Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2100, 20

Затриманий на кордоні з Закарпаттям фінансовий аферист зі Швеції намагався покінчити життя самогубст

41-річного шведського бізнесменa Еміля Амірa Інгмaнсонa (Emil Amir Ingmanson), відомого як Мaкс Сервін, звинувaчують у тому, що він обдурив 22 тисячі пенсіонерів Швеції нa суму 2,4 млрд. шведських крон (247 млн. євро).

На Іршавщині четверо розбійників напали на АЗС та заволоділи двома вантажівками

Учора, 8 лютого, в Іршавське відділення поліції звернувся із заявою житель Іршавщини, приватний підприємець.

На Виноградівщині від пенсінерки викрали сейф з грошима та коштовності

62-річна жителька села Онок звернулася до поліції і розповіла, що близько 14-ої години невідомі проникли до її будинку та винесли звідти сейф із значною сумою грошей, а також коштовності та мобільний телефон.

Внутрішня безпека Держприкордонслужби викрила на хабарі співробітницю Мукачівського прикордонного за

У селі Ділове затримано молодшого інспектора прикордонного контролю відділу прикордонної служби «Тячів».

Українські та угорські прикордонники спільними зусиллями зупинили спробу контрабанди сигарет

Сьогодні вночі під час патрулювання місцевості, прикордонний наряд відділення «Вилок» виявив чоловіка, яка переправляв пакунки річкою Тиса. Помітивши правоохоронців "пачкар" кинув ноші та втік на угорський бік кордону.

Закарпатський суд вже третій рік не може завершити справу жорстоких вбивць

Третій рік на Закарпатті триває судовий процес над чоловіками, які вкрай жорстоко вбили односельця. Вони поховали жертву живцем.

Словацькі митники встановили таксу для українців - 20 євро

В іншому випадку проїзд через митницю будуть всіляко затягувати.

Жителя Нижньої Апші підозрюють у вбивстві

Поліція Тячівщини розшукує Василя Йовдія 1988 р.н. Його підозрюють у скоєнні навмисного вбивства.

Cпівробітники держприкордонслужби викрили   на хабарі двох прикордонників

Днями на Закарпатті викрито 2 військовослужбовців на хабарництві. Останні вирішили «підзаробити» на контрабанді тютюнових виробів.

Прикордонники Мукачівського загону виявили велику партію прихованих тютюнових виробів

Учора, 2 лютого, в пункті пропуску «Дякове» прикордонники Мукачівського загону виявили спільно з співробітниками митниці велику партію прихованих   тютюнових виробів.

У Мукачеві викрито судового експерта НДКЦ при отриманні хабара

Правоохоронці затримали судового експерта Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру (НДКЦ) МВС України, що обслуговує один з територіальних сервісних центрів в Мукачеві.

Поліція Виноградівщини розкрила розбійний напад на іноземця

Працівники Виноградівського відділення поліції оперативно встановили осіб, які підозрюються у скоєнні розбійного нападу на іноземця.   Нападників затримали в порядку статті 208 КПК України. Розпочато слідство.

Закарпатське ОУЛМГ зобов`язало провести службову перевірку

Днями в соціальній мережі facebook було опубліковано інформацію про випадки браконьєрства на межі Тячівського та Рахівського районів. Користувач соціальної мережі звинувачує у дописі працівника ДП «Великобичківське ЛМГ». У зв’язку з цим, Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє:

Колишній працівник ПАТ "Закарпатгаз" організував обкрадання даного товариства

Колишній працівник однієї з філій ПАТ "Закарпатгаз" організував злочинну схему по розкраданню коштів вказаного товариства, до якої залучив ще двох осіб. Наразі досудове розслідування завершено, а справу направлено до суду.

Контрабандист погрожував прикордонникам вбивством

Рішучі дії прикордонників, спрямовані на боротьбу с проявами протиправної діяльності на кордоні, викликають неабиякий спротив контрабандистів. Поведінка організаторів контрабанди та їх поплічників стає дедалі агресивнішою.

Поліція з’ясовує обставини перешкоджання журналістам у Воловці

У Воловецькій селищній раді під час громадських слухань стався інцидент за участю журналістки телеканалу М-Студіо. Потерпіла звернулася з заявою в поліцію. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

В Ужгороді нетверезий водій втікав від поліції і вдарився у дерево (ВІДЕО)

Вчора, близько 1-ї години, на вулиці Собранецькій в Ужгороді патрульні помітили авто Volkswagen, водій якого порушив ПДР. На вимогу інспекторів зупинитися він не реагував. Не зупинили його й проблискові маячки та сирена.

В Мукачеві 40-річний чоловік побив та пограбував пенсіонера

Співробітники Мукачівського відділу поліції затримали місцевого   мешканця, який спричинив тілесні ушкодження пенсіонеру і відібрав портфель з документами.

Наркоділок пропонував працівнику СБУ хабар

Співробітники Управління внутрішньої безпеки СБУ під процесуальним керівництвом військової прокуратури   Ужгородського гарнізону Західного регіону викрили на Закарпатті наркоділка на пропозиції хабара керівнику одного із регіональних підрозділів спецслужби.

У Горінчево юнак обікрав церкву

Поліція звітує про розкриті "по гарячим слідам" крадіжки, які сталися учора.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат