Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1960, 20

На Берегівщині вилучили з могили тіло загиблої поліцейської, аби провести ексгумацію

Ми повідомляли, що родичі загиблої в минулому році поліцейської Катерини Карнаухової вимагають повторного розслідування причин смерті їхньої доньки.

На Закарпатті припинено незаконну діяльність трьох підпільних автозаправних станцій

Прокуратура спільно з Фіскальною службою провела обшуки, у ході яких було припинено діяльність незаконних автозаправних станцій у трьох районах області.

Хлопець з Нижньої Апші, який жорстоко вбив друга, сяде на 3 роки і 6 місяців

Таке рішення виніс Мукачівський міськрайонний суд. Рідні загиблого збираються подавати апеляцію, про оскарження заявила і прокуратура.

На Закарпатті СБУ викрила на хабарах доцента вищого навчального закладу

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах доцента юридичного факультету одного з вищих навчальних закладів Закарпатської області.

Контрабандист перевозив сигарети під виглядом пряників

Понад тисячу пачок сигарет намагався сьогодні ввечері провезти через кордон 35-річний громадянин України. Чоловік, мешканець Кривого Рогу, прямував до Чорногорії мікроавтобусом марки «Фіат Дукато». Для перетину кордону він обрав пункт пропуску «Дякове».

На Закарпатті вилучено партію контрафактних сигарет вартістю понад 1,2 млн. грн.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області спільно із прикордонниками вилучили партію контрафактних цигарок, вартістю понад 1,2 млн. грн., підготовлених для незаконного переміщення через кордон.

Прикордонника-хабародавця взято під варту

Личаківський районний суд м. Львова обрав старшому офіцеру Держприкордонслужби запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави – 153 680 грн.

Закарпатська поліція проводить детальну перевірку за фактом погрози вбивством іноземцю

Керівництво поліції Закарпаття ініціювало детальну перевірку події, що мала місце на Міжгірщині. У ході конфліктної ситуації там постраждав громадянин Канади. У справі триває досудове слідство.

В Ужгороді нетвереза жінка скоїла ДТП

Сьогодні, під час патрулювання на вулиці Слов’янська набережна в Ужгороді, інспектори виявили дорожньо-транспортну пригоду. На щастя, без травмованих.

Депутата Ужгородської міськради змусили сплатити до бюджету понад 1 млн грн екологічного податку

Завершено   досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно депутата Ужгородської міської ради - директора місцевого комунального товариства, за підозрою в умисному ухиленні від сплати понад 1 млн грн екологічного податку.

Нетверезий водій тікав від патрульних і злетів у кювет - поліцейське відео

Сьогодні, близько опівночі, патрульні помітили автомобіль Хюндай який рухався з порушенням правил дорожнього руху по трасі Київ-Чоп. Інспектори прийняли рішення зупинити дане авто, однак, на вимогу поліцейських водій не реагував та продовжив рух.

У будинку лісника виявлено крупну партію сигарет. Лісівники кажуть, що це не будинок лісника

73 пакунки сигарет виявили учора оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з прикордонниками відділу "Ділове" Мукачівського загону та представниками ДФС.

Поліція проводить розслідування за фактом виявлення зброї у авто закарпатців

У ході перевірки транспортних засобів, зупинених на посту у Мукачеві, правоохоронці виявили та вилучили небезпечні предмети. За фактом незаконного поводження зі зброєю поліція розпочала слідство.

На Закарпатті судитимуть киянина, який виманив у 2 пенсіонерок понад 450 тис грн «за звільнення сина

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 25-річного   киянина за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайства),   вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб, у великому розмірі (ч.2, ч.3 ст. 190 КК України).

Прокуратура довела в суді вину лікаря, через непрофесійність якого загинула породілля в Хусті

Прокурором Хустської місцевої прокуратури   доведено вину лікаря пологового відділення Хустської райлікарні, через неналежне виконання професійних обов’язків якого, у липні 2017 року загинула молода жінка з Хустщини.

Військова прокуратура викрила прикордонника на дачі хабара

15 травня за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими задокументовано факт надання неправомірної вигоди старшим офіцером одного з відділів оперативно – розшукового управління Західного регіонального управління Державної прикордонної служби.

Ужгородка вдарила ножем свого знайомого

Правоохоронці Ужгородського відділу поліції повідомили мешканці обласного центру про підозру у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження чоловіку. Слідство у справі триває.

Мукачівські патрульні розкрили два грабежі за вечір

Перший випадок трапився вчора, близько 17:30. Патрульним надійшов виклик про грабіж на вулиці Драгоманова, у Мукачеві. Заявник розповів патрульним, що невідома особа, на очах у перехожих, вирвала мобільний телефон у його неповнолітньої доньки.

На Рахівщині судитимуть держвиконавця який продав чужий житловий будинок


За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно, вже колишнього старшого державного виконавця Рахівського відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області, через протиправні дії якого, відчужено недобудований та не введений в експлуатацію житловий будинок, що не належав боржнику.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат