Запрошення на карнавал (ФОТО, ВІДЕО)

admin 22.01.2013 10:38 ДОЗВІЛЛЯ

 

Запрошуємо вас на Маскарадний бал «КАРНАВАЛІЯ» 16 лютого 2013 року. Перетворіть в одну чарівну ніч ваше життя на казку! Під магією Святого Валентина зробіть неймовірний подарунок своїй половинці, або знайдіть своє кохання!

Незабутні враження, несподівані зустрічі в одну безкінечну карнавальну ніч. Унікальна можливість у яскравій невимушеній атмосфері, відпочити від щоденних турбот, знайти нових друзів, ділових партнерів в Україні та за її межами, потанцювати під звуки чарівного Віденського вальсу, закрутитися у славних українських танцях, шаленіти в пристрасних ритмах Бразилії!
Бал згуртує навколо себе дипломатів і представників ЮНЕСКО, діячів культури і політики, зірок шоу-бізнесу і спорту, та 1500 загадкових, яскравих гостей.

Насолодіться романтикою карнавальної ночі, вишуканими напоями, смачними стравами, захоплюючим музично-театралізованим шоу, прекрасними оркестрами, джаз-бендом, артистами опери   та балету, відомими українськими та зарубіжними виконавцями.

Запалюйте радістю і добром   свої серця!   «Карнавалія» – не лише культурно-розважальний захід. «Карнавалія» уособлює найшляхетнішу традицію балів – благодійність. Долучитися до цієї благородної справи, за бажанням, Ви зможете на  Зірковому аукціоні та лотереї.
Для гостей балу із 15 січня будуть діяти безкоштовні майстер-класи танців у
вокально-хореографічній школі ім. Г. Г. Верьовки   (тел.: 098 084 4444)

Замовлення благодійних квитків:       095 000 7 000

Організаційні питання:   Тетяна – 050 469 03 43, Ірина - 067 232 50 20


 

З повагою до Вас,
президент фонду «Мистецька Скарбниця»,         Тетяна Логуш
голова організаційного комітету   «Карнавалії»,     Юрій Логуш

admin

ТЕГИ : КарнавалКарнавалія

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат