Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2200, 20

На Закарпатті суд виправдав, спійманого ще в 2015 році на хабарі, ДАІшника

Свалявський райсуд виніс вирок відносно співробітника центру з надання послуг ДАІ. Його звинувачували в отриманні хабара в розмірі 140 доларів ще в 2015 році. Хабар він ніби брав за сприяння в прискоренні перереєстрація автомобіля та виборі номерних знаків.

Нетверезий мешканець Свалявщині їздив на ГАЗ-66 і трощив автомобілі

Працівники Свалявського відділення поліції в порядку статті 208 КПК України затримали мешканця села Родниківка. Рухаючись дорогою на автомобілі «ГАЗ», нетверезий водій пошкодив кілька інших авто. Під час затримання чоловік намагався втекти та чинив опір поліцейським.

У ДТП на Хустщині загинули двоє людей

На об’їзній Хуста водій «Chery Amulet» виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся із «Audi A5». Водій та його донька, що була на пасажирському місці «Chery» загинули на місці.

Працівники поліції Тячівщини затримали причетного до розбійного нападу на пенсіонерів

Слідчі Тячівського відділу поліції повідомили 45-річному мешканцю району про підозру в скоєнні розбійного нападу на подружжя пенсіонерів. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Фігуранта злочину помістили до ізолятора тимчасового тримання

Чоловік на велосипеді намагався перевезти до Угорщини 1000 пачок сигарет

47 – річний українець віз до Угорщини більше 1000 пачок сигарет. На заваді горе-контрабандисту стали військовослужбовці відділення «Горонглаб».

Обласна прокуратура підозрює шістьох поліцейських у хабарництві

Прокуратура Закарпатської області оголосила підозру шести працівникам Перечинського РВ Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області у вимаганні та одержанні неправомірної   вигоди.

На пожежі у с. Пасіка Свалявського району загинуло двоє людей

26 листопада о 07:52 на номер Служби порятунку "101" надійшов тривожний виклик від мешканців с. Пасіка Свалявського району. Вони повідомили, що на території одного з дворогосподарств виникла пожежа в житловому будинку. Осередком загорання стало приміщення кухні.

На Хустщині в ДТП загинув водій легковика

У селищі Вишково Хустського району молодий водій не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну опору. Юнак загинув, троє пасажирів у лікарні. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження.

На Закарпатті розтрощили автомобіль журналістів «Української правди»

Журналіст видання «Українська правда» Ельдар Сарахман розповів, як для нього ледь трагедією не закінчилася поїздка у найбагатше циганське село на Закарпатті — Підвиноградів.

У Ратівцях чоловік побив дружину молотком

В Ужгородському районі п’яний чоловік під час сімейної сварки, на грунті ревнощів, завдав тяжких тілесних ушкоджень молотком своїй дружині. Потерпіла в лікарні.

На Ужгородщині лісова охорона затримала браконьєрів. Один з них колишній поліцейський

Працівники державної лісової охорони Ужгородського держлісгоспу під час проведення нічного патрулювання виявили незаконну рубку лісу неподалік Ужгорода.

Голова сільради намагався підкупити прикордонника у Рахівському районі (ВІДЕО)

Ділянка державного кордону з Румунією у межах Закарпатської області залишається найактивнішою щодо спроб незаконного переміщення тютюнових виробів.

Судитимуть злодія, який обкрадав церкви

За процесуального керівництва Хустської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування стосовно мешканця м. Хуст, який під час іспитового строку, повторно скоїв крадіжку.

Встановлено винуватця смертельної аварії на Хустщині

Учора, 21 листопада, між селами Золотарьово та Драгово сталася ДТП, в якій загинули двоє людей.

У ДТП на Хустщині загинули двоє людей

ДТП сталася на автошляху між населеними пунктами Драгово та Золотарьово.

За добу в області обікрали два храми

На Хустщині "обчистили" монастир, на Ужгородщині - церкву.

У Виноградові горіли складські приміщення

Сьогодні у Виноградові сталася пожежа в складській будівлі по вул. Вакарова. Для гасіння було задіяно пожежний потяг.

У Виноградівському районі під колесами авто загинув 66-річний велосипедист

Про ДТП зі смертельними наслідками повідомив сам водій.

За минулу добу в області горіли три будинки

Упродовж минулої доби в області горіли дві надвірні споруди та житловий будинок. На одній з пожеж рятувальники виявили тіло   чоловіка.

На пожежі у Хустському районі виявлено тіло чоловіка

18 листопада о 06:28 до хустських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу   у житловому будинку, що на вулиці Залізничній у селі Стеблівка. На місце події негайно виїхали бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат