Зґвалтування школярки на Закарпатті: сторона захисту затягує розгляд справи

22.12.2023 18:09 КРИМІНАЛ

Сьогодні, 22 грудня, відбулось чергове засідання у справі про зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті. Про це повідомляє "ЮрФем", чиї адвокати займаються цією справою у суді.

Двоє із чотирьох представників обвинувачених в усній формі заявили клопотання про те, що у них закінчились повноваження, відповідно попросили вийти зі справи та видалити їх із засідання. Після цього двоє інших представниць обвинувачених попросили перерву, аби порадитись з законними представниками обвинувачених. Після 10 хвилин такої перерви законна представниця одного з обвинувачених оголосила, що вони шукатимуть ще одного адвоката і попросили відкласти судове засідання.

Суд призначив наступне засідання на 8 січня 2024 року.

"Не було вжито жодних заходів, щоб пошукати іншого адвоката, укласти чи переукласти договір, будь-що. Вони знали вірогідно, що в них закінчуються повноваження, і прийшли на засідання. Це стратегія для затягування розгляду справи. У мене просто немає слів. Потерпіла надалі змушена переживати весь травматичний досвід цього судового процесу, в якому вона постійно перебуває ментально," – зазначає адвокатка "ЮрФем: підтримки" Марта Змисла.

Марта та інші адвокати зараз вирішують, яких заходів впливу на таку поведінку вжити.

Еспресо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат