Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2020, 20

Поліція просить постраждалих від банди крадіїв опізнати викрадені речі

Поліція просить зголоситися громадян, які стали жертвою організованої злочинної групи, викритої нещодавно правоохоронцями. Якщо ви впізнали свої речі на фото, звертайтеся з заявами до правоохоронців.

Державний реєстратор змінював дані про власність на земельні ділянки

Державний кадастровий реєстратор одного з районних відділів Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області незаконно здійснив зміни у єдиній державній геоінформаційній системі (Державному земельному кадастрі) безпідставно видаливши дані про законного власника.

Податкова поліція розшукує директора закарпатського підприємства, який заподіяв шкоду державі у вели

Оперативним управлінням ГУ ДФС у Закарпатській області за скоєння злочину, передбаченого частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України, розшукується Діус Василь Іванович, 8 березня 1963 року народження, уродженець смт. Чинадієво Мукачівського району Закарпатської області.

Поліцейські Іршавщини затримали особливо небезпечного злочинця, який переховувався від слідства

В автомобілі жителя села Білки, який підозрюється в скоєнні тяжких злочинів, правоохоронці виявили два пістолети й понад 20 грамів наркотика метамфетамін. Фігуранта кримінальних проваджень взято під варту.

Поліція розкрила розбійний напад в Ужгородському районі

У готелі в селі Минай Ужгородського району, під час застілля, група осіб, погрожуючи ножем, відібрала гроші та мобільні телефони від двох відпочиваючих. За фактом розбійного нападу поліція розпочала кримінальне провадження. Одного з розбійників уже затримано і взято під варту. Особи його спільників встановлено.

Ужгородець пропонував перехожим купити в нього гранатомет

35–річний ужгородець спробував збути ручний протитанковий гранатомет на одній з вулиць м. Ужгорода.  

На Закарпатті СБУ викрила організоване угруповання, яке займалося рекетом

Співробітники Служби безпеки України блокували в Закарпатській області діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у підприємців.

Пачкарі з Ділового заважають прикордонникам облаштовувати кордон із Румунією

Охоронці кордону відновили роботи з інженерно-технічного облаштування кордону.

Закарпатські митники вилучили краплі для очей вартістю 2 млн грн

Працівниками Закарпатської митниці ДФС припинено ввезення на територію України очних крапель за завищеною ціною.

Поблизу Бадалова прикордонники виявили 27 пакунків із сигаретами

Сьогодні вранці прикордонники Мукачівського загону припинили спробу незаконного переміщення через кордон тютюнової контрабанди.

У підозрілому пакунку на Ужгородському залізничному вокзалі, виявлено вибухівку

Сьогодні, 31 березня, близько 01:00, на лінію «102» надійшло повідомлення про виявлення підозрілого пакунку на залізничному вокзалі в Ужгороді. На місце події прибули поліція, вибухотехніки, рятувальники та медики. Правоохоронці евакуювали громадян, обстежили дану територію та виявили вказану сумку.

В Ужгороді на проспекті Свободи патрульні затримали неадекватного велосипедиста (ВІДЕО)

29 березня, близько 23-ої години ночі, ужгородські патрульні помітили компанію молодиків, які, рухаючись на велосипедах проспектом Свободи, наражали на небезпеку себе та інших.

В Ужгороді хулігани обстріляли жінку

Сьогодні, близько 5-ої години ранку, ужгородським патрульним надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Гагаріна.

На Закарпатті СБУ викрила на хабарі суддю районного суду

На Закарпатті співробітники СБ України спільно зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та Національним антикорупційним бюро викрили на отриманні неправомірної вигоди суддю Рахівського районного суду.

На Воловеччині син виграв у матері тендер на поставку хліба в школи

На тендері відділу освіти Воловецької райради щодо поставок хліба для шкіл змагалися... матір та син.

Посадовець посприяв незаконному продажу держпідприємства у Батьові

Повідомлено про підозру, вже колишньому головному державному виконавцю одного з відділів управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області, через протиправні дії якого, відчужено цілісний майновий комплекс державного підприємства «Батьовський КХП».

Судитимуть головного лікаря обласного кардіологічного диспансеру

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно головного лікаря Закарпатського обласного клінічного кардіологічного диспансеру, який обвинувачується у розтраті коштів місцевого бюджету та підробці документів.

Троє чоловіків, не розрахувавшись за замовлення, спробували втекти з кафе

Вчора, близько 14-ої години, ужгородським патрульним надійшов виклик про те, що троє осіб після відпочинку у кафе, на вулиці Митрака, не розрахувалися за замовлення та покинули заклад, утікаючи в напрямку вулиці Руська.

Правоохоронці Закарпаття викрили злочинну групу, яка підозрюється у вчиненні понад 40 злочинів

Чотирьох учасників злочинного угрупування, які обгрунтовано підозрюються у серії пограбувань, автомобільних крадіжок, пошкоджень майна шляхом підпалу та угонах, за ухвалою суду, вже взято під варту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат