Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1880, 20

На хабарі затримано чиновника Держпродспоживслужби

На Закарпатті прокуратура та СБУ викрили провідного спеціаліста відділу фіто-санітарних заходів на кордоні головного управління Держпродспоживслужби, який вимагав 7 тис грн неправомірної вигоди.

Хустські поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві

Працівники Хустського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка в селі Нижнє Селище. Фігуранта справи, підозрюваного в злочині, поліцейські затримали і помістили до ІТТ.

На Ужгородщині п`яний адвокат збив насмерть 11-річну дівчину

Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції встановлюють обставини смертельної автопригоди у с. Мала Добронь. В результаті аварії загинула неповнолітня дівчина. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України.

У Мукачеві у власній квартирі знайшли мертвою побиту жінку

У середу після обіду поліцейські отримали повідомлення від чоловіка, що в його квартирі в одному з будинків мікрорайону «Чєрьомушки» в Мукачеві він виявив мертвою свою співмешканку.

У Києві поліцейські затримали закарпатця, який нападав   на жінок та грабував їх

Ще навесні цього року поліцейські отримали повідомлення про те, що невідомий чоловік напав на вагітну жінку і пограбував її. Тоді патрульні отримали опис чоловіка і розшукували його.

Поліція Хуста з‘ясовує обставини смертельної автопригоди, в якій загинув пішохід

На відрізку дороги Хуст-Бороняво сталася дорожньо-траспортна пригода. Водій автомобіля «Audi A4» здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий загинув на місці аварії. За даним фактом в поліції розпочали кримінальне провадження.

Поблизу Хуста загинув велоосипедист

Водій, 52-річний мешканець села Кибляри Ужгородського району, рухаючись на своєму авто «Ford Transit», скоїв наїзд на велосипедиста – 34-річного жителя села Королево Виноградівського району.

На Виноградівщині сільський голова незаконно виділив землю своїй дружині та сину

У 2015 році сесією однієї з сільських рад у Виноградівському районі, за головування сільського голови, було прийняте рішення про надання у власність його дружині та сину спірних земельних ділянок, які в ході розгляду районним судом даної цивільної справи були ними відчужені.

У Воловці на День молоді чоловіку проломили череп

24-річного чоловіка жорстоко побили четверо хуліганів за те, що він заступився за дівчину.

Закарпатські митники викрили рекордну партію контрабандного бурштину

Учора було затримано українця із 24-ма кілограмами бурштину, а сьогодні поляка з 43-ма кілограмами.

В Ужгороді чоловік пограбував пенсіонерку

Правоохоронці Ужгорода, спільно з патрульними поліцейськими, встановили особу чоловіка, що пограбував пенсіонерку, та розшукали його. За фактом пограбунку відкрито кримінальне провадження.

Втеча водія від патрульних закінчилася автопригодою (поліцейське відео)

29 червня, близько 20-ої години вечора, патрульні здійснювали контроль швидкісного режиму на трасі Київ-Чоп, у селі Барвінок. Під час роботи з приладом TruCam, інспектори зафіксували перевищення швидкості автомобіля Volkswagen (80 км/год).

Судитимуть учасників злочинного угрупування, яке займалося вимаганням та угонами авто

Закарпатські правоохоронці завершили досудове слідство щодо функціонування організованого злочинного угрупування, яке діяло з початку 2018 року. З обвинувальним актом матеріали справи скерували до суду.

На Виноградівщині до 8 років позбавлення волі засуджено місцевого мешканця, який напідпитку застрели

Прокурором Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури доведено у суді вину 46-річного мешканця смт. Королево,   Виноградівського району в умисному вбивстві односельця.

У Міжгір`ї нетверезий 17-річний водій в`їхав у дерево

30 червня у смт. Міжгір’я трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали неповнолітні.

Рекордну за часи Незалежності партію сигарет конфіскували на Закарпатті

СБУ перекрила функціонування потужного каналу контрабанди цигарок до країн Європейського союзу.

Начальник відділу Іршавської РДА вимагала 500 дол за сприяння в реєстрації нерухомого майна

Затримали чиновницю у її робочому кабінеті, під час отримання другої частини хабара.

В Ужгороді зіткнулися Фольксваген та Форд, водії у лікарні

Слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом автомобільної аварії на вулиці М. Заньковецької в Ужгороді.

14-річна закарпатка обікрала одеситку на 45 тис. грн

Правоохоронці Одеси викрили та затримали 14-річну мешканку Закарпатської області. «Підзаробити» дівчина вирішила на крадіжці особистих речей та гаманця із сумки одеситки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат