Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2040, 20

Литовець позбувся дороговартісного BMW через контрабанду сигарет

На Українсько-Румунському кордоні (КПП "Дяково") прикордонники зупинили контрабанду сигарет.

Загиблий від вибуху в Києві "правосек" був одним з організаторів стрілянини на Закарпатті

28-річний Луан Кінгісепп, котрий загинув від вибуху в київській багатоповерхівці минулої суботи (23.03), входив до підрозділу «Правого сектору» «Сонечко», який влаштував стрілянину в Мукачеві в липні 2015 року.

Поліцейські розшукують підозрюваного у вбивстві мукачівця

Працівники Мукачівського відділу поліції встановлюють місцезнаходження Кампова Володимира.

В Ужгороді, п`яний неповнолітній водій скоїв ДТП

Сьогодні, близько першої години ночі, на вулиці Станційній, ужгородські патрульні помітили автомобіль Хюндай, з явними механічними пошкодженнями. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили у хлопця ознаки алкогольного сп’яніння.

У Ясіня чоловіка змусили викрасти вантажний автомобіль

Вчора, 22 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення   від 20-річної жительки смт. Ясіня Рахівского району. Жінка повідомила, що до неї додому зайшли невідомі чоловіки, які побили її 35-річного чоловіка, заштовхали його в автомобіль та вивезли в невідомому напрямку.

Поліція Балі затримала хустського екс-міліціонера, за пограбування магазину

Зловмисником виявився колишній слідчий закарпатської міліції, якого внутрішня безпека викрила у вчиненні злочину. Після реформи правоохоронної системи чоловік спробував пройти конкурсний відбір та стати поліцейським знову.

Нетверезий мукачівець викрав автомобіль і потрапив у ДТП

25-річний мешканець Мукачева, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, викрав автомобіль «ВАЗ-2104», який був припаркований на однієї з вулиць села Залужжя. Дорогою до Мукачева на автодорозі Мукачево-Рогатин, неподалік села Зубівка автокрадій виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із «Volkswagen Polo».

На Перечинщині стався розбійний напад на цілодобовий магазин

У селі Дубриничі Перечинського району двоє молодиків, погрожуючи охоронцеві пістолетом, скоїли вночі розбійний напад на цілодобовий магазин. Поліція затримала нападників, вилучено речові докази.

На 10 тис грн хабара викрито військовослужбовця Чопського прикордонного загону (ФОТО)

20 березня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону УВВБ «Захід», задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби – начальником кінологічної групи відділення інспекторів прикордонної служби «Новоселиця» ВПС «Великий Березний» Чопського прикордонного загону.

Чиновниця Великоберезнянської РДА підроблювала документи, щою збільшити відсоток премії

Прокуратура повідомила про підозру колишній працівниці Великоберезнянської РДА, яка, підробивши документи, збільшила відсоток премії трьом колегам у 2,5 рази, а собі - у 5 разів. Крім цього, упродовж півтора року, вона з порушенням проводила нарахування зарплати працівникам.

На Мукачівщині зіткнулися два легковика, постраждали п`ятеро осіб

Сьогодні, 20 березня, близько 09.40 у на автодорозі Київ-Чоп с. Ракошино сталося ДТП.

Ужгородські патрульні затримали двох чоловіків, які грабували перехожих на вулицях міста

Вчора, близько 14-ої години, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Вокзальній, в Ужгороді, двоє невідомих побили заявника та заволоділи його телефоном.

В Ужгороді засудили митника за адміністративне правопорушення пов`язане з корупцією

Ужгородський міськрайонний суд області підтримав позицію прокуратури Закарпатської області та визнав винним працівника митного посту «Ужгород-центральний» у несвоєчасному повідомленні про суттєві зміни у майновому стані.

На Тячівщині у ДТП загинув пішохід

У селі Тисалово водій «Таврії» збив пішохода. 34-річний потерпілий від отриманих травм загинув.

Українські та румунські прикордонники затримали на березі Тиси неповнолітнього водолаза

Дві спроби незаконного переміщення тютюнової контрабанди попередили минулої доби прикордонники України та Румунії в результаті проведення спільних заходів. В обох випадках організатори незаконних оборудок намагались переправити сигарети річкою Тиса.

Правоохоронці України, Чехії, Словаччини та Польщі припинили діяльність міжнародного угрупування з п

Правоохоронними органами України, Чехії, Словаччини та Польщі ліквідовано транскордонне злочинне угруповання, чисельністю близько 35 осіб, до якого входили громадяни України, Узбекистану, В’єтнаму, Словаччини та Білорусі. Створена для цього, чотиристороння спільна робоча група правоохоронців отримала умовну назву «Long Way».

У Рокосово чоловік убив жінку і підірвав будинок

У селі Рокосово Хустського району чоловік під час сімейної сварки вбив свою співмешканку та підірвав газом будинок. Сам утік і переховувався. Причетного до злочину поліцейські розшукали.

На Мукачівщині у пожежі загинув чоловік

14 березня, у селі Станово загорівся житловий будинок. Помітив пожежу пересічний перехожий, коли клуби диму вже виривались назовні.

Чиновник облавтодору завдав збитків на 1,9 млн. грн

Викрито злочинну схему заволодіння бюджетними коштами виділеними на ремонт доріг області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат