На МП Тиса у вантажівці за допомогою сканера знайшли 14 кг наркотиків та 2160 пачок сигарет

Закарпатська митниця та Західне регіональне управління Держприкордонслужби України 23.11.2023 14:11 КРИМІНАЛ

Сьогодні вночі, 23 листопада, на митному посту «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, інспектори-пошуківці Закарпатської митниці спільно з прикордонниками при огляді транспортного засобу   натрапили на кілька сховок з прихованим товаром та викрили злочинні дії закарпатського перевізника.

Так, експортуючи з України до Євросоюзу вантаж,   водій під час проходження митного контролю запевняв стражів кордону у доброчесних намірах.  

Втім, коли митники спільно з прикордонниками перевіряли кабіну, звернули увагу на пошкоджену заводську обшивку водійського салону.

Відразу ж було прийнято рішення відправити   вантажівку на сканування, де на моніторі виявлено, що порожнини кабіни чимось заповнені.

Після цього, за допомогою технічних засобів митного контролю інспектори-пошуківці дістались до кількох тайників. Виявилося, що їх спритний порушник «нашпигував» не лише сигаретами різних марок з українським акцизом, а й щонайменше 10 пакунками з речовиною, схожою на марихуану.

За результатами перевірки, з тайників, облаштованих у подвійному дні тягача, дістали 2160 пачок сигарет різних виробників та 47 пакунків з речовиною сіро-зеленого кольору, схожою на канабіс, загальною вагою майже 14 кг.

Закарпатська митниця та Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат