Судитимуть жителя Рахова, який намагався переправити до Румунії групу військовозобов’язаних

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури 16.09.2023 15:59 КРИМІНАЛ

За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури завершено слідство та до суду скеровано обвинувальний акт щодо 34-річного закарпатця за фактом незаконного переправлення групи осіб через державний кордон.

Встановлено, що обвинувачений планував допомогти протиправно перетнути кордон чотирьом військовозобов’язаним. Троє з них – мешканці Закарпаття, ще один «ухилянт» – з Черкаської області. Згідно з планами фігуранта, усі вони повинні були через гірську місцевість дістатися Румунії. Для цього чоловік на автомобілі «Volvo» забрав трьох закарпатців у Тячеві та Хусті, а за ще одним «клієнтом» поїхав на територію Івано-Франківської області.

У квітні цього року водія з чотирма пасажирами зупинили на блокпосту в Рахівському районі. Тоді правоохоронці з’ясували, що саме на території Рахівщини вони планували розпочати маршрут по незаконному переправленню за межі України. «Ухилянтів» притягнули до адміністративної відповідальності, а долю 34-річного обвинуваченого у злочині вирішуватиме суд.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат