації, отримала   запрошення представити східну секцію Європи (Україна, Росія, Білорусь, Молдова, Румунія, Угорщина, Словаччина, країни Прибалтики) на IV Всесвітній конференції з наукового туризму, яка відбудеться у м. Кіто – столиці республіки Еквадор.

На день міста до Сваляви приїде шведський гурт

Свалявська міська рада розпочала підготовку до святкування Дня міста. Виконавчим комітетом Свалявської міської ради було запропоновано провести святкування 22 вересня 2012 року.

Уже скоро!!! BEREG FEST!!! (ФОТО)

Трохи більше одного місяця залишилися до цьогорічного фестивалю. Цими вихідними BEREG FEST перетнув останню контрольну позначку у 49 днів і готовий презентувати проекти у рамках цьогорічного святкування.

В Ужгороді пройде виставка собак

Закарпатський обласний племінний центр собаківництва Кінологічної Спілки України в Ужгороді запрошує на міжнародну сертифікатну та клубну виставку, які відбудуться 18-19 серпня 2012.

Ужгородську регату перенесли через негоду

Яскраве традиційне свято "Ужгородська регата", яке повинне було відбутися сьогодні, 12 серпня, організатори змушені перенести на наступну неділю, 19 серпня, через зливу.

В Ужгороді відбудеться розпродаж цікавинок   під відкритим небом

12 серпня в Ужгороді знову розпродаватимуть неординарні, цікаві речі та мистецькі вироби під відкритим небом.

«П’ятий із Бітлз» і «перший після Елвіса»! (ФОТО +ВІДЕО)

TONY SHERIDAN все-таки виступить у Києві! 13 жовтня, о 19:00 у новому клуб-ресторані «Толстой»!

На Київщині презентують свої книги молоді сучасні письменники

Вночі і до ранку на «Трипільському колі» читатимуть нову поезію під сітар, флейту і тібетські чаші — 30 червня субота, м. Ржищів, Київська обл.

В Ужгороді проводитимуть екскурсії скульптурками?

У Львові відбулося масштабне святкування 756-ї річниці міста. Крім театралізованих екскурсій, вікторин, конкурсів і майстер-класів, гостям міста презентували колекцію мініатюрних бронзових скульптур – батяриків. Їх об’єднали у новий пивний тур «Мандрівка з пивом «Львівське». Екскурсія поєднує в собі історичні легенди, гумор та дегустації.

Володимир Якимець: «Я завжди прошу Бога, щоб він виділив нам якнайбільше часу для спільної роботи»

«Піккардійська Терція» відсвяткує своє 20-річчя концертами в Ужгороді та Мукачеві.

Солодкий сюрприз і квітка для коханої дружини

Аби додати акції «Підвішена кава» чогось нового, варто включити фантазію. Ужгородець підвісив дружині на кілька днів щось смачненьке у кав’ярні «Old Кафе», і вона щоранку приходила по цей сюрприз. А якщо до кави додати своїй половинці квітку? Дивуйте і ще більше кохайте своїх половинок!

Ужгород — Братислава —   Нью-Йорк — Лондон — ?

На противагу усталеному враженню про слабкість жінок, які ні на що не здатні, крім виставляння ультиматумів та «вибивання» грошей із чоловіків, або ж навпаки, портрет української роботяги, яка світу білого не бачить, бо повинна прогодувати дітей, а відтак працює на енній кількості робіт, ночами не досипає, вдень не доїдає і т. ін., хочеться розповісти про дівчину, яка у свої 25 досягла чимало і, як стало зрозуміло після розмови з нею, не збирається зупинятися на досягнутому.

Міс Ужгород-2012 (ФОТО)

Краса, талант, шоу, вишуканість та елегантність. Це конкурс краси «Міс Ужгород». Конкурс, на який важко потрапити і ще важче перемогти. Конкурс, на якому збираються еліта та найвродливіші дівчата нашого міста.

Закарпатська короткометражка «Ілюзія щастя» побачила світ

Днями в області відбулася презентація знятого на Закарпатті короткометражного художнього фільму «Ілюзія щастя».

Ужгород: Культурні заходи березня

1 березня – Фортепіанні шедеври Ф.Ліста, Ф.Шопена, С.Рахманінова у неперевершеному виконанні заслуженої артистки України ЕТЕЛЛИ ЧУПРИК. Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР. Місце проведення: м. Ужгород, пл. Театральна 10. Початок о 18.00. Вартість квитків – 20 грн....

Піввіку разом: «Юності Закарпаття» виповнилося 50 років, а її керівникові Михайлові Суслікову — 90

Вони нерозлучні з 1961 року: один із кращих і найстаріших в Україні ансамблів народного танцю і його незмінний керівник, без праці якого це визнання навряд чи відбулось би. Цього року в них подвійний ювілей. Михайлові Суслікову, народному артистові України, майстрові масштабних танців, виповнилося 90 років, а заслуженому самодіяльному ансамблю «Юність Закарпаття» — 50.

В Ужгороде также есть своя Кунсткамера. Правда, маленькая...

В своем стремлении познать мир мы мечтаем посетить Рим, Париж, Санкт-Петербург, рассматриваем в картинках культурные памятники Европы, позже, если повезет, заказываем дорогие туры и потом с гордостью показываем друзьям фотоотчет о приобщении к вечным ценностям

У Мукачеві підвішують млинці та шейки!

Виявляється, в Мукачеві у кафе з милою назвою «Палачінточка» ще з початку грудня підвішують не лише каву, а й щось їстівне. Поспішаємо вам про це повідомити. У «Палачінточці» нам сказали, що тут підвішують, як правило, каву, млинці та тістечка. На момент нашого телефонного дзвінка у кафе були підвішені 2 порції млинців, 3 кави та 1 шейк.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат