Колишні посадовці Свалявського ЛГ вбили молодого оленя та побили єгеря

28.12.2023 17:56 КРИМІНАЛ

В урочищі Ждимир, що на Свалявщині, трапився інцидент, який викликав широку хвилю занепокоєння серед місцевих мешканців. Браконьєри вбили молодого оленя, а здерту шкіру з тварини викинули у річку Вича.

Як стало відомо подія трапилась 5 грудня приблизно о 18:00, коли на даному урочищі єгер лісництва Артур Литвин помітив по камерам відеоспостереження знайомий транспортний засіб «багі», який належить колишньому очільнику Свалявського держлісгоспу Олександру Дуфінцю. У той вечір «багі» роз’їжджав туди-назад по угіддю «Ждимир» у період з 16:30 до 20:30 години. По камерам спостереження було видно, що поруч з водієм вищезгаданого «багі» ймовірно перебував колишній працівник свалявського лісгоспу Іван Сакаль, якого у той час помітили у селі Вовчому.

Вже наступного дня, зранку, єгер вирушив у ліс на обхід угідь та побачив сліди крові, сліди від шин «багі», який був зафіксований на камери   спостереження - днем раніше. Згодом лісівник побачив, що у річці Вича лежить свіжоздерта шкіра молодого оленя. Відповідною реакцією на нахабність   браконьєрів єгер зреагував викликом до поліції. Правоохоронці прибули на місце події та задокументували всі необхідні докази: кров вбитої тварини, сліди крові на снігу, сліди шин, які браконьєри залишили на свіжому снігу, а також опитали свідків події. На камерах спостереження також було зафільмовано, коли та в який час браконьєри поверталися зі «здобиччю». Найближчим часом слідчі проведуть експертизу та встановлять всіх причетних до вбивства оленя.

svaliava.rayon.in.ua

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат