Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1920, 20

Прокуратура домоглась скасування результатів незаконного тендеру з будівництва каналізації в Мукачев

Господарським судом Закарпатської області задоволено позовну заяву   прокуратури Закарпатської області щодо визнання недійсним рішення тендерного комітету управління міського господарства   виконавчого комітету Мукачівської ради, прийняте за результатами відкритих торгів із закупівлі робіт по об’єкту будівництва системи водопостачання та каналізації на суму 11,5 млн грн. Договір, укладений за результатами такого тендеру, визнано недійсним.

У Мукачеві під колемаи легковика загинув велосипедист

Травмований велосипедист помер в лікарні, водій легкового автомобіля не постраждав.

У Берегові двоє молодиків пограбували пенсіонера

Слідчі Берегівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом грабежу в районному центрі. Двох неповнолітніх місцевих мешканців, які підозрюються в пограбунку 65-літнього пенсіонера, розшукали. Відібрані речі повернуто потерпілому.

На хабарі викрито начальника обласного управління Державного агентства рибного господарства

900 дол США неправомірної вигоди посадовець вимагав від приватного підприємця за позитивне погодження дозвільних документів щодо будівництва форельного господарства.

Судитимуть уродженця Закарпаття, який убив у Львові жінку

За процесуального керівництва Львівської прокуратури, до суду скеровано для розгляду обвинувальний акт стосовно 34-річного уродженця Закарпатської області, який підозрювався в умисному вбивстві.

Поліцейські розслідують смертельне ДТП на Ужгородщині

Правоохоронці Закарпаття відкрили кримінальне провадження за фактом аварії зі смертельними наслідками в селі Невицьке, що на Ужгородщині. Особу померлої жінки встановлюють

На Закарпатті викрито конвертаційний центр з обігом понад 90 млн грн

Правоохоронці викрили групу осіб, які надавали підприємствам реального сектору економіки послуги з мінімізації податкових зобов’язань та переведення безготівкових коштів у готівку.

На Міжгірщині затримали провідного фахівця центру зайнятості, якого викрили при отриманні хабара

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено та   скеровано до суду обвинувальний акт стосовно провідного фахівця Міжгірського центру зайнятості викритого при отриманні 6000 грн неправомірної вигоди.

На Тернопільщині засуджено жителя Рівненщини, що силоміць утримував в будинку закарпатця

Прокурорами Кременецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо   жителя одного із сіл Радивилівського району Рівненської області, який силоміць утримував у будинку   мешканця Закарпатської області.

Підприємці з Івано-Франківщини порушили правила тендерних зобов'язань щодо замовника зі Сваляви

За результатами розгляду звернення Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Івано-Франківським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України встановлено, що під час проведення відділом освіти Свалявської районної державної адміністрації закупівлі деревини (паливна деревина, паливні брикети) (ідентифікатор закупівлі – UA-2017-09-07-002093-c, лот № 2), учасники процедури закупівлі приватне підприємство «ОБРІЙ-ІВ» (м. Івано-Франківськ) та товариство з обмеженою відповідальністю «МІДАС-ІФ» (м. Івано-Франківськ) узгодили свою поведінку, внаслідок чого конкуренцію між ними під час участі у цих торгах було усунуто.

Прокуратура оскаржить рішення суду, яким виправдано обвинувачення у вбивстві

Мукачівська місцева прокуратура оскаржить вирок Мукачівського   міськрайонного суду щодо обвинуваченого в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України) та спричиненні тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 КК України), який виправданий судом за вчинення вбивства, а засуджений до 6 років тільки за умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень   небезпечних для життя в момент заподіяння.

У Минаї вбито місцевого мешканця через помсту

У приватному будинку в селі Минай Ужгородського району   виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

На Перечинщині затримано нелегалів та їхніх провідників

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спецпідрозділи поліції спільно з прикордонниками у селі Сімер Перечинського району затримали 8 нелегалів та двох українців-водіїв. Разом з тим у м.Київ поліцейські затримали іноземця, підозрюваного у організації переправи.

Знайдена в річці на Тячівщині мертва дівчинка виявилась громадянкою Румунії

Проведення впізнання загиблої малолітньої дівчинки, тіло якої виявили у річці Теребля під мостом на Закарпатті, підтвердило, що це була шестирічна мешканка румунського села.

Громадянка Угорщини позбулася Меседеса через 220 пачок цигарок

На митному посту «Лужанка» припинено незаконне вивезення до   ЄС тютюнових виробів. Іноземка перетинала митний кордон України з Угорщиною на автомобілі «MERCEDES-BENZ».

Двоє ужгородців обікрали магазини в Перечині на півмільйона гривень

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно ужгородця, який зі спільником, обікрав два магазини техніки у Перечині на пів мільйона гривень.

У Рахові під колесами авто загинула дитина

У м.Рахові водій «Mitsubishi Pajero» наїхав на 3-річного хлопчика, який перебігав вулицю. Внаслідок аварії дитина   померла   у лікарні. За даним фактом розпочато слідство.

В Ужгороді пограбовано автозаправку

Сьогодні близько першої години ночі, до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на АЗС, що розташована по вулиці Минайській.

На Тячівщині побили прикордонника

Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту між прикордонником та трьома жителями Тячівщини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат